跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 一月媽咪現場聊聊天

好掛住你呀
施晴媽咪 寫道:
早晨/午安...咁多位!!!...查實我哩幾日都有留意你地的對話, 亦收到某d媽咪send比我的留言。(多謝你地!!!)...另外, 我亦有同小町有傳短訊(我亦好多謝佢主動send野比我...但, 我同佢的關係一定有所影響...)...我亦都有叫小町一齊出現翻(我想我地都可以表現我地成熟的一面), 佢亦有叫我出現, 但佢唔再入聊天室, 因為佢話怕易說錯話喎!...同埋, 我同vivi有誤會...我想, 佢唔會想我多事.......咁小町夾在中間會好難做, 抱歉!!!...

查實, 我之前都有主動出現的...但係...眼見有的媽咪說了些話好像對我有所不滿, 同埋有的在另一版面出現對話...總總, 我真的好唔開心先至post左我話要"退出了'的message...查實我都覺得整件事跟本就好少事, 點解會咁!? ...算吧啦...我諗我會繼續出現, 因為真係想繼續同大家的友情, 想繼續分享揍仔/女經, 希望你地會歡迎我..., 但我說話會盡量小心!!!
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

伯爵府

哥:
妳返黎就好喇,我攪盡腦汁喺度諗點樣妳先肯返黎,,見返妳真係好開心呀~~

大宅

[size=xx-large]技安:我都好極之極之掛住妳啊!
早晨!yoko
**我今日心情極之低落,因為嵐嵐病左呀~ :cry:

男爵府

好媽媽勳章

希望嵐嵐快d好翻...thxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

p.s.去新topics呀, 傻glady!!

【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

男爵府

好媽媽勳章

thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

m琳琳 寫道:
哥:
妳返黎就好喇,我攪盡腦汁喺度諗點樣妳先肯返黎,,見返妳真係好開心呀~~

男爵府

好媽媽勳章

thxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

去新topics

[quote]
shirleyauhc 寫道:
好掛住你呀[quote]

男爵府

好媽媽勳章

[size=xx-large]file closed

一切重新開始, 好嗎各位!?...請到新topics...

大宅

版主

glady,過去新chatroom傾丫

大宅

版主

[size=xx-large]file closed

一切重新開始, 好嗎各位!?...請到新topics...

首頁

尾頁

跳至