潮流時尚

跳至

首頁
45678...9

尾頁

子爵府

引用:received+this+afternoon!!all+in+good+con

原帖由 JQKbaby 於 15-10-28 發表
received this afternoon!!
all in good condition, bought flats only this time
and now thinking to b ...
請問clips flat 舒服嗎?

別墅

回覆:RV: mytheresa vs selfridges

各位,我覺得呢個網雖然平,但Quality好有問題。見有JM收到唔同高度既高銀鞋呢種低級錯誤,我都忍唔住想share我個經歷,我收到個對鞋其中一隻好明顯被著過,鞋底好污糟,個扣花左,同鞋入面有一粒粒\"老泥\",即係赤腳著鞋做成個種,好離譜

侯爵府

牛年勳章

引用:各位,我覺得呢個網雖然平,但Quality好有

原帖由 poupee 於 15-10-30 發表
各位,我覺得呢個網雖然平,但Quality好有問題。見有JM收到唔同高度既高銀鞋呢種低級錯誤,我都忍唔住想sha ...

大宅

poupee 發表於 15-10-30 22:06
各位,我覺得呢個網雖然平,但Quality好有問題。見有JM收到唔同高度既高銀鞋呢種低級錯誤,我都忍唔住想sha ...
我都有同感,應該係display 過嘅貨,雖然鞋底冇花,但係入面充滿老泥,嚇到我即刻要消毒。下次唔好攪我喇

侯爵府

引用:Quote:poupee+發表於+15-10-30+22:06+各位

原帖由 littlewo 於 15-10-30 發表
我都有同感,應該係display 過嘅貨,雖然鞋底冇花,但係入面充滿老泥,嚇到我即刻要消毒。下次唔好攪我喇
...
你個對都係?有相睇下嗎?

子爵府

引用:Quote:poupee+發表於+15-10-30+22:06+各位

...
咁可能真係display貨黎

別墅

回覆:littlewo 的帖子

你係咪又係其中一隻係咁?

子爵府

回覆:RV: mytheresa vs selfridges

大宅

侯爵府

...
So horrible, did u return ?

侯爵府

引用:各位,我覺得呢個網雖然平,但Quality好有

原帖由 poupee 於 15-10-30 發表
Jm你買咩碼?

別墅

回覆:最愛凍檸茶 的帖子

Hi JM, 你係咪用\"contact us\"個到留言俾佢地,佢地幾耐覆你可換貨?我星期五send左到而家都無消息,Thanks!

別墅

回覆:magiee 的帖子

37 and 38, think it is the popular size of display in Europe?

大宅

回覆:poupee 的帖子

我用contact us聯絡佢地,即日用email覆左我,但係佢只係叫我做refund,他們沒有complimentary collection,我覺得不合理,因為佢自己做錯,仲要我自己比錢寄返去,我再email表明多一次,我要換返啱,郵費應該由出錯的一方承擔,佢再覆我會refund全數包括運費$300,即係我都係要比去英國的運費,我仲同佢週旋緊。

其實一間百年老店,沒有想過服務是這樣的

禁止訪問

引用:我用contact+us聯絡佢地,即日用email覆左

別墅

即係如果我要退對displayed 既鞋都要自己俾運費運返英國?真係從此blacklist 佢,一肚氣!

別墅

本來仲諗住買 依家聽完大家咁講 都唔敢買了

大宅

可能係我唔好彩,其他JM d貨好靚

男爵府

我昨晩先訂了一對RV ,一對小童鞋,一件小童Moncler羽絨,現在好驚呀!

別墅

I think we should fight for an exchange!

首頁
45678...9

尾頁

跳至