跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Amybaby - 我係同佢哋訂購,尤其係美勞個list太多"濕碎"野,自己吾想煩!

原文章由 amybaby 於 08-5-16 09:57 發表
我囡囡八月會入讀N1,已經收到通知要訂購書簿、文具、美勞各項物品,要五月二十三日前將回條及款項交校務處辦理!亦都可以由家長自行購買,我想問你哋係咪都係會同佢哋訂購or自行購買? ...

別墅

我阿仔都係八月會入讀IN1, 不過仲未收到通知, 請問你係幾時收到ga?

原文章由 amybaby 於 08-5-16 09:57 發表
我囡囡八月會入讀N1,已經收到通知要訂購書簿、文具、美勞各項物品,要五月二十三日前將回條及款項交校務處辦理!亦都可以由家長自行購買,我想問你哋係咪都係會同佢哋訂購or自行購買? ...

民房

我都會跟學校定,費事煩! 唔知幾時先買校服呢?

洋房

我問左,佢話7月先做校服,因為小朋友大得快 我個仔都係8月讀n1,大家可以做朋友仔就好啦

大宅

K2 插班生全日

昨日我都收到信~由原來只是插班K2下午班變成全日班
雖然知Anson不能突然適應轉新學校,人,全日上課及無得嘆奶午睡 ;但我相信學校應該會搞得掂掛
6月19日 - QE - 男仔 - 第一胎!!出世: 3.34kg , 5個多月出牙仔, 6個月坐定定, 7個月扶床起身, 8個月......依家已經6 years 咯!!! o係 我心目中已是第一位.  

大宅

學校親子旅行?

奇怪~點解校曆表冇親子旅行活動呢?
6月19日 - QE - 男仔 - 第一胎!!出世: 3.34kg , 5個多月出牙仔, 6個月坐定定, 7個月扶床起身, 8個月......依家已經6 years 咯!!! o係 我心目中已是第一位.  

首頁

尾頁

跳至