跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔怪得知見唔到你啦, 呢次最主要入hotel住左一晚, 其實米之連呢個trip都無乜玩機動, 反而佢週圍揾D卡通人物同佢地影相, 今次連高飛都唔再驚啦, 仲要高飛抱住佢影tim, 都唔明之前佢點解要驚, 不過我同米之ba講好左, 要停下啦, 唔可以再係咁不停入園, 如果唔係好快會悶架啦

暑假有冇好去處?
原帖由 Secure 於 10-5-25 12:14 發表
ha..ha..kanko都話 last week又撞到你ar,我反而係呢排開始hot少入左,加上kitty唔係太著迷,所以coming summer我地最多去多1/2次交下差
米之真係好like bun bun plaza wor,咁有好有唔好,好既係唔洗煩節目,又 ...

伯爵府

米之e+唔驚d公仔=佢真的長大了lor
今個暑假我都唔會long trip, may be 去bun bun / macau / 離島 / big 6 玩1/2日住下hotel咁咋~
how about u?會唔會去japan ar?
原帖由 米之連媽媽 於 10-5-25 12:38 發表
唔怪得知見唔到你啦, 呢次最主要入hotel住左一晚, 其實米之連呢個trip都無乜玩機動, 反而佢週圍揾D卡通人物同佢地影相, 今次連高飛都唔再驚啦, 仲要高飛抱住佢影tim, 都唔明之前佢點解要驚, 不過我同米之ba講好左, ...

男爵府

oh ic, plan就plan左JP行程, 但要睇多一個月, 因為如果米之ba個site啱啱撞期的話, 就無得去啦, 唯有同你一樣多數去big 6, 可能去兩個地方, 長隆同palm island
原帖由 Secure 於 10-5-25 15:09 發表
米之e+唔驚d公仔=佢真的長大了lor
今個暑假我都唔會long trip, may be 去bun bun / macau / 離島 / big 6 玩1/2日住下hotel咁咋~
how about u?會唔會去japan ar?
...

伯爵府

Oh ~ 物真係有japan trip planning ar~如果真係去,係去邊樹, 東京? 早排見d yen跌返d 8頭,你有無唱返d,不過呢幾日又去返86 lu~
原帖由 米之連媽媽 於 10-5-25 15:21 發表
oh ic, plan就plan左JP行程, 但要睇多一個月, 因為如果米之ba個site啱啱撞期的話, 就無得去啦, 唯有同你一樣多數去big 6, 可能去兩個地方, 長隆同palm island
...

男爵府

都係東京, 因為今年米之連唔再驚D公仔, 可以全樂園團, 當然係無唱定啦, 好後悔呀
原帖由 Secure 於 10-5-25 16:05 發表
Oh ~ 物真係有japan trip planning ar~如果真係去,係去邊樹, 東京? 早排見d yen跌返d 8頭,你有無唱返d,不過呢幾日又去返86 lu~

伯爵府

全樂園團?你地真係24孝
原帖由 米之連媽媽 於 10-5-25 17:00 發表
都係東京, 因為今年米之連唔再驚D公仔, 可以全樂園團, 當然係無唱定啦, 好後悔呀

男爵府

係米之ba24考多D, 因為佢話如果想去晒兩邊Disney, 不如加多一晚迪士尼區酒店wor
原帖由 Secure 於 10-5-25 17:05 發表
全樂園團?你地真係24孝

伯爵府

morning~
我發覺d男人對住個囡,真係24孝同溫柔,仲勁有耐性...相對我自己真係拍馬都追唔上,有時想control叫自己唔好咁惡,但又忍唔住,加埋個daddy從旁護女,我就更加火上加油
原帖由 米之連媽媽 於 10-5-25 17:16 發表
係米之ba24考多D, 因為佢話如果想去晒兩邊Disney, 不如加多一晚迪士尼區酒店wor

男爵府

morning
但米之ba係心裏面竉, 但表面仲嚴過我, 禽晚米之連先比米之ba罰企, 唉

咁kitty ba咁護女, 你會好難攪wor
原帖由 Secure 於 10-5-26 09:53 發表
morning~
我發覺d男人對住個囡,真係24孝同溫柔,仲勁有耐性...相對我自己真係拍馬都追唔上,有時想control叫自己唔好咁惡,但又忍唔住,加埋個daddy從旁護女,我就更加火上加油
...

伯爵府

yes ar,kitty ba要愉快學習唔好迫,我雖然都唔贊成谷,但都唔想太hea,大家方法唔同,好難攪
原帖由 米之連媽媽 於 10-5-26 12:02 發表
morning
但米之ba係心裏面竉, 但表面仲嚴過我, 禽晚米之連先比米之ba罰企, 唉

咁kitty ba咁護女, 你會好難攪wor

侯爵府

原帖由 Secure 於 10-5-26 09:53 發表
morning~
...

me222222 , kit ba 從旁謢仔, 我幾乎連佢都想打埋

伯爵府

hihi happy friday~

侯爵府

原帖由 Secure 於 10-5-28 12:24 發表
hihi happy friday~

but i am sick and so so so sleepy

伯爵府

morning~
成日都見你唔係頭痛就肚/胃痛,你有無去body check下?anyway take care & take more rest ar~
原帖由 cubixluk 於 10-5-28 14:51 發表

but i am sick and so so so sleepy

伯爵府

做C人啦。

伯爵府

你唔止做c左,仲short左,呢個係 09年 old part 89,我地開左2010年 new part 90好耐喇....
原帖由 jove 於 10-9-7 10:55 發表

做C人啦。

首頁

尾頁

跳至