跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 13)

小豬:

霖霖無事...係我地去左威姐

唔洗客氣...其實打好好耐, 次次都唔記得俾你地呀

因為今次考試有listening, 霖霖話考試都聽唔到講咩....所以唔識, 咪話俾老師知train下law 老師仲話edmund佢地已經學緊咯! :lol:

伯爵府

POPOMA 寫道:
小豬:

因為今次考試有listening, 霖霖話考試都聽唔到講咩....所以唔識, 咪話俾老師知train下law 老師仲話edmund佢地已經學緊咯! :lol:

去左邊度威呀?

男爵府

HP 寫道:
是我的﹗

[quote]
EdmundMaMa 寫道:
是誰留下了蒙牛穌特倫牛奶一盒和美味面飽兩個?
[/quote]

而家係 edmund 架啦!

男爵府

POPOMA 寫道:
小豬:

haha.......... miss lee問霖霖做咩唔上堂時, 彤彤仲話霖霖唔舒服呀! 呢排病左呀! 上英文堂時, miss yau話霖霖唔舒服呀! 所以我唸佢都係病左,所以無返.

伯爵府

[quote]
HP 寫道:
是我的﹗

[quote]
是誰留下了蒙牛穌特倫牛奶一盒和美味面飽兩個?
[/quote]

而家係 edmund 架啦![/quote]

下次你留低d錢o係我屋企丫.................. 我會話係我架喇.........

大宅

安安, 小豬:

過左澳門玩

唔係化....Ms Yau話霖霖唔c服....咁奇怪???

子爵府

由於....大口佬同ricky 哥哥都唔會上網, 我代佢地2個係到講聲....[size=large]唔駛客氣, 有咩照顧唔周到既地方多多包涵

子爵府

cheukwing媽咪 寫道:
大囗
可否send錫錫啤啤熊的相比我?thx!

果次我部機無電, 我好似用左唔知安安定edmundmama部機影既...... ?-( ?-( 你地邊個知呀??

大宅

大口,

Say 個 hi先!

想問下有歲數既生日腊燭係邊度買?

子爵府

HP 寫道:
Yes. We did enjoy very much. Thanks for Master Lai and Ricky 哥哥﹗志熙今朝仲回味昨天的活動﹐但他昨天一回家便話用晒啲力﹐隻腳很 tired!

[quote]
[quote]
今日真係好好玩,小朋友覺得好新鮮刺激,真係好好o既經驗。多謝大口老公 & ricky 哥哥

係呀!多謝大口老公 & ricky 哥哥 ,真係辛苦你地!
亦多謝edmundma提供場地! [/quote] [/quote]

梗係啦..佢爬左3次....次次都好用心又好用力

子爵府

POPOMA 寫道:
大口,

Say 個 hi先!

想問下有歲數既生日腊燭係邊度買?

我又say 個hi 先

尋日我幫你交左$85 比ms lee 買裙啦, 下星期人人都有裙仔著 另外, 你話既candle 可以係toysrus 有得買

p.s. ms lee 話easter 過幾日紅日會請個姐姐即場彈琴同佢地夾舞, 個幾日千其唔好外遊咁話喎

子爵府

Littlepigpig 寫道:
[quote]
POPOMA 寫道:
小豬:

haha.......... miss lee問霖霖做咩唔上堂時, 彤彤仲話霖霖唔舒服呀! 呢排病左呀! 上英文堂時, miss yau話霖霖唔舒服呀! 所以我唸佢都係病左,所以無返.[/quote]

彤彤唔知頭唔知路係到亂up 不過都好....如果唔係比ms lee 知道去玩唔上堂....又有說話聽啦....haha

伯爵府

mama1210 寫道:
[quote]
大囗

果次我部機無電, 我好似用左唔知安安定edmundmama部機影既...... ?-( ?-( 你地邊個知呀??[/quote]

我d相咪 upload 晒 sent 晒俾你地囉, 大口, edmundma你有無收到?

大宅

大口:

係呀..唔該晒!下次比錢你啦. 但Miss Lee幾時講話要買裙架, 我無聽佢提過播, 點解要買裙?

咁快就講定easter, 要日日返咩? 我以為easter唔洗返架!

大宅

hehe...唔緊要, 錯有錯著! 弊啦... 我呢個星期日都返唔到, c啦...又俾ms lee鬧呀

[quote]
Littlepigpig 寫道:
[quote]
POPOMA 寫道:
小豬:

haha.......... miss lee問霖霖做咩唔上堂時, 彤彤仲話霖霖唔舒服呀! 呢排病左呀! 上英文堂時, miss yau話霖霖唔舒服呀! 所以我唸佢都係病左,所以無返.[/quote]

彤彤唔知頭唔知路係到亂up 不過都好....如果唔係比ms lee 知道去玩唔上堂....又有說話聽啦....haha[/quote]

伯爵府

POPOMA 寫道:
安安, 小豬:

過左澳門玩

唔係化....Ms Yau話霖霖唔c服....咁奇怪???

我都想去玩呀........... 你去左邊度玩呀? 食左d咩呀? 有無手信呀?

男爵府

wingma,

我要食蛋卷 :-( :-(

男爵府

大口,

你老公尋日累唔累?

有無話以後都唔好搵 d 咁 o既野玩?

子爵府

安安 寫道:
[quote]
[quote]
大囗

果次我部機無電, 我好似用左唔知安安定edmundmama部機影既...... ?-( ?-( 你地邊個知呀??[/quote]

我d相咪 upload 晒 sent 晒俾你地囉, 大口, edmundma你有無收到?[/quote]

有bearbear 熊咩....等我入去再睇過先

男爵府

安安 寫道:

我d相咪 upload 晒 sent 晒俾你地囉, 大口, edmundma你有無收到?

我收到,save 完 delete 埋啦

首頁

尾頁

跳至