跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 2005年11月媽味會 part 14...

cwb?近我wor,時間係點?

大宅

準媽媽 寫道:
我老公都係 同埋佢仲細心過我 [quote]
touimiya 寫道:
CT2Baby

我都發覺老公越來越鐘意諾諾~哈哈~
[/quote]

shuimao寫道
me3

侯爵府

我反而唔開心諾諾好似鐘意佢多d~哈哈哈哈哈~[quote]
CT2Baby 寫道:
見到個老公咁鐘意個仔/女,仲開心過老公錫自己!
[/quote]
ha..ha...我kk呢輪又鐘意我多dwor!

侯爵府

準媽媽 寫道:
我老公都係 同埋佢仲細心過我 [quote]
CT2Baby

我都發覺老公越來越鐘意諾諾~哈哈~
[/quote]

peg,
yes,我老公知我粗魯,唔比我幫kk手甲,so up to now,都係我老公幫kk剪,我未試過!

大宅

今日 三聯 on sale - 15% off, 買咗 4 本有關於小朋友既書, 其中一未係瞓覺前講既故事書, 有 100 個, 我諗住每晚讀一個佢聽, 對佢係好好架, 但點好唔記得咗 今晚已經開始講咗一個, 仲配晒音, 同佢做埋動作, 個臭 b 笑到 kaka 聲 [quote]

大宅

o~
有尿all就唔會脫水....
諾諾打完針頭兩日都胃口差d的~
除左蕉你有無加其他野比佢呀??蕉係滑腸應該有得all先係,你比左幾多蕉佢食呀?
shuimao 寫道:
我這week好down呀! :-( 因為悠悠飲奶好差。
佢星期一打完針開始,試過有1日只食咗米糊+5oz奶
(全日)重要是佢唔想飲,好擔心佢會脫水。 :-(
唔知是否吽牙?還是我比蕉佢食消化唔到。因為佢
無ngng兩天。平時day day 有。
我之前寫過出來,点知bk down 咗,所从無心机
再寫。

大宅

CT2Baby

應該唔關事lu,因為我侯龍真係痛到c呀~

我要去訓喇~

大宅

準媽媽 寫道:
bb 可以學到好多嘢, side 時間 & $$$$$$$ 都要架啦 [quote]
CT2Baby 寫道:
shuimao,
我都想試下帶kk上playgroup,但係every sunday都咁上我又怕好side 時間?!
[/quote]

shuimao寫道
ct2,我返宜唔係比bb學嘢,佢咁細都唔識
過是有個地方"hair"。

侯爵府

shuimao,
咁除左monday之外,呢幾日悠悠食奶又點?

大宅

o~
有尿all就會脫水....
諾諾打完針頭兩日都胃口差d的~
除左蕉你有無加其他野比佢呀??蕉係滑腸應該有得all先係,你比左幾多蕉佢食呀?[quote]
shuimao 寫道:
再寫。
[/quote]

shuimao寫道
小小咋。無啦

大宅

佢肯唔肯就唔太知, 我估佢係未識, 因為有時推吓佢 pat 佢又轉得好快吓架喎, 我個 fd 話可能佢 lazy 喎 叫我多啲推吓佢, 等佢知可以轉身 , 哈哈, 唔知叫班識轉身既 b 响佢面前轉吓會唔會有激發作用呢
CT2Baby 寫道:
[quote]
唔係個個b都轉的~唔打緊~[quote]
準媽媽 寫道:
傑傑都唔肯轉 [quote]
shuimao 寫道:
準媽媽,
傑傑好叻喎,識坐。 悠悠唔肯坐。
[/quote]
yes, 我kk都係坐得幾穩,又好腰力又好勁力,但係硬係唔鍾意轉身!k怪! [/quote]

侯爵府

shuimao,
係咪想見多05/11媽媽幾面呢?

shuimao 寫道:

侯爵府

bathing先,轉頭見!

大宅

一日半日唔緊要, 放心佢肚仔餓一定會食架, 可能吽牙仔冇胃口啫
shuimao 寫道:
再寫。

大宅

CT2Baby 寫道:
shuimao,
咁除左monday之外,呢幾日悠悠食奶又點?

shuimao寫道
ct2baby,由1-7都差,今曰好小小。 :-(
有1日under10oz。

侯爵府

講多樣野先,我kk今日下午第一次試食左少少apple蓉(佢幾like),但唔知關唔關事,佢今日前後多多少少ng ng左4次! ?-(

大宅

如果我聽日出嚟, 攞份嘢你 look 吓啦
CT2Baby 寫道:
cwb?近我wor,時間係點?

大宅

CT2Baby 寫道:
shuimao,
係咪想見多05/11媽媽幾面呢?

[quote]
shuimao 寫道:
[/quote]

shuimao寫道
ct2,是呀!我當mini gathering。

大宅

shuimao
咁真係要餵多d水佢飲喇~如果唔飲~好似餵糊仔咁用匙餵~點都要佢飲d,我媽係咁對付諾諾的~

真係訓囉~ 比老公鬧喇~

大宅

CT2Baby 寫道:
講多樣野先,我kk今日下午第一次試食左少少apple蓉(佢幾like),但唔知關唔關事,佢今日前後多多少少ng ng左4次! ?-(

shuimao寫道
ct2,kk有d痾喎。

首頁

尾頁

跳至