跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 天富苑媽咪入「黎」chat

Billman,

係呀,我都係諗住遲d先去呀........出街無冷氣都熱c人,何況濕地個度甘空壙...........

大宅

係呀!而ga天氣咁熱,都唔知可以同囝囝去得邊度玩呀?一出去就出曬汗。 ?-(

別墅

天氣真係好熱, 唔開冷氣真係唔得, 今期電費一定好金.

你地有冇參加荔枝團呀?

大宅

冇參加荔枝團呀,呀囝冇回鄉証,又要過夜,所以冇參加。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我地都無打算參加, 太熱真係邊度都唔想去
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

伯爵府

好媽媽勳章

有荔枝團咩?唔知喎又......不過知都唔會上,你地話齋,太熱喇........係啦,晚晚開冷氣呀,電費肯定破紀錄......

別墅

MUG 原來係過夜架?!

你地同小朋友落下水禮未?

我囡囡咁大個都未去過泳池游水, 真係要搵日去玩下.

大宅

囝囝都未去過游水,打算今個星期日同佢去沙灘玩。
你地有冇參加個釣墨魚團呀?我都想去未試過,不過呀囝細唔去得,為有等囝囝大個d先啦! :-(

禁止發言

禁止發言

別墅

我打算今個 SUNDAY 帶珈如去會所游水, 想起就興奮

大宅

Christie
其實我都係想同軒軒出去玩下同佢玩下沙都好,唔洗成日係屋企咁悶,不過而ga天氣真係好熱,都唔知可以去得邊度玩呀?

大宅

Christie23429 寫道:
我買左濕地公園全年票
去左兩次, 都只在室內玩, 可能Jabez 大過Billman,佢自己會四圍攪野....

Christie
可能Jabez真係大過仔d,所以Jabez可能又對d事物有興趣,同埋已經知道呢d係咩o個d係咩,軒軒一出街就唔願落地,成日都要我抱住,不過去到佢見到我地玩,佢又玩埋一份,重玩得好開心!係呢Jabez有冇去玩大x樂後面有兩層樓咁高o個棵樹呀?好似好好玩,等軒軒大d我都同佢去玩下!

別墅

各位媽咪,我今日第一次帶BB參加P|ayground,勁開心,超好玩呀!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sarah121512 寫道:
各位媽咪,我今日第一次帶BB參加P|ayground,勁開心,超好玩呀!

你參加左d乜野playgoup咁勁開心,超好玩呀
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

大宅

係邊樹上pg呀???

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

JosephineChu 寫道:
我打算今個 SUNDAY 帶珈如去會所游水, 想起就興奮

記住做足防晒同慢慢俾佢試下d水先落, 唔好"客"親佢, 同埋佢地太嫩好易晒傷, 小心

別墅

Yuen Long law...
billman 寫道:
[quote]

係邊樹上pg呀??? [/quote]

別墅

我地游 4:45 果場, 一 d 都唔晒.

珈如好大膽, 一 d 都唔驚, 後來連水泡都唔要 tim.

禁止發言

首頁

尾頁

跳至