跳至

首頁
45678...55

尾頁

子爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 8)

Littlepigpig 寫道:
[quote]
POPOMA 寫道:
小豬:

唔係馬???? 交完又唔ok?玩呀!!!你老公交咩單比佢地睇?你有無問佢地究竟要verify d咩資料呀?

今朝交左張差餉, 寄係寄去我屋企, 不過物yip係第二度, 佢唔比, 話証明唔到我住大埔wor. 我再問, 稅單得唔得, 因手頭上有份稅單, 佢: 唔得, 校長既稅單都係寄黎學校la, 唔通佢住係學校咩? 我個心真係想媽佢 (唔好意思, 我真係好慶). 尋晚我已問佢, 我可唔可以只交正本, 因我今晚返屋企先law張單, 聽朝一早去交, 搵唔到文具店copy, 佢: d文具店無咁早關門架, 你返屋企再出去copy law. 我: 我屋企附近無文具店...佢: 咁你聽日唔好親身咁早黎, 搵人同你copy完先交黎law.!@#$##$% [/quote]

無聽書!!!! 一嬲都話呢d文件係唔可以証明架啦!!! 你張tel. 單係邊個個名嫁???

伯爵府

貓貓Sharon 寫道:
[quote]
安安 寫道:
sharon : 你曳喇....... 邊有人認 72 73 丫...........哈哈

小豬豬 : 今晚我放工後可以去報名............. 幾點? 報完名各自回家還是飯局? 明天星期六呀...........哈哈

ai ya 唔記得佢地係198x...[/quote]

梗係啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!

子爵府

安安 寫道:
mama 1210 : 8oz 奶........ 咁樣唔係幾好, 一次食咁多, 一時又唔食........不過佢第日會蝦家姐架.........佢夠台型呀!!

:-( :-( :-( 原來呃人嫁, 尋日婆婆話細妹8:00-5:00 total先飲得5oz 咋 :-( :-( :-( 佢真係幾餐食埋一餐 :-( :-( :-(

男爵府

Littlepigpig,

國語班 4 - 5 人一班,6 個人太多啦。一堂1.5 hr。

你快 d 整床啦, edmund 不知幾開心有自己o既天地呀。

你記得買禮物比老公啦,男人同細路一樣,要 "tum" 嫁,分別在細路易 "tum" d。

你地今日係唔係去報名呀?如果係就幫我報埋。我今日約左人。

子爵府

cheukwing媽咪 寫道:
dear all
不如好似舊年咁係m記開 Halloween Party丫!ok?

舊年個活動係m記攪架...我地去join, 今年唔覺佢地有喎......係咪呀小豬)))))))))

男爵府

Hi Sharon.

你好嗎?

子爵府

HP 寫道:
一眾大埔浸信會幼稚園運頭塘邨分校校友:

我們報了名參加11月幼稚園迪欣湖旅行 :wink: ﹐你們呢?

難得今次去咁遠梗係報啦....不過你地有無留意, 佢寫明3歲以下唔接受報名, 你帶唔帶細佬去呀???

子爵府

老土, 都未reply晒你地d mail就無得用部computer啦....睇下晏d可唔可以再chat 先....不過都要講埋呢句先.....

[size=large]SHARON:
I MISS YOUUUUUUUUUUUU!!!!!!

大宅

Sharon,

我都喺198x. 用唔著

大口,

細妹咁 , 不過真喺食得好差, 有冇consider轉另一隻milk, 會唔會味道唔好, try吓 ! 同佢按摩, 等佢relax, 開心吓 !

小豬, popoma,

澤澤媽話澤澤爸say no, 唔join 啦, 只得我地3個, 都幾甘, 話時話, 我都未問我老公學唔學.

魚+友,

我明天下午同恩恩上畫班, 到時我順便會毄報名.

今晚小跆拳友又見面啦

伯爵府

咁今晚得得同阿 cheukwing ma? 我要放工後 6:50至到仁愛堂呀.......................

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

mama1210 寫道:
[quote]
dear all
不如好似舊年咁係m記開 Halloween Party丫!ok?

舊年個活動係m記攪架...我地去join, 今年唔覺佢地有喎......係咪呀小豬)))))))))[/quote]
之前去昌運m記參觀廚房之後, d姐姐都話會有Halloween Party,
你去問下.

珍珠宮

你地有冇又平又好o既婦產科e生介紹?

男爵府

macca 寫道:

我之前陳帆,都幾好!4年前$320乍!
沙田,TST都有診所!不過,都幾難book!
tel no:26032123

大宅

我依家睇緊陳麗燕, 係旺角 tel:2395 5131, $450/次, 我通常睇之前一兩日預約, 但就勁多人同去到都要等最少一粒鐘

macca 寫道:

大宅

我陀霖霖初期都係睇陳帆, 都ok既, 不過後尾轉左睇另一個

[quote]
macca 寫道:

tel no:26032123[/quote]

男爵府

haha............. 教書即係教書, 咁有耐性既! 下次再問過!

你仲有咩想問我呢?

男爵府

[quote]
felix 寫道:
我時時都覺得上天待我好好,比我有三個好可愛嘅小孩子. :mrgreen:

我都覺得上天待我好好,比我有兩個完全唔同性格個嘅小孩子. 比我知道幸福唔係必然, 仲更加知道寧靜既可貴(我d中文程度唔係咁好, 請諒)hehe.[/quote]
你d中文都好好呀. :mrgreen:

男爵府

mama1210 寫道:
[quote]
安安 寫道:
mama 1210 : 8oz 奶........ 咁樣唔係幾好, 一次食咁多, 一時又唔食........不過佢第日會蝦家姐架.........佢夠台型呀!!

:-( :-( :-( 原來呃人嫁, 尋日婆婆話細妹8:00-5:00 total先飲得5oz 咋 :-( :-( :-( 佢真係幾餐食埋一餐 :-( :-( :-( [/quote]

會唔會係厭奶期, 彤彤三, 4 個月大時試過, 好煩...仲係飲1-2 OZ
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

男爵府

felix 寫道:
[quote]
[quote]
felix 寫道:
我時時都覺得上天待我好好,比我有三個好可愛嘅小孩子. :mrgreen:

我都覺得上天待我好好,比我有兩個完全唔同性格個嘅小孩子. 比我知道幸福唔係必然, 仲更加知道寧靜既可貴(我d中文程度唔係咁好, 請諒)hehe.[/quote]
你d中文都好好呀. :mrgreen: [/quote]

felix,

how old are your children? You are very good 褔氣
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

男爵府

[quote]
macca 寫道:

tel no:26032123[/quote]

之前人地介紹陳帆, 可惜好難book - 3-4 weeks, so I gave up!

首頁
45678...55

尾頁

跳至