跳至

首頁

尾頁

大宅

DEAR ALL

各位好呀﹗我終於挨到放假了﹗點知一放假,就......約晒所有親好友﹗由20/12號至2/1都差不多都有約﹗真係好忙呀﹗

唔該晒fanny幫我地book 場﹗
唔該晒forty幫我報名﹗

請問各位﹗係唔係要買禮物呢?其實,我係perfer唔買的,因其實小朋友咩都有﹗我已經有幾個party要交換禮物了,真的好唔環保呀﹗

原帖由 forty+ 於 09-12-17 00:14 發表
27/12 gathering :
------------------
龍堡国際, BP International Hong Kong
tea buffet $78 大小同價
3pm-5.30pm

http://www.bpih.com.hk/

8 Austin Road
Hong Kong
2378 7614
MTR 佐敦站出

請報名 :
-------
fanny --- ...

子爵府

hello twotwo!

Fanny好少嚟哩邊, 佢去咗facebook嗰邊同大家聯絡。下面係copy fanny 喺facebook嘅通告 :

"我已經加位至25位,但我要星期一交點deposit,所以我計好錢後(因唔記得要唔要加一)再叫大家入數先。
另外, 大家準備一份$50的禮物交換吧!我地個6位細b又有無興趣交換禮物呢?︿︿
好期待27/12見大家!"

我將你嘅意見copy去facebook 啦.你有冇fanny email?叫佢add埋你方便聯繫?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

twotwo

我pm咗fanny條facebook link比你,你叫佢add你啦。

我都覺得買啲小玩意都ok, 好似啲十蚊8蚊嘅stamp, sticker之類, 細細份唔左錠又唔嘥錢,小朋友收到一樣會開心。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

FORTY

我要求左fanny add我了﹗

anyway,如果個個都話夾,我都唔介意夾埋一份﹗費事陶陶到時無禮物會開心﹗

子爵府

ok, 咁我都要諗吓買乜好。上次聽個講座, 話我地啲父母買玩具時會考慮喺咪益智, 個博士話玩具就係玩具, 叫我地啲父母唔好成日都諗住乜都要有教育意義, 應該係要小朋友玩得開心, 所以我會可能買啲我地大人覺得無厘頭嘅玩意, 哈哈。

水晶宮

hihi~我囡係5月13日
除左剛剛出世入黎報左名之後
都無入過黎傾,真唔好意思~
一轉眼.....就快5歲了~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

子爵府

恭喜發財! 身體健康!

首頁

尾頁

跳至