跳至

首頁
12345...10

尾頁

侯爵府

畀面勳章

灣仔靚mami....

灣仔靚mami,

妳哋好.....想搬去灣仔住,有咩好幼稚園介紹ar

民房

Re: 灣仔靚mami....

我都住灣仔,不過都唔知呀

珍珠宮

2024年龍年勳章

我都住灣仔架, 呢區真係好少mama咁喎...得閒大家傾下啦!!
希望每天開心渡過 ;-)

侯爵府

畀面勳章

5通係舊區 好呀!得閒大家傾下啦!!
Jessy 寫道:
我都住灣仔架, 呢區真係好少mama咁喎...得閒大家傾下啦!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi, 我都係住灣仔, 我又加入
[size=large]KinKin Mama

大宅

hello 各位靚 mami,

我搬左黎 wanchai 2個月啦, 多多指教!我想問下各位靚 mami 妳地既小朋友幾大呀?我囡囡 5 歲讀 K2, 今年9月升 K3 啦, 9月就要揀小学啦, 好煩呀! :-(

珍珠宮

2024年龍年勳章

我個仔2個月大咋~~不過我住左灣仔廿幾年架喇.

irene, 咁你諗住比個女讀邊間小學呢?

你地住灣仔邊頭架? 我響鵝頸橋, 廿歲前就住合和附近.

kinkinmama, 大家一齊傾呀, 多d交流呀!!
希望每天開心渡過 ;-)

大宅

等我又黎報到!

我都覺得好少媽咪上黎討論喎, 請多多指教!

jjvccma

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi 我又返嚟啦

我都覺我BK好少人講開灣仔, 無論係學校定其他嘢, 不過唔緊要啦, 宜家起有我哋

irenec, 你個囡囡5歲, 咁啱, 我個仔仔又係5歲大, 所以同你一樣都係考慮及面對相同問題. 不過呢方面擔心都無用, 只有平常心, 你打算選邊間? 會唔會報直資 / 私小?

jessy, 你就好d, 仔仔仲係2個月大, 可以遲小小先開始煩.

希望大家有時間多d上嚟傾傾啦

大宅

你地有冇去過一間叫做國際咖喱屋度食野, 我早排去過果度, 雖然格局好懷舊, 但水準一流, 食到我lam lam

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我唔知有呢間餐廳, 等我下次經過個陣留意吓先

複式洋房

大家好,我都係住灣仔,近住摩利臣山泳池,我個仔13個用大,依家開始留意幼稚園,請問知唔知灣仔區邊間幼稚園好呀? 請給意見,謝

複式洋房

大家好,我都係住灣仔,近住摩利臣山泳池,我個仔13個用大,依家開始留意幼稚園,請問知唔知灣仔區邊間幼稚園好呀? 請給意見,謝

子爵府

我都係住wanchai 嫁, 我女女18個月la.....請多多指教

子爵府

我都係住wanchai 嫁, 我女女18個月la.....請多多指教

大宅

KinKin_Mama,

好似係大王東街, 近修頓球場果邊. 可以一試, 佢地d咖喱真係好好食, 價錢合理....

jjvccma

大宅

各位灣仔mami,

歡迎來到這個大家庭, 我地可以有個渠道一齊交流下啦!

jjvccma

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi, 我都算係灣仔區媽咪, 住響鵝頸果邊, 囡囡21個月, 呢度真係好少灣仔區媽咪架, 所以我好鬼悶.

你地講果間餐廳我都去過, 真係好好食, 未去過要去試下喇!

侯爵府

畀面勳章

hi all mami,

我囡囡26個月,你地講果間餐廳我都又去過,因為我99住大王東街,ok ka 好好味,真閒交流吓

大宅

我囝囝4歲啦, 你地暑假安排左d節目比囝囝囡囡未呀? 我鍾意呢區好多非牟利機構搞暑期班, 價錢又ok.

首頁
12345...10

尾頁

跳至