跳至

首頁
12345...55

尾頁

男爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 8)

macca 寫道:
[quote]
Littlepigpig 寫道:
[quote]
macca 寫道:

成日奸笑!
[/quote][/quote]

macca,

講下野好喎。

大宅

EdmundMaMa 寫道:
[quote]
macca 寫道:
[quote]
[quote]
macca 寫道:

成日奸笑!
[/quote][/quote]

macca,

講下野好喎。[/quote]

係囉, 講下野好喎 !

男爵府

o岩o岩問左仁愛堂,10月已經 full 左。 11月仲有位,佢地 suggest 我地快 d 報 11月 reserve 位先。邊個會報呀?

男爵府

10月10日深圳按摩團,下午出發,邊個報名?

大宅

Only [size=xx-large]1 night! We really have a lot to chat.

I liked the cake, 餃子&生煎飽 and all the food ﹗It's worth to leave early from school.

Edmundmama, Thanks for the toys. 志熙 request to play it last night immediately.

Macca, Com'on. Show up and let's chat!
熙熙&樂樂媽咪

大宅

o岩o岩問左仁愛堂,10月已經 full 左。 11月仲有位,佢地 suggest 我地快 d 報 11月 reserve 位先。邊個會報呀?

我去, Monday我okay, Friday要同恩恩上JMC.

子爵府

cheukwing媽咪 寫道:
報瑜伽呀!算啦!岩岩生完,係咁上下架啦!
8 安?
我老公一打番黎就問:點呀?好唔好食?佢地鐘唔鐘意食?然後就好煩惱咁問:下次整乜好?
仲緊張過我!

一個二個都係夜鬼 :mrgreen:

你同佢講好食到痺...... 我真係好like食朱古力既野........

係喎....魚+.....咁姐係幾時報呀?

子爵府

[quote]
mama1210 寫道:
[quote]
安安 寫道:
[quote]
mandy

X'mas party更要搞,但今年搞唔搞Halloween party?

上年都有攪, 今年繼續啦.......... 我地又可以聚一聚喇 [/quote]

今年我地人多世眾, 大家有無諗個攪大佢?? :mrgreen: [/quote]

好呀!搞大佢!搞扮野大會!最好大家都扮下![/quote]

唔係講緊...x'mas咩

男爵府

HealthYan 寫道:
[quote]

我去, Monday我okay, Friday要同恩恩上JMC.[/quote]

再電聯啦。

子爵府

[quote]
安安 寫道:
小豬 : 今日上班時在火車站見到豬公, 佢坐大埔墟開列車, 我就無等到, 而我等對面月台的車......... 見佢聽住個 mp3, 我為怕引起佢既不快, 唔敢叫佢..............

咁下星期三加 yoga + 旅行...........點算呀 ?-(

haha............ 佢係老yeah黎架, 邊度有mp3呀, 你估阿wing wing咩! 佢聽緊radio炸!
係呀, 佢今日晨早去左寶湖道交資料呀, 你下次見到佢, 同佢傾多d, 等佢都同你地熟左, 佢會放心放我出去架la!
我無提過去shen zhen 同埋魚+呀, 呢d野梗係留返佢好心情先開口問la, 呢幾日同佢少傾計呀, 我地今晚舉家出動去街街, 去完會心情好dd家la. [/quote]

下....寶湖仲要交資料既咩?? 咩資料黎嫁......

子爵府

[quote]
[quote]

我去, Monday我okay, Friday要同恩恩上JMC.[/quote]

再電聯啦。[/quote]

Monday咩 唔係Friday呀

子爵府

大口,
妹妹好勁, 8oz, 2餐食埋一餐, 不過佢都幾硬勁, 唔食就唔食.

佢直頭sort左啦....不過今朝又打回原形啦 :-( :-( :-(

男爵府

mama1210 寫道:

Monday咩 唔係Friday呀

Fri 你得咩?

珍珠宮

想我講乜?

男爵府

大口,
我交比學校既住址證明唔ok, 要再交過, 今朝晨早老公去交, 對過晒先走, 真係@#$#%$#%,轉頭打比我又話唔ok, 要我比份租約比佢, 我直情話佢, 做咩我第一日親身黎交時又唔講, 今朝再交又唔check清楚, 要我走黎走去. 真係慶過spicy children!

魚+友,
再講多次, 係monday night, 7:00-8:00 有無人可幫手報? 我sat先會出開仁愛堂.

大宅

嘩....遲左添! 到.....到....到!

edmundma>>多謝你個奶泵同好味既食物, 我好like meat ball呀!

安安>>唔該晒你同你老公車埋我!hehe.....你係咪有多支冬青膏jet?

wingma>>朱古力慕斯超正!!! 你話比wingpa知佢既出品我地實支持, 佢整咩dessert我地都咁like架!!!!

healthyan>>恩恩咁鐘意食生煎包....d皮!kakaka...佢想食就話比ee知, 等我買多d請佢食啦! 普通話班你問左資料,如果夾到時間不如一齊學呀

大宅

小豬:

唔係馬???? 交完又唔ok?玩呀!!!你老公交咩單比佢地睇?你有無問佢地究竟要verify d咩資料呀?

男爵府

POPOMA 寫道:
healthyan>>恩恩咁鐘意食生煎包....d皮!kakaka...佢想食就話比ee知, 等我買多d請佢食啦! 普通話班你問左資料,如果夾到時間不如一齊學呀

popoma,
如果你同healthyan夾啱時間,又可以幫我接埋cherry去上堂, 預埋我, 咁我可以明正言順多一晚見你地wor, haha....

男爵府

POPOMA 寫道:
小豬:

唔係馬???? 交完又唔ok?玩呀!!!你老公交咩單比佢地睇?你有無問佢地究竟要verify d咩資料呀?

今朝交左張差餉, 寄係寄去我屋企, 不過物yip係第二度, 佢唔比, 話証明唔到我住大埔wor. 我再問, 稅單得唔得, 因手頭上有份稅單, 佢: 唔得, 校長既稅單都係寄黎學校la, 唔通佢住係學校咩? 我個心真係想媽佢 (唔好意思, 我真係好慶). 尋晚我已問佢, 我可唔可以只交正本, 因我今晚返屋企先law張單, 聽朝一早去交, 搵唔到文具店copy, 佢: d文具店無咁早關門架, 你返屋企再出去copy law. 我: 我屋企附近無文具店...佢: 咁你聽日唔好親身咁早黎, 搵人同你copy完先交黎law.!@#$##$%

男爵府

魚+友,
再講多次, 係monday night, 7:00-8:00 有無人可幫手報? 我sat先會出開仁愛堂.

仁愛堂話 11月仲有位,要報就快 d。究竟有幾多人真係報,星期六一齊去報啦。

首頁
12345...55

尾頁

跳至