婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:pak_mama 的帖子

估唔到連播錄音都冇用。佢地冇得救,蛇鼠一窩!

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:Sammy1981 發表於 12-4-18 12:26 我

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

Sammy1981 發表於 12-4-18 12:26
我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾我,佢仲好叻用133打俾我。整話佢同大姑姐想搵我飲茶食飯
真係唔 ...

你點講?你同佢講,大曬姑姐,我都想同你兩老飲茶食飯,不過你姪仔唔交人,亞媽教落,在家從父,出嫁從夫,所以你都係同亞xx講啦

禁止訪問

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

呀Mi,會唔會考慮同daddy或者mommy一齊去,起碼都係長輩,而且仲要俾佢地睇到你立場有幾堅定!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

有乜嘢都等埋老公先一齊傾好啲

子爵府

charlotte413 發表於 12-4-18 21:02
佢地真係癲癲地,成家好似中毒咁,某人係咪識落降頭架?好恐怖

某人應該未咁醒,佢睇得宮心計多學曬楊兒個個唔記得咩妃,不過智力有限,所以唔夠人地成功,佢連邊個係佢米飯班主都分唔清,落錯注又唔抵得人地嫁個好老公,所以唯有以中傷掩飾自v的不忿同自卑

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

陪月勳章

子爵府

charlotte413 發表於 12-4-18 21:21
但係而家呢家人又要驚無左條大水喉,好心咁大個米飯班主係度,打狗都睇主人啦都唔得醒目既
啊mi,唔 ...

企地冰有禾地貢heart water clean姐?型仔老公都俾左巧多次台企地落啦,典g企地淨械識得屈人落仔,唔識落台姐?-(,企地資質滷鈍毛有辦法架哇

大宅

追到而家~ 先留個言~
MI, 唔好自己去呀, 同老公一齊去搵陣D~

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 HLDMaMa 的帖子

Good idea

大宅

回覆 Sammy1981 的帖子

千其唔好出去, 佢地成班人都唔係好人,淨係為左錢, 同佢講唔得閒唔舒服, 唔會出 then 收線

大宅

引用:我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾

原帖由 Sammy1981 於 12-04-18 發表
我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾我,佢仲好叻用133打俾我。整話佢同大姑姐想搵我飲茶食飯
真係唔 ...
Ah mi, pls don't waste your time to go la. I think you should be able guess what they are going to say. Just ask your hubby to entertain them la.

大宅

講唔掂個男就搵個女,細姑姐--- save

複式洋房

等等等

別墅

仲於睇完,我都系睇你咯先開左帳號留言,你老公好型,你老公那邊家人真系不知所謂,一於以後咪睬他.你細姑姐叫你出去,一是等你老公去,一是咪去.

大宅

99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

一定不能去,—陣又屈你唔尊重佢地,又唔知會多幾多條罪!
同佢地講有關男家的—切,直接同你老公講!

男爵府

回覆 Sammy1981 的帖子

路過。一直做cd rom.我都覺得唔好單獨見佢地,話老公落左order 要見就要等埋老公先得。同埋樓主老公唔響香港時不如返娘家住幾日。

首頁

尾頁

跳至