跳至

首頁
34567...48

尾頁

大宅

原文章由 PizzaWong 於 08-10-2 01:45 發表

真係???意想不到呀!!!!!!!!
我咪又成日同C6鬧交,真係瘀死人,不過咁耐都未撞過你同你打招呼,竟然係呢個網上世界say hi ! 又要唱番首"世界真細小"先 ...

係囉,真係咁0岩,其實我都撞過你2個小朋友一次,係有2位女性帶住佢地架,果次我見你地傾計傾得好開心,所以我都唔敢同你地打招呼
死啦,我d貓有冇噪親你呀,有乜野你要話我知呀,我會改善架

男爵府

2011精緻種植勳章

原文章由 IanIan 於 08-10-2 01:42 發表

下,我住一座,曾經有人燒炭走左, 講黎聽下

明天一定要講嚟聽下,熱切期待!

伯爵府

原文章由 可兒 於 08-10-2 01:46 發表

我朋友話識得有家人係電梯個閉路電視度見到有個冇頭的.....開頭係爸爸媽媽見到,點知原來個仔都見到,佢地形容個位"朋友"係冇頭既,個身形似係男人,好驚嚇 ...

好多人話順利風水好差. 以前好高分先攞到, 家陣話咁易,我順利之前住沙田宿舍

男爵府

2011精緻種植勳章

原文章由 IanIan 於 08-10-2 01:49 發表

C室, 我返工後先打樁, 對我無影響, C6收晚瞓覺就慘D

C室咪即係大單位,好正喎!要高分先可以攞到!?
8啲秘密你知我嗰離B單位出年搬喇,好似話退休,仲好B單位向東南,不如搬上嚟,熱鬧啲啦

伯爵府

你地C6守邊區,我C6荃灣

大宅

原文章由 IanIan 於 08-10-2 01:52 發表

好多人話順利風水好差. 以前好高分先攞到, 家陣話咁易

係呀,我老公有好多同事,好低分都囉到,其實順利真係麻麻好住,我聽d朋友講,順利冬天特別凍,又特別潮濕,d野放係雪櫃都會發毛,仲有個朋友試過打風果時,d風勁到係冷氣機度吹返d雨入屋

伯爵府

原文章由 PizzaWong 於 08-10-2 01:55 發表

C室咪即係大單位,好正喎!要高分先可以攞到!?
8啲秘密你知我嗰離B單位出年搬喇,好似話退休,仲好B單位向東南,不如搬上嚟,熱鬧啲啦

Sorry!係G室先岩, 咁筍單位大把人爭啦!死左條心, 我個單位向西南, 夏天熱Q死人, 個廳好似火爐咁, 攪到人都燥D.

大宅

原文章由 IanIan 於 08-10-2 01:55 發表

嘩~荃灣?咁返工咪好遠囉...我c6守觀塘,返工都ok近,以前仲正呀,住德福,返九龍灣,日日行返工,勁正

男爵府

2011精緻種植勳章

原文章由 可兒 於 08-10-2 01:49 發表

係囉,真係咁0岩,其實我都撞過你2個小朋友一次,係有2位女性帶住佢地架,果次我見你地傾計傾得好開心,所以我都唔敢同你地打招呼
死啦,我d貓有冇噪親你呀,有乜野你要話我知呀,我會改善架 ...

初初成日都朝早聽到咪咪聲,但我囝囝成日都係露台睇你啲貓貓,不過呢排少見咗嘅?你係咪全職媽咪?揾日真係耍過去你到玩貓貓!

男爵府

2011精緻種植勳章

原文章由 IanIan 於 08-10-2 01:55 發表

我C6守尖沙咀,咁你又係荃灣返工咪可以同C6撑枱腳

伯爵府

原文章由 可兒 於 08-10-2 01:56 發表

係呀,我老公有好多同事,好低分都囉到,其實順利真係麻麻好住,我聽d朋友講,順利冬天特別凍,又特別潮濕,d野放係雪櫃都會發毛,仲有個朋友試過打風果時,d風勁到係冷氣機度吹返d雨入屋 ...

我住哥陣真係天花板, 衣櫃D衫發晒毛, 天氣唔係好凍都吹到成個癲雞咁, 打風我去到樓下大閘比風吹到行唔到, 死扶住個大閘唔比風吹死, 比雨淋到底褲都濕埋,把遮斷開兩碌

男爵府

2011精緻種植勳章

原文章由 IanIan 於 08-10-2 01:58 發表

Sorry!係G室先岩, 咁筍單位大把人爭啦!死左條心, 我個單位向西南, 夏天熱Q死人, 個廳好似火爐咁, 攪到人都燥D.

我以前住大埔宿舍嗰時正西呀!夜晚8時仲係好似火爐咁.
夜晚要開風扇加冷氣

伯爵府

原文章由 PizzaWong 於 08-10-2 02:03 發表

我C6守尖沙咀,咁你又係荃灣返工咪可以同C6撑枱腳

我返葵涌, 係晚晚係屋企撑枱腳

伯爵府

原文章由 可兒 於 08-10-2 01:59 發表

嘩~荃灣?咁返工咪好遠囉...我c6守觀塘,返工都ok近,以前仲正呀,住德福,返九龍灣,日日行返工,勁正

C6有校巴坐好快返到去.

大宅

原文章由 PizzaWong 於 08-10-2 01:59 發表

初初成日都朝早聽到咪咪聲,但我囝囝成日都係露台睇你啲貓貓,不過呢排少見咗嘅?你係咪全職媽咪?揾日真係耍過去你到玩貓貓!

係呀,我都聽過一次你仔仔叫"貓貓"呀
係呀,我係全職媽咪黎架,但係我遲小小都開始返返工喇,你識唔識人幫人湊bb呀?我唔想請工人呀..請工人好煩架
好呀,你得閑就帶埋小朋友過黎玩貓啦,我平日多數都係度架,但8點過後我就會出左去食飯,通常10點多先返
你平時多唔多帶小朋友落樓下玩架?樓下有個男仔成日打人架,我差唔多次次帶呀仔落去玩都見到佢好惡咁打人 =.="

伯爵府

原文章由 PizzaWong 於 08-10-2 02:06 發表

我以前住大埔宿舍嗰時正西呀!夜晚8時仲係好似火爐咁.
夜晚要開風扇加冷氣

我今日先去完大埔踩單車+放風爭

男爵府

2011精緻種植勳章

原文章由 IanIan 於 08-10-2 02:04 發表

我住哥陣真係天花板, 衣櫃D衫發晒毛, 天氣唔係好凍都吹到成個癲雞咁, 打風我去到樓下大閘比風吹到行唔到, 死扶住個大閘唔比風吹死, 比雨淋到底褲都濕埋,把遮斷開兩碌 ...

咁咪真係, 嘩!嘩!嘩!打到嚟!話時話我屋企個天花板都係 發晒毛,你有無?

大宅

原文章由 IanIan 於 08-10-2 02:04 發表

我住哥陣真係天花板, 衣櫃D衫發晒毛, 天氣唔係好凍都吹到成個癲雞咁, 打風我去到樓下大閘比風吹到行唔到, 死扶住個大閘唔比風吹死, 比雨淋到底褲都濕埋,把遮斷開兩碌 ...

係呀,我都試過呢個情況呀,果次上去探朋友,整到個頭好靚,但都未行到上去,已經成個癲婆咁,仲有次我見到有架電單車係出面條天橋吹到係咁2邊搖

男爵府

2011精緻種植勳章

原文章由 IanIan 於 08-10-2 02:08 發表

我今日先去完大埔踩單車+放風爭

係咪海濱?下次約埋我呀?最多介紹阿女俾你阿仔識喇

伯爵府

可兒

你想搵咩工呀? 等啊囝返左學先搵?

首頁
34567...48

尾頁

跳至