時事熱話

跳至

首頁
34567...11

尾頁

別墅

edea 發表於 19-12-2 07:28
You said my English is poor so I am looking forward to your excellent and fluent English. Come on , ...

話人yellow ass. 唔通你係白或黑人

別墅

edea 發表於 19-12-2 07:34
Hong Kong Police Force is the best

井底之蛙,係就多人支持啦,唔駛過街老鼠咁,區選結果証明香港大部人都支持示威者,反警暴,反殺人同強姦犯.

伯爵府

回覆 happymeal2002 的帖子

你始終都係中國內,你惡得咩出樣,你地再狠,警力自然增強,最後你地咪又搵啤信任你地既傻仔擋子彈,一係一個一個比人拉,搞到冇前途,可能係呢個暴亂過程中,有人比安家費你,但信錯你地既都係搵自己笨。

另外你話覺得藍人廢,廢你就吾洗係呢個討論區同人藍人洗腦啦,你講到自已點勁,咪又要挾持藍人既經濟做籌碼同內地對著干,因為冇藍黃既經濟合體,點成為一個香港呀,所以你宜家做既變相係偷藍人錢,藍人提早醒覺搵差人拉你地,黃人遲早都明白你地係衰格,不過睇個勢,要醒覺代價都要好大

仲有你地講就講為民生為民生,理念神神祕祕又閃宿,其實就係幫外國係內地搞政府,吾怪得之民主黨司徒華咁想入黨,人地吾比佢入啦,佢野心大又心胸窄

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 08:27
話人yellow ass. 唔通你係白或黑人

yellow ass係指你哋黃絲,我哋係中國香港人,唔係好似黃絲咁白痴侮辱自己民族為樂。

OK你一定要用中文, 我又陪你講返中文, 唔識英文唔緊要, 但唔該文法有返啲水平, 讀咗幾多年書呀, 知唔知羞恥點寫呀?

去照吓鏡, 自己咩皮膚顏色, 咩眼珠顏色, 然後跟我講一次, 我係中國香港人! 我唔要做洋奴, 奶外國人屁股!

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

別墅

edea 發表於 19-12-2 10:19
yellow ass係指你哋黃絲,我哋係中國香港人,唔係好似黃絲咁白痴侮辱自己民族為樂。

OK你一定要用中文, ...

我見你d英文grammar 錯到七彩又唔通順,仲以為自己好好
愛國不等於愛黨,黃藍政見冇問題,黑白要識分,濫捕殺人強姦,接受不了

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 10:40
我見你d英文grammar 錯到七彩又唔通順,仲以為自己好好
愛國不等於愛黨,黃藍政見冇 ...

你唔識就唔識啦, 講乜錯到七彩, 好心你啦, 真係冇鬼用, 想話人自己又講唔出半句英文, 哈哈~

黑白? 你同我講黑白? 你哋有愛國咩? 你哋不停私了打傷人, 燒人, 你哋既黑白喺邊? 唔好講笑啦, 你哋咁多個月一直強姦民意, 好多市民講句不, 就會畀你哋活生生打到半死, 燒到半死, 你哋既強姦係完全有事實根據, 鏡頭影晒出嚟! 你夠膽死我講強姦?

濫捕殺人強姦--> 唔該你哋去睇睇醫生啦, 成班廢人精神病發, 冇証冇據, 淨係亂作嘢都可以講到似層層, 如果警察有做呢啲嘢點會半點証據都冇! 一味老吹, 如果法官係咁判案就死得, 乜都係得把口講就成立! holy how. 唔該你啦, 個腦係要嚟用既, 自己都未識分黑白, 走出嚟學人講黑白, 真係唔怕笑死人!

連登仔就返連登123456啦.....真係....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

別墅

edea 發表於 19-12-2 10:49
你唔識就唔識啦, 講乜錯到七彩, 好心你啦, 真係冇鬼用, 想話人自己又講唔出半句英文, 哈哈~

黑白? 你同 ...

識不一定要用,唔識d人亦都可以用(正如你一樣),簡單d講即係搭巴士同地鐵唔代冇私家車,呢d就係自由.
唔夠人講,冇道理,就叫人返連登,bk 你開的嗎?
真好笑

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 11:19

識不一定要用,唔識d人亦都可以用(正如你一樣:happy ...

唔識就唔識啦,扮乜嘢丫,跌落地拿番咋沙,都明既! 係肉酸啲!
唔夠你講?我都唔知講得幾開心,你上嚟丫,我日日夜夜都同你講!我一定與警同行,撐到底,睇吓你耐性好啲定我耐性好啲? 我同你奉陪到底!嚟啦,我哋一直玩落去!

王國長老

王國長老

回覆樓主:

感謝警察!風雨同行!
唔會畀呢度嘅曱甴擾亂視線,誣衊警隊!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 11:19

識不一定要用,唔識d人亦都可以用(正如你一樣:happy ...

嚟啦,繼續講,我好開心可以同你一直講落去!
come on! 知醜而藏拙, 都不失為有自知之明! 點呀, 有冇出去搭巴士呀, 港鐵呀!? 你哋叫黨鐵嗰啲呢? 有冇拍咭呀? 係咪跳閘嗰啲曱甴呀?

別墅

edea 發表於 19-12-2 11:24
唔識就唔識啦,扮乜嘢丫,跌落地拿番咋沙,都明既! 係肉酸啲!
唔夠你講?我都唔知講得幾開心,你上嚟丫 ...

你開心就好了,’come on’ 諗起你d英文都想笑. 你一定要支持,最鍾意見到d小貓三四隻去支持,顯得特別冷清,請支持埋藍店,唔係就快執曬

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 11:30
你開心就好了,’come on’ 諗想你d英文都想笑. 你一定要支持,最鍾意見到d小貓三四 ...

hi! 果然喺度喎, 你想笑都要你講得出先得架, 自己又唔唔識又要扮嘢, 你似咩? 真係笑大人個口。
一直喺度冇point廢嗡,我都鄧你可憐, 你睇你做人個價值觀既窄, 係黃絲先咁無聊, 硬要分咩黃藍店, 食嘢都只食黃店, 我哋係食嘢, 唔係食政治, 將政治帶入自己鋪頭既已經係最憨居, 然後又有班傻人一齊憨居, 我睇到啦, 香港人三分鐘熱度, 屎坑都三日香, 一窩蜂去排幾日, 好快咪又打回原形? 個個自high, 以為好威, 去黃店打完咭, 就好似condom咁唔要啦! 如果一間食肆係要出到政治牌去做生意, 佢都唔慌係好嘢, 古語有云有自然香, 真係大師傅, 有水準, 駛乜搞咁多小動作? 連咩膿牆, 真係無聊到爆! 有guts你咪成世人都唔好去政見唔同既店食囉, who cares? 諗起你連英文都唔識又要扮晒叉燒都好好笑!

王國長老

王國長老

黃絲既世界真係好細, 要咁樣靠政治去搵客, 食肆就用政治拉客, 二打六藝人就用政治見報, 我睇到既係一班可憐蟲, 賣港賊! 個個面目可憎, 人格低下!

王國長老

王國長老

有人唔做要去做漢奸, 曱甴, 真係好悲哀! 完全冇尊嚴

別墅

edea 發表於 19-12-2 11:41
hi! 果然喺度喎, 你想笑都要你講得出先得架, 自己又唔唔識又要扮嘢, 你似咩? 真係笑大人個口。
一直喺度冇 ...

每人都有自由選擇自己鍾意嘅店,自由啊!你唔明㗎啦,可能你坐開監,鍾意比人管,冇自由,鍾意唱友誼之歌,come on. Hahaaa

別墅

edea 發表於 19-12-2 11:43
有人唔做要去做漢奸, 曱甴, 真係好悲哀! 完全冇尊嚴

愛國不等於愛黨.

別墅

edea 發表於 19-12-2 11:43
黃絲既世界真係好細, 要咁樣靠政治去搵客, 食肆就用政治拉客, 二打六藝人就用政治見報, 我睇到既係一班可憐 ...

咁愛國點解政府車同警車又唔用國產車?連水炮車都係外國進口,點解釋呢?

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 11:49
愛國不等於愛黨.

冇人叫你愛黨, 你跟我講一次丫:

我愛中國! 我係中國人!

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 11:52
咁愛國點解政府車同警車又唔用國產車?連水炮車都係外國進口,點解釋呢?
...

警隊係維持治安,唔係同你去愛國。你傻咗呀?

王國長老

王國長老

happymeal2002 發表於 19-12-2 11:48
每人都有自由選擇自己鍾意嘅店,自由啊!你唔明㗎啦,可能你坐開監,鍾意比人管,冇自由,鍾意唱友誼之歌 ...

哈哈,警察果然勁,播完友誼之光,啲曱甴真係上晒腦,入晒腦。香港警察真係最勁!曱甴好驚呀,哈哈~ 

首頁
34567...11

尾頁

跳至