跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2005年11月媽媽 -- 入來傾下

開o左個 Part II 新 topic, 咁就可以 load 得快 d

Part II

侯爵府

cwol888 寫道:
CT2Baby,

你好返d未呀, 我之前pm了J-mart雪印奶粉給你, 你收唔收到呀

cwol888, ok la,無咩事了!thanks!
sorry而家arm arm先check pm, thanks for your information, btw, j-mart雪印一can要$285咁貴架!but $630 for 3 cans 就同B&M一樣,不過都好,多條路數有得買,唔怕斷貨!

子爵府

sirlam,
我自己帶0左兩套上去,我再揀0左一套背心短褲0既睡衣~~~~~
呀jove揀個件幾靚架~~~~
但係係長裙,我矮,所以冇揀呀~~~~

男爵府

crystal618 ,
我擒晚好唔舒服. 諗住入房會早d訓...
但我一路都訓唔到...
而4.30am 先叫恰咗一陣...
我個鼻好唔舒服...
好似作感冒咁...
但又冇發燒喎...
crystal618 寫道:
早早呀~~~~
今日我最早~~
我一陣同呀jove去影相啦~~~
stephy,
我琴晚12:00就瞓0左啦~~~
'燦'唔到場囉~~~

子爵府

stephy,
冇事呀???
快D過黎part2傾啦~~

男爵府

Sirlam,
吓..仲追巴士
粗身大鈿...唔好追啦...
小心呀...
Sirlam 寫道:
我都雖然 '論盡'左, 但係昨天都有追巴士

大宅

hello,
今日唔知多唔多messages? 追下先。
啱啱同阿悠去完街,bb濕晒,我都濕晒,
出面勁熱呀。

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嚇 C 我呀, 仲以為 BK 有鬼 做乜呢個 THREAD 會蒲頭架. :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

之前萬幾個MESSAGES?

首頁

尾頁

跳至