跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 13)

macca 寫道:
遲左咁多添!!

真係好遲喎..............

大宅

wingma,
Samuel o係盈健(大埔廣場)打, $750.
細佬打左一支喇, 我買左護協果個package, 個姑娘話呢支緊要d, 驚領野, 未打5合1就打左啦.

伯爵府

Samuel媽 寫道:
wingma,
細佬打左一支喇, 我買左護協果個package, 個姑娘話呢支緊要d, 驚領野, 未打5合1就打左啦.

咁都幾貴喎..............不過真係要打.

男爵府

Littlepigpig 寫道:

haha......... 咁好食, wing wing同edmund都每人食左2件la! 我一家都食左3件!

edmund 有食咩?

男爵府

mama1210 寫道:
[quote]
安安 寫道:
[quote]
[quote]
cheukwing媽咪 寫道:
大囗
可否send錫錫啤啤熊的相比我?thx!

果次我部機無電, 我好似用左唔知安安定edmundmama部機影既...... ?-( ?-( 你地邊個知呀??[/quote]

我d相咪 upload 晒 sent 晒俾你地囉, 大口, edmundma你有無收到?[/quote]

有bearbear 熊咩....等我入去再睇過先 [/quote]

我剩係收到安安d相...但冇穎穎同芭蕾的合照...穎穎猛追我 :-( ,究竟邊個幫我影左? 麻煩send比我

男爵府

EdmundMaMa 寫道:
[quote]

haha......... 咁好食, wing wing同edmund都每人食左2件la! 我一家都食左3件!

edmund 有食咩?[/quote]

我31號帶過去party架...但冇人吼...比我拎番屋企食晒!
因我都好鍾意食!
下次啦!我叫wingpa整多d!

男爵府

安安 寫道:
[quote]
Samuel媽 寫道:
wingma,

咁都幾貴喎..............不過真係要打.[/quote]

真係幾貴....

院長,
我幫你地慳唔少,係咪應該比個8折我呢!

男爵府

POPOMA 寫道:
大口,

Say 個 hi先!

想問下有歲數既生日腊燭係邊度買?

你想買幾多歲?我今日上左大陸買...$2.9/each乍!

男爵府

佢只曉攀石,wild camp、行山、游水、做 pizza.....又或者佢可以再私人教你跆拳道同潛水

簡直十項全能呀!
大口,你仲唔滿足?!

大宅

POPOMA 寫道:
大口,

Say 個 hi先!

我在百佳買的
hinhinmum

珍珠宮

係你地太快咋! :-P
安安 寫道:
[quote]
macca 寫道:
遲左咁多添!!

真係好遲喎..............[/quote]

珍珠宮

反嘔城都有.
hinhinmum 寫道:
[quote]
POPOMA 寫道:
大口,

Say 個 hi先!

我在百佳買的[/quote]

大宅

[quote]
POPOMA 寫道:
Good Morning Everybody

小豬, healthyan:
上星期普通話堂我同老師講左安排一d listening 練習比佢地, 因為學校考試有呢一part, 你地有其他request, 可同老師傾, 另外上堂兩堂note我比左佢地, 你地車下.
報告完畢

popoma,
霖霖無事ma? 係咪病左呢?

d note係你打架? 唔夠晒呀!!!!

學校有listening既咩? 唔知cherry間有無呢? 我呢個阿媽都無為意到tim! 好呀, 比多d練習佢地做la. [/quote]

恩恩嗰間都有呀 ! 真係唔夠晒呀!!!!

大宅

大口,

真係多謝晒大口佬及VICKY哥哥, 恩恩睇完佢地表演完後都有玩到, 佢都好開心, 所以佢去完個桃花島都要上來LOOK LOOK啦 !

大宅

$2.9咁平?如果知你上大6就好啦...我想買1 & 7歲呀. :-( 咁Citysuper/斗斗城賣幾$$?

[quote]
POPOMA 寫道:
大口,

Say 個 hi先!

你想買幾多歲?我今日上左大陸買...$2.9/each乍!
[/quote]

男爵府

EdmundMaMa 寫道:
[quote]

edmund 有食咩?[/quote]
下, 唔係edmund咩? 我只記得叔叔切完, 有2個細佬係屋入面, 除左wing wing, 好似仲有個男仔, 你老公在場, 問下咪知law! 最記得wing wing話:好好味呀, 我食左2件呀!!

男爵府

POPOMA 寫道:
$2.9咁平?如果知你上大6就好啦...我想買1 & 7歲呀. :-( 咁Citysuper/斗斗城賣幾$$?

歲數好似10幾蚊.

男爵府

我31號帶過去party架...但冇人吼...比我拎番屋企食晒!
因我都好鍾意食!
下次啦!我叫wingpa整多d!

因為31party仲有好好咪既cheese cake同埋香蕉蛋糕呀ma!

真係好唔掂, 肥左好多. 我係zara度買左條裙唸住annual dinner著, 我唸都未必著到, 因為係low cut, 露晒個膊頭同手臂, 好似唔係好見得到人.

珍珠宮

嘩!!! 諗起都索到爆!!!
真係好唔掂, 肥左好多. 我係zara度買左條裙唸住annual dinner著, 我唸都未必著到, 因為係low cut, 露晒個膊頭同手臂, 好似唔係好見得到人.

大宅

簡直流晒口水呀 !

macca 寫道:
嘩!!! 諗起都索到爆!!![quote]
[/quote]

首頁

尾頁

跳至