跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hi hi 牛年大旺

侯爵府

我本來諗住食住門口藥, 睇下點, but now 諗諗下, may be 睇完 dr. 都係食返相同藥, 但都係睇下安心 d... d 菌真係任佢變 

侯爵府

蕉蕉
我沉晚 upload 完 d 相啦, 你睇唔睇咗先, 我 mon `得閒 join 開 show.. 襯而家冇乜人

伯爵府

come on baby
原帖由 cubixluk 於 09-2-5 11:40 發表
蕉蕉
我沉晚 upload 完 d 相啦, 你睇唔睇咗先, 我 mon `得閒 join 開 show.. 襯而家冇乜人

伯爵府

如果發燒又退唔晒,咁梗係比dr望下穩陣d la~
講真門口葯只係only for輕微傷風/咳食~
原帖由 cubixluk 於 09-2-5 11:38 發表
我本來諗住食住門口藥, 睇下點, but now 諗諗下, may be 睇完 dr. 都係食返相同藥, 但都係睇下安心 d... d 菌真係任佢變 

侯爵府

原帖由 Secure 於 09-2-5 11:45 發表
come on baby

go go go

快 d , 1 min only

侯爵府

原帖由 Secure 於 09-2-5 11:46 發表
如果發燒又退唔晒,咁梗係比dr望下穩陣d la~
講真門口葯只係only for輕微傷風/咳食~

伯爵府

kinder果幅好清秀/瘦wor
不過照計你kinder都應該係彩色年代架la,點解仲係黑白既?
form 5就成晒型,同你e+分別不大

侯爵府

原帖由 Secure 於 09-2-5 12:12 發表
kinder果幅好清秀/瘦wor
不過照計你kinder都應該係彩色年代架la,點解仲係黑白既?
form 5就成晒型,同你e+分別不大

其實我都唔知點解會黑白喎 ...
我由細都大都係咁既衰樣, NOTHING SPECIAL, 只係肥, 瘦分別

伯爵府

OOOO
我冇得睇~~~~

侯爵府

原帖由 jove 於 09-2-5 12:22 發表
OOOO
我冇得睇~~~~

伯爵府

好鬼

伯爵府

冇晒人既~~

侯爵府

I am back home ... ...

返到 home, kit 少仲瞓緊, 佢今回病, 唔太精神, 好 sleeply, 咀仔好乾, 但又唔肯飲水, 等陣買支寶礦力比佢飲先, 等 e 生開去 see dr.

比 kit ba 激死, 個仔病, 佢唔理佢, 自己仲 sleeply 過 kit 少, 搞到 kit 少又冇食退燒水, 平時不知幾 care 個仔, 今回病又唔理佢.....

伯爵府

算啦,老公係咁~
我個隻咪一樣
個女半夜咳,佢叫我起身睇,自己就繼續SLEEP~~
原帖由 cubixluk 於 09-2-5 14:19 發表

返到 home, kit 少仲瞓緊, 佢今回病, 唔太精神, 好 sleeply, 咀仔好乾, 但又唔肯飲水, 等陣買支寶礦力比佢飲先, 等 e 生開去 see dr.

比 kit ba 激死, 個仔病, 佢唔理佢, 自己仲 sleeply ...

子爵府

PEG 姐,

RRRRRRRRRRRRRRR.....得唔得姐

伯爵府

what?e+都2:xx lu wor,果個咩dr,仲未開?點解上午唔55手同佢see?kit ba好抵打,專登請假話take care個仔,竟然唔理佢
原帖由 cubixluk 於 09-2-5 14:19 發表

比 kit ba 激死, 個仔病, 佢唔理佢, 自己仲 sleeply ...

男爵府

hi hi
米之連都有少少鼻水同咳, 所以我今日都無比佢返學, 但佢好唔開心呀, 一路喊一路話要返學, 唔想係屋企wor, 我同米之ba就係驚今日第一日開課, 同埋E+ D菌呢勁, 都係避下先好

伯爵府

你老公都係半夜,但 e+日光日白ar,個仔仲唔係咳,係fever ar,應該要keep 住同佢度體溫/抺下身/餵佢飲水食葯,唔可以用男人係咁黎做excuse,真係有d過份~
原帖由 jove 於 09-2-5 14:29 發表
算啦,老公係咁~
我個隻咪一樣
個女半夜咳,佢叫我起身睇,自己就繼續SLEEP~~

子爵府

如果kitkit唔精神,要留意佢多d ar...過年前honey b 又係冇啦啦發燒...跟手嘔...dr話佢胃腸炎, 都燒左成week ar.....

首頁

尾頁

跳至