跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 一月媽咪現場聊聊天

唔係丫嘛...我之幾日放工前fax去的...((((((((((哦, 大細超!!!!!!!!!!))))))))))))

[quote]
babyoush 寫道:
[quote]
施晴媽咪 寫道:
咦, 我仲未有人理我喎?!??!...再等下先得!!!

[quote]
babyoush 寫道:
美贊臣剛剛打比我呀, 2-3個星期內會送奶粉
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

男爵府

好媽媽勳章

大家:

(((((((((走鬼呀!!!!!!!)))))))))

我走唔切, 衰左!

晏d再上黎...閃先

大宅

施晴媽咪,
可能就係放工前呀, 你放工人地都放工嘛, 咁咪費事彩你囉, 你試下早D再fax多次~

大宅

[/quote]

wahahahahaha~~~~~~~~~~
今日唔洗食野啦, 飽晒~[/quote]

babyoush,
咁好, 慳返唔小啦~
你今朝fax咁快就覆你啦, 係未A+呀

大宅

lunch後再講

大宅

細露 寫道:

wahahahahaha~~~~~~~~~~
今日唔洗食野啦, 飽晒~[/quote]

babyoush,
咁好, 慳返唔小啦~
你今朝fax咁快就覆你啦, 係未A+呀 [/quote]

係呀~
我lunch後冇得講, 要出去打針針啦, 你地有咩講完話返過我知呀~ 唔係打patpat架 嘻嘻

禁止訪問

別墅

Dear siusiuding and 施睛媽咪
小B發燒呀?打左針呀?

are you too keep checking the tempature? my bb was sick last month....but no 發燒呀.
how do you consider they may 發燒呀?!
Also, I received the A+ calling, will get their products within 2-3 weeks.

芷蘭清秀可人兒,柔情似水百花依。

大宅

Alicia媽咪,
bb打咗針係會有可能發燒, 呢個係自然反應去打入侵個支針, 病都可能會發燒, 因為bb同大人唔同, 身體細, 病菌好易行"雲"全身, 病情轉變會比大人快, 所以一般打完針或者病都要特別留意有冇發燒, 平時就睇下佢有冇扭, 如果無端端係咁扭都最好check check, 怕佢想病~

別墅

Dear babyoush,
Thank you for your advice.....
I will do so and pay more attention to bb!!!

大宅

Alicia媽咪,
唔洗客氣啦, 希望幫到你~

男爵府

好媽媽勳章

melody:

要耐唔耐探熱....平日起身都盡可能探一次, ok的話便放心...當然要時刻留意小b的反應, 係咁訓/唔食/喊/出晒汗,,,,都要跟緊d,,,尤其打完針 :wink:

大宅

版主

hello!

男爵府

好媽媽勳章

樹熊媽媽:

睇到你的傑作...禮物同雞蛋仔, 見到勒, 見到啦!!!(今朝成朝都睇唔到, 而家先睇到, yeah!!!)

[quote]
樹熊媽媽 寫道:
hi:
我班小朋友剛剛放晒學la~~,我今日約o左個朋友

男爵府

好媽媽勳章

d人閃左七七八八囉...

我剛食飽, 麥記...正呀!!!!!!!!!!!!大肚無得食, 而家食夠本

不過我都閃下又返下黎...因為想好似佢地咁整"雞蛋仔動畫"呀:wink:

yoko(蕃薯媽媽) 寫道:
hello!

大宅

版主

雞蛋仔動畫晌邊樹整?!

男爵府

好媽媽勳章

yoko:

http://www.babyhome.com.tw/note.php?mid=33209&lno=81603408

去哩度睇丫, 有教到點整...我剛download左d freeware黎試.

freeware:
www.ulead.com.tw

大宅

報到先,今朝去左上堂,勁倦~
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

別墅

報到先!
Thank you so much....施晴媽咪!
I am not a qualified Mami!!! will improve!!!

大宅

Dear all

報到先!
:lol:
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

首頁

尾頁

跳至