跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 13)

POPOMA 寫道:
大口:

係呀..唔該晒!下次比錢你啦. 但Miss Lee幾時講話要買裙架, 我無聽佢提過播, 點解要買裙?

咁快就講定easter, 要日日返咩? 我以為easter唔洗返架!

星期六講.....你無番所以唔知....不過彤彤有番一樣都係唔知....哈哈! 條裙係考試要用架, 因為ms lee 話而家開始要教佢地點樣雙手拉起條裙, 到時考試要做呢個動作架. 好難啦....easter 咁近考試期, 佢一定唔放個佢地啦!!!

星期日唔番唔打緊....最緊要唔好比佢知你去左玩

子爵府

EdmundMaMa 寫道:
wingma,

我要食蛋卷 :-( :-(

[size=large]me too :-(

男爵府

連你都無食?

我老公竟然都想食。

子爵府

大口,

你老公尋日累唔累?

有無話以後都唔好搵 d 咁 o既野玩?

無喎........對佢黎講上上落落好easy, 係我好衰....不斷話佢唔識照顧小朋友, 仲話想遲d開班專教小朋友, 我話...佢咁既服務態度搵鬼幫襯佢 :tongue: :tongue:

子爵府

連你都無食?

我老公竟然都想食。

我食左一件.....不過真係仲好想好想再食

男爵府

其實佢好好架啦,係你係咁話佢之嘛!

比我就打"wok"你!

男爵府

mama1210 寫道:

[size=xx-large]食左件講乜鬼野

子爵府

其實佢好好架啦,係你係咁話佢之嘛!

比我就打"wok"你!

好好 :tongue:

佢直頭當左成班小朋友係佢平時d學生咁喎....自己都無示範過就叫edmund 無啦啦向前行番落黎

子爵府

[quote]

[size=xx-large]食左件講乜鬼野 [/quote]

仲想食...都要講下麻......

男爵府

無喎........對佢黎講上上落落好easy, 係我好衰....不斷話佢唔識照顧小朋友, 仲話想遲d開班專教小朋友, 我話...佢咁既服務態度搵鬼幫襯佢 :tongue: :tongue:

咁佢睇得起 edmund,我多謝佢添啦!

你叫佢開班教攀石、 去 wild camp、行山、游水、風帆、划船、做 pizza...我實幫襯

子爵府

[quote]

咁佢睇得起 edmund,我多謝佢添啦!

你叫佢開班教攀石、 去 wild camp、行山、游水、風帆、划船、做 pizza...我實幫襯[/quote]

edmund 一定有d 咩"味"力...佢次次都要佢向高難度挑戰 :mrgreen:

佢只曉攀石,wild camp、行山、游水、做 pizza.....又或者佢可以再私人教你跆拳道同潛水

男爵府

佢只曉攀石,wild camp、行山、游水、做 pizza.....又或者佢可以再私人教你跆拳道同潛水

都夠啦

男爵府

POPOMA 寫道:
大口,

Say 個 hi先!

想問下有歲數既生日腊燭係邊度買?

CITYSUPER

男爵府

POPOMA 寫道:
安安, 小豬:

過左澳門玩

唔係化....Ms Yau話霖霖唔c服....咁奇怪???

E, 有無去到個嘉年華呀?

男爵府

[quote]

[size=xx-large]食左件講乜鬼野 [/quote]
haha......... 咁好食, wing wing同edmund都每人食左2件la! 我一家都食左3件!

大宅

Luckily I shared the last piece with 志樂﹗

Littlepigpig 寫道:
[quote]
[quote]

haha......... 咁好食, wing wing同edmund都每人食左2件la! 我一家都食左3件! [/quote]
熙熙&樂樂媽咪

男爵府

HP 寫道:
Luckily I shared the last piece with 志樂﹗

:tongue: :tongue:

大宅

hinhinma,
星期六我見到你有去聽講座, 我就是坐正你後面...本來想跟你打招呼, 但咳到痴左, 唔知你有無聽到全場最"嘈"果位....這人便是我了. 最後行左出去, 便最後位置, 費事打擾別人。

hp,
我已經"鄧"左川貝+薑汁, 但夜晚仍不停咁咳到天光...係咪應該轉用雪梨/冰糖/木瓜? 請指教! 謝!

子爵府

[quote]

都夠啦 [/quote]

咁易滿足既

珍珠宮

遲左咁多添!!

首頁

尾頁

跳至