派對情報

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

Re: 1029 SC K1 Gathering

mmak,
驚咩jet, zoe著住套snow white周街行, 一定型c!!
我唸住帶俚套mickey magician比您地影下相

mmak 寫道:
CandyBB,

扮丫... 帶埋套衫去到先換咯 !!... 嘩~~ 拖住個 snow white.... 我 好驚o架... 俾人笑 !!

fyeung, 麻煩你問下 pizza hut, 可否間個位 俾 小朋友 換衫 & bb 換片... thx !!

[quote]
CandyBB 寫道:
mmak, ross,
原來Achilles sun 要返唱歌班我都唔記得左, 算la, sc第一次搞gathering又有您地係到, 放棄一堂.
您地果日扮唔扮先?? 我唸住叫achilles著海盜, 果朝仲搭mtr肯定笑c人. 如果您地唔扮, 我叫呀仔著返普通衫.
[/quote]

子爵府

CandyBB,

... zoe 好鐘意帶頂尖帽... 扮witch, 但我想買套 witch 裙俾佢..佢又話唔要

CandyBB 寫道:
mmak,
驚咩jet, zoe著住套snow white周街行, 一定型c!!
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

all,

見大家都有意思幫手....我list D 工作 俾大家 揀 !!

招集工作人員:

統籌: fyeung
文書: mabel_leung
聯絡: mmak
印name label: mabel_leung
e 問卷調查:meowross

點名:fannyycm & suor 點人數 & 派 label

財政:1-2人 mom1118
需要多1人 當日1人收錢.. 1人計數

遊戲:
(1) sc 同學集體唱歌-Vhunghk 寫歌詞 & ??
(2) Trick or Treat - ??
(3) Faces printing - meowross & candybb

1-2遊戲需3人/6人, 遊戲時幫手&維持秩序..

大家都可俾d意見....

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

all,

已send pm 給 大家 for personal info ...
請覆 ....

男爵府

candybb, yeah!

CandyBB 寫道:
meowross,
我同您一切幫小朋友畫面.

男爵府

mmak, 係呀, 驚咩, 我個囡超自信, 仲覺得自己好靚添! 我都係搭地鐵, 成10幾個站, 都係咁啦!

zoe鍾意帶尖帽?? 樓下jusco10蚊店有頂cheapcheap, 等我買嚟俾zoe玩下先!

CandyBB 寫道:
mmak,
[quote]
mmak 寫道:
CandyBB,
扮丫... 帶埋套衫去到先換咯 !!... 嘩~~ 拖住個 snow white.... 我 好驚o架... 俾人笑 !!
fyeung, 麻煩你問下 pizza hut, 可否間個位 俾 小朋友 換衫 & bb 換片... thx !!
[/quote]

大宅

kat媽,

ok!減左啦!

JSA member咭&pizza hut咭有9折,我問清楚啦!即是折左免加一,每位$60.記住帶咭.

'免費盛盒美食券' 帶埋黎啦!

現在order如下:
10人套餐 - $890 (最高可節省$184)
· 薄脆/鬆厚大批*2個 (**我建議:兩個超級至尊)
· 法式田螺拼焗粟米肉醬薯蓉 1盤
· 雜果薯仔沙律 / 烤雞田園沙律1盤 (**我建議:雜果薯仔沙律)
· 香焗豬扒 / 瑞士雞翼 / 焗葡汁田園蔬菜1盤 (**我建議:瑞士雞翼)
· 葡汁雞皇意粉 / 意式雞皇焗飯 /吞拿魚煙肉腸螺絲粉1盤 (**我建議:吞拿魚煙肉腸螺絲粉)
· 2酌百事^

20人套餐 - $1,790 (最高可節省$358)
· 薄脆/鬆厚大批*4個 (**我建議:兩個意式風情,一個田園風味,一個漁港風情)
· 雜果薯仔沙律 / 烤雞田園沙律2盤
· 金粟芝士釀雞翼 / 巴西蘑菇烤肉串燒
/ 香焗豬扒 / 焗葡汁田園蔬菜3盤 (**我建議:巴西蘑菇烤肉串燒 ,香焗豬扒, 焗葡汁田園蔬菜共3盤)
· 車打海鮮焗飯 / 葡汁雞皇意粉 /
吞拿魚煙肉腸螺絲粉2盤 (**我建議:車打海鮮焗飯,葡汁雞皇意粉共2盤)
· 喱糖一盤
· 4酌百事^

**若你地可以highlight左我建議個D比其他媽咪最好.

以上是$2,680
+ $170 普通pizza 2個 (小朋友做的3個,其中2個付錢)
+ $450 果汁6酌
+ $298 (#11 香脆魚圈拼金黃粟米雞球拼脆炸墨魚塊拼香薯角 2盤)
+ $290 (#18 意式迷你肉腸拼意式雞肉丸 2盤)
+ $278 (#21 原味雞翼 2盤)
+ $159 (#28 巴西蘑菇烤肉串燒 1盤)此款order1盤,因套餐已有1盤
已經是: HKD 4,325. 現在的budget是HKD 4,620. (更新oct 24)
此HKD 300左右餘下的,我仍未計soup及其中個套餐要加錢換果汁.若多人飲soup,我之後會將飲品的減少.而且小食多D,大家早上胃口未開,比較易接受.

大宅

回應如下:

JSA membership card & pizza hut咭有折,係免加一.有咭架媽咪記住帶咭.即係$60/位,免加一,因為有咭.

有無地方換衫or換片之用: 我地自己安排,係咪有需要??我可以劃個角位出黎.

"咪": pizza hut無提供. :cry:

大宅

meowross,

我諗打中文好D.
你e-mail比大家,之後大家e-mail番比你.ok!
係咪要oct 29之前回覆?oct 29當天可以傾下以後的gathering,睇下仲有咩意見.

meowross 寫道:
mmak, 我都係咁諗, 大家各自填完e番俾我我做埋統計.......

[quote]
mmak 寫道:
meowross & all,
好似 e個form俾大家, 會好d wor !!
[quote]
meowross 寫道:
fyeung, 無問題, 我可以整問卷.........是否所以媽咪都識睇中文? or prefer 英文? 等我妟d 起個draft先! 您pm 個email俾我, 我ready e俾您睇, ok?
or, 我等mmak circulate 大家d資料, 再e個form俾大家, 等大家可以e番俾我, 唔使到時有要填form, 又要記住交, 咁煩!
[/quote][/quote]

大宅

fyeung,

Don't cry!! In fact, this morning I also think that it's better to have a microphone. So I asked my sister who is a teacher to borrow a portable microphone.

You know, we have a lot of people and I think microphone is a good facilities.

I type in English because my typing of English is faster than Chinese and I hope I can spread this information faster.

fyeung 寫道:
回應如下:

JSA membership card & pizza hut咭有折,係免加一.有咭架媽咪記住帶咭.即係$60/位,免加一,因為有咭.

有無地方換衫or換片之用: 我地自己安排,係咪有需要??我可以劃個角位出黎.

大宅

fyeung,

當天我只能1大1小來.請減去我一個人數.謝!

mmak,

pls check PM.

男爵府

fyeung, 一定要set deadline, 因xmas book場都唔易, 時間, 遲一兩日都得既, 但真係唔好過11月囉, 驚搵唔到地方! 我查實已draft好, 明日可否改為fax俾您? 因公司email去街無咁方便............

我都有pizza hut卡, 隨身袋住........

fyeung 寫道:
meowross,
我諗打中文好D.
你e-mail比大家,之後大家e-mail番比你.ok!
係咪要oct 29之前回覆?oct 29當天可以傾下以後的gathering,睇下仲有咩意見.

別墅

Fyeung

唔好意思,1029 gathering我要早d走,around 10.30-10.40am要閃. 我唔記得我仔要返音樂班. 同埋我老公

別墅

[size=large]各位參加1029 Gathering的媽咪

[size=large]有update資料呀,快d入去最後個頁睇下啦

洋房

mabel_leung

我都想參加 1029 gathering : 2大1小 (Charlotte Pang)
Thank you very much!
:lol: :lol:

別墅

RitaWW

Welcome. Added your name already.

See U

子爵府

all,

仲有 1半參加者..未覆我 pm 丫....!!

o拿~~唔係吹 你地, 只係匯報下, 我做緊咩o者....

我收左大家o既 personnal info 又唔 email file 俾大家, 怕你地會擔心... 唔知我搞mug...

子爵府

mabel_leung

Thank you ...

mabel_leung 寫道:
[size=large]各位參加1029 Gathering的媽咪

[size=large]有update資料呀,快d入去最後個頁睇下啦

複式洋房

有無人報咗名參加bk上面嘅christmas party
呀?因為我都想參加.但係如果我們打算搞christmas party 的話,我就等下自啦!

別墅

fannyycm

我相信我地會自己搞X'mas Party, 大家同聲同氣, 開心d ma. 係1029 Gathering之後, 會有公佈架喇.

fannyycm 寫道:
有無人報咗名參加bk上面嘅christmas party
呀?因為我都想參加.但係如果我們打算搞christmas party 的話,我就等下自啦!

首頁
34567...12

尾頁

跳至