跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 07/08年度 - 荃灣區小朋友升讀K1家長會

我又黎啦!!

fungyee
我聽日都會去in 聖母 12:20不過係下午班應該唔讀多....

男爵府

twins312

有我陪你, 我個女都係未有學校收 :-(

twins312 寫道:
我泥報名先!

我兩個仔未有學校收! :-(
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

侯爵府

好媽媽勳章

我上星期六見左聖母lu(上午校),有冇人知幾時有結果呢?
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

伯爵府

報到!!!

侯爵府

好媽媽勳章

我而家先知原來呢榭可以咁熱鬧。
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

伯爵府

想問吓荃浸準家長, 若你哋報九龍塘果 d 收咗, 咁係咪會放棄荃浸?

wingmama04
我同你差唔多, 不過我係等 in 完 ok, 間學校收先比我隻餅研究, 不過我報咗邊間佢係唔知 ga, 淨係知幾時去 interview, 因為要佢做柴可夫.

yy&bb
恭喜你對孖孖有著落, 九龍塘你除咗報創價仲有邊間, 我其實都好想阿囡入到創價. 希望阿囡可以同你對孖仔做同學仔 la

大宅

撞鬼囉,食個lunch返黎追到氣咳。

我個囡都係7時前起身10點左右瞓,而午睡要睇有無節目,係幼兒園就12點幾瞓到3點左右,假日同我地去玩就可以頂到5-6點,所以都係揀上午班。

tsznok 寫道:
係呀,唔使人叫醒佢都可以咁早起身傢...平時佢o既習慣係咁o既: -

7:00am 起身
1:00pm-4:00pm 午睡
10:00pm 訓覺

日日如是;所以你話佢點可以番下午班呢?

喂,根德K2返下午架喎,都唔理人感受既

大宅

多謝支持!宜家唯有寄望士德l

大宅

仲好講,撬晒我幼稚園版d客

tsznok 寫道:
我而家先知原來呢榭可以咁熱鬧。

大宅

我本人就極度頂唔順賓姐英語,但有個賓係屋企practice點都好d,不過就擔心小朋友學左佢哋d音囉。

tsznok 寫道:
咁就要睇你點揀個賓姐喇~~~
托賴我而家用緊呢個講得幾正宗。

[quote]
Laputa 寫道:
tsznok
But that's Philienglish, not English Ma:>
And They use a simialr project approach as 士德. . . .
Laputa

[quote]
英文呢樣野我又覺得唔難攪....

你俾得36xx俾個仔上3小時英文,不如用$3320請個 bun bun 全天侯對住個仔講英文。 :-p
[/quote][/quote]

大宅

我諗大家都仲15/16

你好幸運呀有個隨傳隨到的柴可夫

kyk 寫道:
想問吓荃浸準家長, 若你哋報九龍塘果 d 收咗, 咁係咪會放棄荃浸?

wingmama04
我同你差唔多, 不過我係等 in 完 ok, 間學校收先比我隻餅研究, 不過我報咗邊間佢係唔知 ga, 淨係知幾時去 interview, 因為要佢做柴可夫.

男爵府

我都等緊
twins312 寫道:
多謝支持!宜家唯有寄望士德l

公爵府

畀面勳章

潮流媽咪 寫道:
我又黎啦!!

fungyee
我聽日都會去in 聖母 12:20不過係下午班應該唔讀多....

潮流媽咪,
係咪張form 寫上午班就係上午班架啦? 你都唔怕啦, 荃浸收左你囡囡上午班...呢間收唔收都唔係問題...

大宅

喂,荃浸收左上午,仲去聖母?

潮流媽咪 寫道:
我又黎啦!!

fungyee

伯爵府

阿囡咋, 係我, 佢叫我自己搭車去 lor
wingmama04 寫道:
我諗大家都仲15/16

伯爵府

tsznok
如果聖母收你 am, 咁你點揀? 15/16

伯爵府

係喎! 想問吓呢度聽日有冇人去 sc 同劍鳴 in 呀!

公爵府

畀面勳章

kyk 寫道:
[quote]
我諗大家都仲15/16

[/quote]

咁絕?

大宅

聖乜母吖, 咪鬼理佢啫, 佢個心得"根德"架咋 :tongue:

kyk 寫道:
tsznok
如果聖母收你 am, 咁你點揀? 15/16

大宅

fungyee 寫道:
[quote]
kyk 寫道:
[quote]
我諗大家都仲15/16