跳至

首頁
12345...21

尾頁

大宅

5w1 ,
胸痛,胃口好左

其他乜都無呀,無想嘔

大宅

我今日5wk7, 胸痛, 想嘔, 心口梗住梗住, 又冇胃口, 睇左醫生話hormones變緊, 以前一向消化得到既, 依家都會有可能消化得唔好.....
上次有果時, 到8wk一d感覺都冇, 不過最後係小x左囉!

別墅

我5wks時超眼瞓, 係日瞓放瞓都瞓到架....
到6wk好返dd, 但而家嗅到d油炸野就頂住....包括煮餸o既味, 所以已冇煮飯一段時間.

而家唔鍾意食甜野, 零食 (以前好鍾意)

仲有, 而家成日肚餓, 試過瞓到5am, 要起身食野

胸脹就有知道bingo開始到而家.....間唔時有d m feel

暫時都算ok

大宅

我好準地 7w 即嘔啦~ 我上胎又係咁..7-9 w都嘔
琴晚瞓瞓下起身即沖去廁所, 嘔左我既第一次~
之前都頂住頂住, 嘔完舒服晒~ 其他又唔覺有咩不同~!

民房

我今日係5wk 7...
完全地無唔舒服...
除左平時會好快眼訓...
反而咁樣仲擔心

大宅

原帖由 gobbybaby 於 11-2-13 13:21 發表
我今日係5wk 7...
完全地無唔舒服...
除左平時會好快眼訓...
反而咁樣仲擔心

係呀係呀~~乜反應都無中擔心呀!
我都眼訓~但我未bingO前已成日眼訓,所以無乜分別囉~

大宅

原帖由 小熊天地 於 11-2-13 13:18 發表
我好準地 7w 即嘔啦~ 我上胎又係咁..7-9 w都嘔
琴晚瞓瞓下起身即沖去廁所, 嘔左我既第一次~
之前都頂住頂住, 嘔完舒服晒~ 其他又唔覺有咩不同~!

係7W開始嘔架?唔係5W咩?

大宅

原帖由 vivton111 於 11-2-13 11:40 發表
我5wks時超眼瞓, 係日瞓放瞓都瞓到架....
到6wk好返dd, 但而家嗅到d油炸野就頂住....包括煮餸o既味, 所以已冇煮飯一段時間.

而家唔鍾意食甜野, 零食 (以前好鍾意)

仲有, 而家成日肚餓, 試過瞓到5am, 要起身食野

...

VIVTON,
你而家幾W呀?

大宅

原帖由 goldenretriver 於 11-2-13 11:18 發表
我今日5wk7, 胸痛, 想嘔, 心口梗住梗住, 又冇胃口, 睇左醫生話hormones變緊, 以前一向消化得到既, 依家都會有可能消化得唔好.....
上次有果時, 到8wk一d感覺都冇, 不過最後係小x左囉! ...

goldenretriver,
你上次一啲感覺都無,係咪連胸痛呀眼訓呀肚餓呢啲早期徵狀都無呀?

別墅

原帖由 佩夫人 於 11-2-13 14:33 發表

VIVTON,
你而家幾W呀?
]

我7wk喇

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我5W2D,個胸有D脹痛,成日眼瞓,個胃少少頂住,但未有嘔呀!呀,仲有好間唔中下腹會有少少扯住。

大宅

原帖由 Zebrafish 於 11-2-13 16:06 發表
我5W2D,個胸有D脹痛,成日眼瞓,個胃少少頂住,但未有嘔呀!呀,仲有好間唔中下腹會有少少扯住。

ZEBRA,
我同你一樣都係5W2D呀~仲有一個JM都係架~~

大宅

原帖由 佩夫人 於 11-2-13 14:35 發表

goldenretriver,
你上次一啲感覺都無,係咪連胸痛呀眼訓呀肚餓呢啲早期徵狀都無呀?

上次淨係有胸痛, 冇見眼訓, 冇見肚餓更加冇想嘔! 不過大家都唔駛咁擔心, 醫生話個個人都會有唔同既反應架!

大宅

我5W6D 胸脹痛 , 容易肚餓好胃口, 肚脹,
易眼訓左, 最近夜晚食完飯好快眼訓9點幾就床..訓到12點起身肚餓食d野再訓

完全冇想嘔感覺~ 下腹好間中先yuenyuen感覺 (通常下午出外時先會, 訓攪就冇乜感覺)

大宅

原帖由 siubibu 於 11-2-13 17:08 發表
我5W6D 胸脹痛 , 容易肚餓好胃口, 肚脹,
易眼訓左, 最近夜晚食完飯好快眼訓9點幾就床..訓到12點起身肚餓食d野再訓

完全冇想嘔感覺~ 下腹好間中先yuenyuen感覺 (通常下午出外時先會, 訓攪就冇乜感覺) ...

SIUBIBU,
係呀,我都係晏晝先有yuenyuen地痛呀,訓覺時乜都無...可能佢都要訓覺呢!heheh

大宅

我6wk6, 成日都無胃口,口悶悶想嘔又嘔唔倒..又想心思思要飲d有味野...

男爵府

我6w開始成日肚餓. 3hrs就一定好肚餓就會想嘔. 一定要食野食飽先得唔係會一路反胃咁... 另外就間唔中胸痛.同埋好攰... 腰骨好痛.... 可能已經係第三胎..條腰真係唔係好頂得順..-.-
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

大宅

5wk 6days, 開始有少少冇胃口, 唔太聞得油煙味, 鐘意食濃味嘢, 要少食多餐. 一到4-5pm就眼瞓, 同埋好似瞓得唔冧.

大宅

原帖由 disneyole 於 11-2-13 20:53 發表
5wk 6days, 開始有少少冇胃口, 唔太聞得油煙味, 鐘意食濃味嘢, 要少食多餐. 一到4-5pm就眼瞓, 同埋好似瞓得唔冧.

係呀! 我都覺得瞓得唔係幾冧呀! 之前成日都可以一次過瞓天光, 一夜無夢架!

別墅

原帖由 disneyole 於 11-2-13 20:53 發表

油煙味真係好難頂, 我死敵呀而家

首頁
12345...21

尾頁

跳至