跳至

首頁

尾頁

別墅

新手一名, 多多指教呀!

大宅

我今朝用晨尿check綠d有個好淺嘅控, 仲未敢肯定自己係咪bingo, 如果係嘅話, 預產期應該係十月頭

係呢, 你係day 幾check到bingo架? 同埋你last m係幾時day 1?

原帖由 vivton111 於 11-1-26 15:42 發表
新手一名, 多多指教呀!

別墅

我last m係12月28, 前幾日貪玩用綠d check check, 見有條好淺o既線, 但我老公都睇到話係見到有線
之後日日再test, 日日都深色左呀!

今日就有差唔多70%色喇..

我到而家都唔咁確認係咪真係bingo~

大宅

應該係bingo咗啦, 點解你唔買支clearblue confirm吓呀?
咁你諗住幾時去見醫生?

原帖由 vivton111 於 11-1-26 17:20 發表
我last m係12月28, 前幾日貪玩用綠d check check, 見有條好淺o既線, 但我老公都睇到話係見到有線
之後日日再test, 日日都深色左呀!

今日就有差唔多70%色喇..

我到而家都唔咁確認係咪真係bingo~ ...

大宅

Hello各位好呀! 想請教一下: 我一向cycle25-26日, 我今朝D25自己check左紅d (深粗)+綠d (有30%線)+萬o棒棒 (有淺線), 咁係咪bingo左?? 依家要book醫生啦嗎?? 唔該哂~~! :D

大宅

應該係啦, 你綠d同棒棒都有線, 不過好多人話萬0牌唔掂, 你不如買支clearblue check真d, 如果clearblue都有嘅話, 咁就肯定係架喇~

原帖由 goldenretriver 於 11-1-26 23:48 發表
Hello各位好呀! 想請教一下: 我一向cycle25-26日, 我今朝D25自己check左紅d (深粗)+綠d (有30%線)+萬o棒棒 (有淺線), 咁係咪bingo左?? 依家要book醫生啦嗎?? 唔該哂~~! :D ...

別墅

原帖由 york_carmen 於 11-1-27 09:25 發表
應該係啦, 你綠d同棒棒都有線, 不過好多人話萬0牌唔掂, 你不如買支clearblue check真d, 如果clearblue都有嘅話, 咁就肯定係架喇~

York_carmen,

我有朋友做nurse, 佢比左clinic check pregnant o既棒棒我, 我check左, 都有呀....同埋線d差不多100%了
真係唔敢相信呀....
你又如何呀?

Goldenretriver, 我估你都應該係中左....
我而家咩都未做....只係book左我自己睇開o既婦科dr, 2月17先第一次去check ja......

你呢?

大宅

我今朝又再check綠d, 條線雖然仲係好淺, 但比尋日明顯咗, 我打算keep住每日check綠d, 聽朝或星期六朝用clearblue confirm下 (視乎聽日綠d條線明唔明顯), 如果clearblue都有
"+", 就可以肯定係bingo了, 我尋日已經打定電話去book 2/14 見婦科, 到時應該係6w1d, 唔知照唔照到心跳呢? 就算照唔到, 都睇下個胎"long", 起碼知道係唔係宮外孕, 攞個安心先

原帖由 vivton111 於 11-1-27 09:45 發表

York_carmen,

我有朋友做nurse, 佢比左clinic check pregnant o既棒棒我, 我check左, 都有呀....同埋線d差不多100%了
真係唔敢相信呀....
你又如何呀?

Goldenretriver, 我估你都應該係中左....
我而家咩都未做.. ...

別墅

我開頭都係book 14/2 架....後尾postpone左去17/2 ja.....我諗住唔用咁多錢, 希望第一次會照到心跳, 唔洗用多一次錢ja...haha

係呢, 你第幾胎呀?

大宅

我第一胎咋, 其實五月時有過一次, 但七月頭小產咗, 所以今胎真係要好小心, 你呢?

原帖由 vivton111 於 11-1-27 10:29 發表
我開頭都係book 14/2 架....後尾postpone左去17/2 ja.....我諗住唔用咁多錢, 希望第一次會照到心跳, 唔洗用多一次錢ja...haha

係呢, 你第幾胎呀?

別墅

oh, 今次大家都要小心小心呀
我第一胎, 而家only得我同我老公2個知....未有同人講, 所以上來呢到傾下計law, 會好d

別墅

Hi Hi, 好開心可以係度出POST啦! ^0^

我地要小心身體呀! 由中獎到領獎有十個月! 大家加油 ^^

別墅

歡迎呀! supermi1890, 你而家幾多個week呀?
last m係幾時呀?

多d上來傾下計啦~

別墅

我last m 12/26 ^^

別墅

同我差唔多呀, 我last m 係12月28日, 你幾時會睇醫生呀?

大宅

hihi, 我last m 都係12月28啊,
你地會去睇邊個醫生?
+別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿+

別墅

咁岩o既~
我睇返自己睇開既婦科羅趙豐呀.....

係呢, 你day幾test到架....我day 26就開始有線, 到而家綠d好深色喇

大宅

原帖由 vivton111 於 27-1-2011 16:55 發表
咁岩o既~
我睇返自己睇開既婦科羅趙豐呀.....

係呢, 你day幾test到架....我day 26就開始有線, 到而家綠d好深色喇

haha,其實我唔明你地講紅d綠d係咩啊,
因為都無自己買過黎驗,
係咁岩琴日去威記做婦科檢查,
同個醫生講話我地都預備緊生,
呢兩日又勁累又想嘔,
於是佢就幫我驗小便,
就話係+ve喇

我好想可以生女啊
n_n
+別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿+

別墅

我一d感覺都冇呀.....只係間唔中有d m feel, 個胸就好脹

複式洋房

大家好,我剛剛發現BINGO左! 請問你地有冇醫生介紹給我呀?

首頁

尾頁

跳至