跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0509 閒聊地帶--PART 9

jolo 寫道:
鴨仔蛋,
我係 蛋蛋之家, 搵唔到 528 果 d 相o既 ???

蛋蛋之家80MB爆左

在另一個網~~~ :mrgreen: :mrgreen:

大宅

WinkyLee:
其實BB大合照係未人齊架!漏左彤彤!
果時彤彤係度同周公捉棋,我唔敢嘈醒佢,所以,MISS左BB大合照!
:-( :-( :-(
寶貝彤彤及欣欣 !

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

鴨仔蛋 寫道:
[quote]
smallrain 寫道:
鴨仔蛋:
點解send send下相,你offline左?

冇呀..而家好似正常收緊呀........[/quote]

但我收唔到你個FILE!

寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

jolo 寫道:
鴨仔蛋,
我係 蛋蛋之家, 搵唔到 528 果 d 相o既 ???

HERE

大宅

SMALLRAIN~

YES~~~WAIT ME...

子爵府

winky,
你pm 個email 俾我丫,我有幾張相email 俾你呀。
你收到之後email 有朗言既相俾番我丫。

大宅

applecarey:
你要食番D有營養既食物架!
寶貝彤彤及欣欣 !

禁止訪問

睛靈勳章

翡翠宮

好媽媽勳章

哈 ~~
我係 WinkyLee d 相道, 見到張 朗言同泡菜對望 相呀.....

男爵府

好媽媽勳章

applecarey 寫道:
唔得閒∼ 我自己勁少煮野食
因為蘋果仔跟住晒

一朝忙到頭先
佢老豆出去買先有得食

平日都係食下麥包
上星期試過成日食左4﹣5塊方包
跟住暈陀陀

:-( :-(

暈陀陀不大好,頭三個月胎未穩,要小心身體,我老婆過陣都是這樣,結果見紅,sick leave了成個月•

翡翠宮

好媽媽勳章

咁快爆 ???
我幾驚偷唔到 泡菜係後面想抓 孖生細妹 張相呀....
超鐘意呀... 如果無埋媽咪個樣, 就 perfect o勒.......

鴨仔蛋 寫道:
蛋蛋之家80MB爆左

男爵府

睛靈勳章

你地真係快手, 唔夠一陣便睇左. 勁呀!!!!

ly,

pm左比你啦, 其實我既個人資料都寫左啦. 你send比我後, 再send番俾你啦.

apple媽,

你要食番多d嘢喎, 小心身體呀!! 食咁少唔得架, 要有營養.

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

WOOHAHA....

我都見到issacBB豆角....笑C~

大宅

jolo 寫道:
咁快爆 ???
我幾驚偷唔到 泡菜係後面想抓 孖生細妹 張相呀....
超鐘意呀... 如果無埋媽咪個樣, 就 perfect o勒.......

[quote]
鴨仔蛋 寫道:
蛋蛋之家80MB爆左

[/quote]

PHOTOSHOP CUT鬼左佢羅....
我都成日CUT走自己個衰樣.............

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

smallrain 寫道:
唉!10個都有9個話彤彤係男仔!
尋日帶彤彤去飲茶,隔離個阿嬸話:"嘩!個bb囡好靚喎!"。
跟住我同佢講,終於有人話彤彤係bb囡!個阿嬸話:"我見佢著紅色衫就係bb囡!"!
:-( :-( :-(

我完全明白你既感受...因為我囡囡又係比好多人話似囝囝呀. :-( :-( 早兩個星期前參加爬爬比賽, 有個職員走埋黎話: 你囝囝好得意.

子爵府

鴨蛋,
你果件青豆衫好受歡迎架。

大宅

小雨~

我呀佬~睇到相勁唔LIKE你映左蛋蛋拾大大果張裸照...
唔該你都洗埋你電腦果張...
比彤爸=>男人見到就唔好~唔該哂~

首頁

尾頁

跳至