跳至

首頁

尾頁

伯爵府

嘩~真係好難選~
其實stm & v kee係同類,分別在一間貴+近+讀開,而stm係平+遠+校舍大d~2間都係等大抽獎,不過v kee就抽附近既好primary school,而stm就可以試下抽happy valley果邊既primary school~
而真光就純因一條龍,無後患~
等我發完夢諗下先話你:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
咁你又點睇stm, rhs & p blood?stm is your 1st choice?
原文章由 cwol888 於 07-11-15 17:19 發表
ct,

v記 同 st’m 同 真光...都收kk, 你會點選?

伯爵府

oic,原來原本係2月ar
原文章由 cwol888 於 07-11-15 17:20 發表

哈哈...我報果時係話2月先返嫁...now 仲早左一個月,其實係老師想佢12月返姐...我果時話睇吓先姐

男爵府

小小
你今會sat in邊間呀, 我都會返中西區in呀at 12:30

伯爵府

$39xx無學卷
如果stm or 其他收就around $2000-學卷=around $1000
difference係$3000
原文章由 happyalice 於 07-11-15 17:21 發表
幾$一個月呀 ?? 我阿妹個大仔都係都維記架, 不過就係South Horizon果間lor, 如果讀得好, 我都唔想轉, 始終又要由頭黎過, 又要喊一段時間
叻mug呀, 佢話咋wor, 都唔知佢講係堅定流既

...

子爵府

我反而覺得米之連好攪笑, 一d都唔驚miss wor

原文章由 米之連媽媽 於 07-11-15 17:27 發表
啱啱老師call左我, 話比我聽米之連係學校好naughty呀 一食完茶點就問老師"走得未呀", 佢唔多肯食學校d茶點, 一食完就週圍走, 仲要同老師講"我里埋後老師後面, 老師睇唔到jessie", 有時老師話唔左jessie ...

子爵府

原文章由 米之連媽媽 於 07-11-15 17:27 發表
啱啱老師call左我, 話比我聽米之連係學校好naughty呀 一食完茶點就問老師"走得未呀", 佢唔多肯食學校d茶點, 一食完就週圍走, 仲要同老師講"我里埋後老師後面, 老師睇唔到jessie", 有時老師話唔左jessie ...

oh...都唔係好naughty姐...小朋友係咁la

子爵府

米之ma,

Kau Yan呀, 好似9點幾in呀, 你都係in呢間呀

原文章由 米之連媽媽 於 07-11-15 17:29 發表
小小
你今會sat in邊間呀, 我都會返中西區in呀at 12:30

伯爵府

yes係攪鬼多d
原文章由 happyalice 於 07-11-15 17:30 發表
我反而覺得米之連好攪笑, 一d都唔驚miss wor

子爵府

嘩, 真係好貴下wor, 不過不嬲n1都冇學卷既, k1都冇得扣咩 ? 咁相差都幾多bor

原文章由 Secure 於 07-11-15 17:30 發表
$39xx無學卷
如果stm or 其他收就around $2000-學卷=around $1000

伯爵府

呢間k1都無學卷
原文章由 happyalice 於 07-11-15 17:33 發表
嘩, 真係好貴下wor, 不過不嬲n1都冇學卷既, k1都冇得扣咩 ? 咁相差都幾多bor

子爵府

ohhhhh, 咁就真係幾la利wor

原文章由 Secure 於 07-11-15 17:34 發表
呢間k1都無學卷

子爵府

嘩~真係好難選~
其實stm & v kee係同類,分別在一間貴+近+讀開,而stm係平+遠+校舍大d~2間都係等大抽獎,不過v kee就抽附近既好primary school,而stm就可以試下抽happy valley果邊既primary school~
而真光就純因一條龍,無後患~
等我發完夢諗下先話你:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
咁你又點睇stm, rhs & p blood?stm is your 1st choice?

其實15/16緊, p blood收左am,比左留位費,stm校舍又唔夠rhs大,教學就stm一星期先得2堂英文,但佢就派到好多好學校law,1st choice我都係like rhs嫁...不果rhs派仔派得好好, 女就冇仔咁好...真難選?
so 我先問吓你lawops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" />

[ 本文章最後由 cwol888 於 07-11-15 17:39 編輯 ]

子爵府

原文章由 Secure 於 07-11-15 17:30 發表
$39xx無學卷

咁又係...3000大元可以比佢學到好多野la

伯爵府

咁你e+咪有2間係手:loveliness: :loveliness: :loveliness:
係呀,stm好似無英文teacher長駐,程度唔深,不過又真係派得幾好,我見派好多去happy vally果間 st paul,既然係咁,你咪睇下honey b係rhs讀 n1讀成點lor,咁照睇 p blood你都係唔會讀,只係當買insurance姐:)
原文章由 cwol888 於 07-11-15 17:36 發表

其實15/16緊, p blood收左am,比左留位費,stm校舍又唔夠rhs大,教學就stm一星期先得2堂英文,但佢就派到好多好學校law,1st choice我都係like rhs嫁...不果rhs派仔派得好好, 女就有仔咁好...真難選?
so 我先問吓你law ...

子爵府

一個都仲頂得順既, 兩個就唔得lu

原文章由 cwol888 於 07-11-15 17:37 發表

咁又係...3000大元可以比佢學到好多野la

伯爵府

所以我咪唔生lor:lol :lol :lol
原文章由 happyalice 於 07-11-15 17:43 發表

男爵府

原文章由 米之連媽媽 於 07-11-15 17:29 發表
小小

重諗住會踫到面TIM!

子爵府

知喇

原文章由 Secure 於 07-11-15 17:43 發表
所以我咪唔生lor:lol :lol :lol

子爵府

原文章由 Secure 於 07-11-15 17:40 發表
咁你e+咪有2間係手:loveliness: :loveliness: :loveliness:
係呀,stm好似無英文teacher長駐,程度唔深,不過又真係派得幾好,我見派好多去happy vally果間 st paul,既然係咁,你咪睇下honey b係rhs讀 n1讀成點lor,咁照 ...

就係law...我又驚上p1難識應ar.不果佢派得真係好好。stm佢都用活動教學嫁,我驚上到p1就慘la。
而rhs讀完k3,就等如p1/p2程度...
p升happy vally果間 st paul都有30%嫁,40%可以升p 小...你覺得應該點選ar?

子爵府

原文章由 happyalice 於 07-11-15 17:43 發表

yesar, v 小仲唔小野ar

首頁

尾頁

跳至