跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 10)

HealthYan 寫道:

1st choice 是上午, 2nd choice 是下午, 上午唔中, 就讀下午啦 ! 我原本1st priority都是full day, 到最後綜合好多因素後, 我地覺得此間會最適合我的小朋友, 轉全日就一定搬, 但唔知上走定下走, 同唔知幾時轉全日.

哦,原來係咁
其實佢未轉全日制都係我一個好大考慮因素,真係驚讀到咁上下佢話要搬校舍,咁都幾煩,唔該晒你先

伯爵府

好媽媽勳章

安安 寫道:
[quote]
VENUSSUM 寫道:

sorry, 無諗住嚇你, 你亦唔需要要太擔心, 情況唔一定會去到好似我女咁嘛, 佢唔好彩, 俾d兒科&所謂專科的醫生拖左好耐.......所以你一定要同佢覆診, 直至清好為止, 另強身都好仲要, 如果肯飲中藥調理就最好啦, 否則, 白色隻魚肝油都可一試.

你俾我一個心理準備, 中耳炎真係好大件事, 我會好好睇住佢...多謝你就真[/quote]

係呀,果時昕昕中耳炎,都係多得venus 提點我,等我加倍注意咋

珍珠宮

伯爵府

macca 寫道:

點呀你? 好嗎?

你開估未呀? 仔定女呀?

男爵府

Hi

一係無人上黎..咁快 5 pages...
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

珍珠宮

我未開估咩? 咁你估下!
安安 寫道:
[quote]
macca 寫道:

點呀你? 好嗎?

你開估未呀? 仔定女呀?[/quote]

男爵府

個心已放假, Shing 日以為 tomorrow is Friday
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

珍珠宮

me2!!! 所以我星期五拎左大假.
貓貓Sharon 寫道:
個心已放假, Shing 日以為 tomorrow is Friday

伯爵府

macca 寫道:
我未開估咩? 咁你估下! [quote]
安安 寫道:
[quote]
macca 寫道:

點呀你? 好嗎?

你開估未呀? 仔定女呀?[/quote][/quote]

係仔啦............... 呢期個個都生仔呀

珍珠宮

中.
安安 寫道:

伯爵府

Sally 寫道:
[quote]
安安 寫道:
[quote]
VENUSSUM 寫道:

sorry, 無諗住嚇你, 你亦唔需要要太擔心, 情況唔一定會去到好似我女咁嘛, 佢唔好彩, 俾d兒科&所謂專科的醫生拖左好耐.......所以你一定要同佢覆診, 直至清好為止, 另強身都好仲要, 如果肯飲中藥調理就最好啦, 否則, 白色隻魚肝油都可一試.

你俾我一個心理準備, 中耳炎真係好大件事, 我會好好睇住佢...多謝你就真[/quote]

係呀,果時昕昕中耳炎,都係多得venus 提點我,等我加倍注意咋 [/quote]

好在有你地呀.......大埔真係好溫暖呀

男爵府

delete

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

嘩出年好多狗仔喎
macca 寫道:
中.[quote]
安安 寫道:
[/quote]

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都拜個早年先.
[size=large]恭喜, 恭喜, 恭祝大家都有喜.

大宅

大口,
Thanks. 妹妹出世時2.98kg, 一個月有4.38kg, 好開心.

Edmundmama, Sally,
生日快樂, 越來越靚.
家齊、家慈囡囡係我的寶貝,兩個都是12月出世  :-)

伯爵府

仲趕得切係開新part.第一日同大家say hi

男爵府

Sally 寫道:

噢! 真係劃得好靚
上大陸我都想,但要就我先生放假揍女,咁我先行得開,你地係咪多數平日上去架?

如果就埋其他 working mom 就可以 weekend 上。

男爵府

Thanks for jojo,可以靚靚過新年。

大宅

Hello 各位靚女 :-P 宜家先得閒報到 [size=large] ...一上黎先知你0地吹0左十幾板 ~~

popoma,
恭喜晒!

Sally & Portia,
補祝兩位靚女越來越靚,心想事成,
身體健康,點睇都係~18~

安安,
祝sonia早日康復! :-P
0廳日我唔黎攪住你...等你有多d時間照顧sonia
媽媽的小寶貝 :-D :-D :-D

大宅

EdmundMaMa 寫道:
Thanks for jojo,可以靚靚過新年。

別客氣 當係生日禮物
媽媽的小寶貝 :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至