跳至

首頁
12345...65

尾頁

伯爵府

Hello! 小女將會入讀此校,想搵個地方交流吓.........

男爵府

報到! 我個仔9月都係入呢間.

伯爵府

回覆:今年9月入讀寶湖舊墟的小朋友家長

Hi !糯米B今個Saturday要返寶湖家長日,睇分班結果,我就要攪埋校車,你小朋友使吾使搭校車呀?你又做左校服未呀?

別墅

marcus_hclee, 搭校車、你住在那裏? 我住林村、打算自己開車送返学。 我係full time Mommy.

伯爵府

引用:marcus_hclee,+搭校車、你住在那裏? 我住

原帖由 izumilam 於 11-07-07 發表
marcus_hclee, 搭校車、你住在那裏? 我住林村、打算自己開車送返学。 我係full time Mommy. ...
咁啱既,我都住果頭。原來係街坊....打聲招呼先我要返工所以個女要搭校車!

大宅

回覆:marcus_hclee 的帖子

Hello,我囡囡都係9月讀小一呀!

:-?

別墅

marcus_hclee, I live in Chak Kek Village. Where do you live?(Village name)

伯爵府

引用:marcus_hclee,++I+live+in+Chak+Kek+Villag

原帖由 izumilam 於 11-07-08 發表
marcus_hclee, I live in Chak Kek Village. Where do you live?(Village name)
Haha Chak Kek!I know l know, I live in Hang Ha Po.

伯爵府

其實十大同龍園既校服quality係咪一樣呢?

別墅

marcus_hclee 多口問一声、你小朋友係邊間kindergarden讀架?我知道英藝最少4個扣門入左(我仔的同学仔)、1個朋友粉嶺誇區入左、1個聖保碌入左。今年真係競爭激烈.............

大宅

回覆 marcus_hclee 的帖子

我有朋友話我知十大既校服唔洗點熨都得, 同埋啱D瘦既小朋友著

伯爵府

引用:marcus_hclee 多口問一声、你小朋友係邊間

原帖由 izumilam 於 11-07-08 發表
marcus_hclee 多口問一声、你小朋友係邊間kindergarden讀架?我知道英藝最少4個扣門入左(我仔的同学仔) ...
我小朋友讀安基司架!都係叩門入!我見都有幾個Akins同學仔叩門入左......

大宅

咁十個叩門位
4個英藝, 1個粉嶺誇區、1個聖保碌, 2個安基司, 1個寶兒, 仲有一個呢???

伯爵府

吾係喎!安基司我識既都至少4、5叩門入左!

大宅

係咩, 但每班唔係2個叩門位咩? TTL5班咪10個羅
我見izumilam 之前寫"我知道英藝最少4個扣門入左(我仔的同学仔)、1個朋友粉嶺誇區入左、1個聖保碌入左"
我又識又個係寶兒叩門入架!! 咁你又識安基叩門入既... 咁咪收左好多個叩門生??

伯爵府

會吾會每班有3個叩門位,total 15個位呀!話時話乜你咁神通廣大....邊間有幾多叩到門你都知!

大宅

我神通廣大唔係我...係izumilam咋,我見佢係上面寫,我只識一個寶兒叩門架咋!係亞囡同學仔

伯爵府

引用:我神通廣大唔係我...係izumilam咋,我見佢

原帖由 SAMMICHOI1002 於 11-07-08 發表
我神通廣大唔係我...係izumilam咋,我見佢係上面寫,我只識一個寶兒叩門架咋!係亞囡同學仔

...
即你個女讀寳兒?明天見

大宅

係呀!囡囡讀寶兒
聽日見

禁止訪問

首頁
12345...65

尾頁

跳至