跳至

首頁

尾頁

別墅

天富苑媽咪入「黎」chat吓啦!

我住天富咖,有冇媽咪得閒入「黎」傾吓計?

別墅

Re: 天富苑媽咪入「黎」chat吓啦!

ANYONE THERE?

男爵府

我住朗富

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你地好, 我住榮富 你地知唔知附近有乜Summer Course呢?

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

大宅

大家好呀,我住俊富....預產期11月尾...

男爵府

Re: 天富苑媽咪入「黎」chat

Hi! 我住榮富架.

別墅

TO:veroshea

I LIVE IN HANG FU GA! HELLO EVERYONE, WHAT KIND OF SUMMER COURSE YOU ARE LOOKING FOR?

別墅

NERVOUS? :-P
kylieman 寫道:
大家好呀,我住俊富....預產期11月尾...

別墅

ALL GO , :cry:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sarah121512 寫道:

I LIVE IN HANG FU GA! HELLO EVERYONE, WHAT KIND OF SUMMER COURSE YOU ARE LOOKING FOR?

hi sarah121512 and all,

I'm interest in english playgroup, especial for my girl 5 years old, because i only find some english play group for my boy under 2 years old, and nothing much here in tsim shui wai.
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

別墅

sorry ar, cannot help you, i don't know ar, by the way, which block do you live? have we met before?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi sarah121512,

we may met before, i'm living the block F "wing fu", just near the car park. how old is your baby?

別墅

my sweet heart is 9months old, almost 10 months. do you have to work?

大宅

sarah121512,

仲未緊張呀.遲d可能會掛... :-P :-P :-P :-P

伯爵府

好媽媽勳章

hi hi......

太好喇.原來大家都住附近咋......原來天富苑甘多bk友架.....

我住寧富架,working mami黎架.....我個bb女10個月喇...第一胎呀..........

出街個陣我有時會望下d bb,睇下有無係bk度見過架,跟住可能上前相認架.........

大宅

hi hi...
我住榮富,囝囝15個月大啦!

男爵府

hihi,

我住寧富架, 囝囝17個月大!

別墅

IT'S GREAT!
SO MANY MOTHERS LIVE IN TIN FU, MAYBE WE CAN GATHER IN THE PARK SOME TIMES, HAHAHA
I AM A WORKING MOTHER TOO.
MY SWEET HEART IS ALMOST 10 MONTHS OLD NOW, THOUGHT SHE'S A GIRL, EVERYONE BELIEVE SHE'S A BOY
:-( :-( :-(

別墅

TO:雲妮彭
WHERE DID YOU TAKE THAT PICTURE? IN STUDIO? YOUR BABY IS SO SWEET!

別墅

我住齊富呵~,囡囡叫"稀嵐"啱啱16個月大啦~~~
呢個時候bb最好玩~~

首頁

尾頁

跳至