跳至

首頁
23456...21

尾頁

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 醒目開學勳章

想問下大家會好會比之前難左訓得著呀?未陀呀B前,一上床就好快可以訓著但呢排要訓好耐先訓得著~~

大宅

原帖由 somaize 於 11-2-16 16:27 發表
想問下大家會好會比之前難左訓得著呀?未陀呀B前,一上床就好快可以訓著但呢排要訓好耐先訓得著~~

我都係呀, 要lur一陣先瞓到, esp晏教.

大宅

原帖由 maggieccm 於 11-2-16 15:19 發表
我今天開始就成日反胃,無胃口,好似暈船浪咁,有冇乜方法可以舒服D?

Try drink this la, I saw it on web. i add little 片糖 to make it more easy to drink, so far ok.

薑片圓肉陳皮水的方法:
材料:陳皮少許、薑2片、圓肉少許
首先將陳皮浸軟,刮囊,備用。然後將陳皮、薑片放入煲內煮3-4分鐘,然後熄火再加入圓肉焗2分鐘便可以了

大宅

原帖由 disneyole 於 11-2-16 18:32 發表

我都係呀, 要lur一陣先瞓到, esp晏教.

我最近都成日發惡夢,又訓唔著,寻晚興熱啲鮮奶飲完先訓,好似真係好訓啲喎~

大宅

想問大家 肚''池''下面有冇開始''突''出黎呢 ?

之前4-5week時都仲係平平的, 而家6 week..朝早未食野 照鏡好似 有些少''突''出黎, 唔知係 肚楠定乜野.. 你地有冇留意到 ?

複式洋房

謝謝,等我試下先。

原帖由 disneyole 於 11-2-16 18:37 發表

Try drink this la, I saw it on web. i add little 片糖 to make it more easy to drink, so far ok.

薑片圓肉陳皮水的方法:
首先將陳皮浸軟,刮囊,備用。然後將陳皮、薑片放入煲內煮 ...

複式洋房

謝謝,等我試下先。

原帖由 disneyole 於 11-2-16 18:37 發表

薑片圓肉陳皮水的方法:
首先將陳皮浸軟,刮囊,備用。然後將陳皮、薑片放入煲內煮 ...

大宅

原帖由 siubibu 於 11-2-17 11:48 發表
想問大家 肚''池''下面有冇開始''突''出黎呢 ?

之前4-5week時都仲係平平的, 而家6 week..朝早未食野 照鏡好似 有些少''突''出黎, 唔知係 肚楠定乜野.. 你地有冇留意到 ? ...

我覺得個肚好似實咗d.

大宅

今日條腰 yuen 到暈呀 , 個肚又脹 wor (正常嗎?), 依家仲有d 口淡淡.......

好唔想番工呀~~ mouth:

大宅

KEEP住反胃唔想食野. 今日先磅過.一個星期瘦咗4磅

大宅

原帖由 disneyole 於 11-2-17 17:28 發表

我覺得個肚好似實咗d.

5w5d,我都覺得個肚下面,即子宮位置好似好實咁呀~

大宅

原帖由 beautylion 於 11-2-17 21:30 發表
KEEP住反胃唔想食野. 今日先磅過.一個星期瘦咗4磅

5w5d,胃好好無之前咁好~但又無嘔

大宅

原帖由 Goodway 於 11-2-17 17:43 發表
今日條腰 yuen 到暈呀 , 個肚又脹 wor (正常嗎?), 依家仲有d 口淡淡.......

好唔想番工呀~~ mouth:

我地幾個都有肚漲感,我諗係正常掛,另我睇啲文章話孕婦係會懶洋洋架~

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係呀,我都覺得個下腹實左少少。另外,我呢幾日反而唔係好想食野,無咩胃口,好似無咩野食可以引起我的食慾,有d反胃,但又未至於要嘔。呢排d尿都好黃,仲有多咗d少少黃色的分泌,你地呢?

大宅

原帖由 Zebrafish 於 11-2-17 21:49 發表
係呀,我都覺得個下腹實左少少。另外,我呢幾日反而唔係好想食野,無咩胃口,好似無咩野食可以引起我的食慾,有d反胃,但又未至於要嘔。呢排d尿都好黃,仲有多咗d少少黃色的分泌,你地呢? ...

我多左白帶,早兩係係水狀,呢兩日就杰啲~但係就係白色既,講開尿呢~黃就無留意,我早幾日仲有走去驗紅啲d綠d,發覺有啲白色既沉澱物,你地有無?

大宅

我都覺得d 尿黃左好多, 唔知係咪因為食左materna 既關係, 其他人都講過食左會尿黃
分泌就冇乜, 肚成日都脹 (肚餓之前同食飽後,好快脹), 最近胸痛過之前咁

男爵府

冇胃口, 嘔死, 好辛苦

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 醒目開學勳章

原帖由 siubibu 於 11-2-18 08:03 發表
我都覺得d 尿黃左好多, 唔知係咪因為食左materna 既關係, 其他人都講過食左會尿黃
分泌就冇乜, 肚成日都脹 (肚餓之前同食飽後,好快脹), 最近胸痛過之前咁 ...

我同你一樣,胸痛都勁左

大宅

原帖由 somaize 於 11-2-18 09:09 發表

我同你一樣,胸痛都勁左

尤其是一打側訓..夾住0個下好痛啦
好脹~

大宅

未生過的我 last M 係 5 Jan, 醫生未得閒見我,完全唔知第幾週...... 間中作嘔作悶、個胸有結塊有腫痛、尿頻夾黃兼奇臭、常頭暈眼花、左小腹常脹常扯...........

首頁
23456...21

尾頁

跳至