跳至

首頁
23456...99

尾頁

男爵府

Re: 有沒有住大埔區的全職媽媽?

No problem with me. I've met with PakYinMama last time and will bring along my 1.5 year old daughter with me. Anyway, just look for a group of women and babies at the entrance of Cafe Lagoon, I believe it won't be too difficult to identify.

See you tmw.

洋房

Sorry, 今天遲了上來 (要追回1page). 明天4pm見. 我的bb車是深藍色格仔, bb 是13個月大, 很易認. :lol: :lol:

複式洋房

sorry 呀,我今日下午4:30要去醫院探我爸爸及見醫生呀!所以可能來不了,就算來我都要4:15分走,所以我都是下一次先來吧!

洋房

唔緊要, 希望你爸爸安好啦.
另外, 好開心今天見 Fanfung, Kaling, Huanghin 一起吃 tea 及行吉之島呀, 下次再約過啦!

男爵府

Me too. See u agn next time.

男爵府

Just take gd care of yr father, u can join our gathering any time when u're available.

大宅

係呀, 希望你爸爸快d好番..

好開心今日同大家見面, 我仲有好多野想同大家傾咖..

pakyinmama, 我地真有緣:lol:, 下次見面預埋我啦

PakYinMama 寫道:
唔緊要, 希望你爸爸安好啦.
另外, 好開心今天見 Fanfung, Kaling, Huanghin 一起吃 tea 及行吉之島呀, 下次再約過啦!

複式洋房

多謝大家關心,下次有聚會請通我,如果我沒有特別的事我是會出來的,平時我可以在早上9:00-11:00&下午4:00-6:00出來.我想問你們昨天在吉之島有沒有買到東西呀?是不是大出血呀?

複式洋房

請問昨日吉之島有甚買呢?

複式洋房

吉之島29/6-2/7大減價呀,全線7拆

複式洋房

尋日同軒軒返健康院覆診(因1個月前返去打針磅重,軒軒比正常1歲BB輕,要1個月後再返去磅多次),姑娘1磅以為睇錯叫我再磅多次,磅完話軒軒比上個月輕咗,我話有無睇錯呀!!軒軒有食嘢喎仲比上個月輕??咁醫生見軒軒果陣問佢有無食嘢,我話有仲食得多咗,但係醫生話軒軒比上個月高咗但輕咗,D肉唔知去咗邊到,驚軒軒可能生蟲,要轉介去威記兒科檢查!!
:-( :-(

複式洋房

huanghin:
點解你唔叫醫生轉介你去拿打素呀?

大宅

唔洗擔心啦, 做下檢查安心d都好, 我個仔都要去那打素做檢查, 醫生話佢頭圍編細..

huanghin 寫道:
尋日同軒軒返健康院覆診(因1個月前返去打針磅重,軒軒比正常1歲BB輕,要1個月後再返去磅多次),姑娘1磅以為睇錯叫我再磅多次,磅完話軒軒比上個月輕咗,我話有無睇錯呀!!軒軒有食嘢喎仲比上個月輕??咁醫生見軒軒果陣問佢有無食嘢,我話有仲食得多咗,但係醫生話軒軒比上個月高咗但輕咗,D肉唔知去咗邊到,驚軒軒可能生蟲,要轉介去威記兒科檢查!!
:-( :-(

複式洋房

我個仔的腳好似有八字入,我都叫王少淸轉介我去拿打素看醫生.所以你也不用太擔心了.

洋房

Hi Huanghin,
唔駛擔心....你個仔有沒有食芝士呀? 食芝士好易肥...加落粥或者就敢俾佢食都得, 試吓啦!

複式洋房

Hi pak yin mama: 多謝關心!!軒軒之前有食過芝士,但係麻麻地 like eat !!如果加落D粥到係点落嫁??
PakYinMama 寫道:
Hi Huanghin,
唔駛擔心....你個仔有沒有食芝士呀? 食芝士好易肥...加落粥或者就敢俾佢食都得, 試吓啦!

複式洋房

拿打素排期快D??我諗住軒軒之前睇開威記兒科咁咪去返威記睇!!
angel7351323 寫道:
huanghin:
點解你唔叫醫生轉介你去拿打素呀?
[/quote]

複式洋房

huanghin:
拿打素排期當然會快D啦,我個仔之前都係睇開威記的骨科,但係我覺得太遠,所以叫王少淸轉介去拿打素睇.

洋房

等d粥煲好, 放芝士落佢攪下佢, 芝士遇熱會溶, 幾香呀! 希望你個仔鍾意!

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Huanghin

Not to worry too much, i was at 王少淸 at the same time as you on monday and 軒軒 looks very healthy, as long as he is healthy that is all that matters!

I was sat behind you when you came out of the room with a little baby, then we went into the room for an injection.

首頁
23456...99

尾頁

跳至