跳至

首頁

尾頁

大宅

點解讀下午班既~~上午班時間唔會好d嗎?

子爵府

原文章由 黑魔鯉 於 07-12-4 17:54 發表
點解讀下午班既~~上午班時間唔會好d嗎?

佢話上午班無位喇
我OKAY 既, 我驚巧呈起唔到身, 隔硬叫佢返學
個人仲唔精神
of course, 下年9月就唔同
要佢早睡早起
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

仲有就係我好遲先報名

各位, 我放工喇
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

good morning

巧呈琴晚又係一覺訓到大天光

男爵府

BK Milk勳章

GOOD MORNING ,

請問巧呈媽, 巧呈近來大便好d嗎.

男爵府

BK Milk勳章

http://hk.myblog.yahoo.com/fanny_wahkam/article?mid=395&new=1

pls see 燈(尖沙咀)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

早~~~

FANNY

我睇左D相呀 晴晴好似小丸子呀 好得意

原文章由 fannyyug 於 07-12-5 10:21 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/fanny_wahkam/article?mid=395&new=1

子爵府

原文章由 fannyyug 於 07-12-5 10:08 發表
GOOD MORNING ,

請問巧呈媽, 巧呈近來大便好d嗎.

哈哈, 佢琴日竟然忍唔住, 痾咗係片度
都係開始咗兩日, 唔知係唔係好咗d
同埋昨天我阿媽比咗4oz 子母奶佢飲
之後就咁喇, 唔係一粒一粒喇 :lol:

子爵府

原文章由 fannyyug 於 07-12-5 10:21 發表

你部機影夜景好好
reply 咗 :mrgreen:

子爵府

琴晚巧呈又講咗句我好啱聽既說話

巧呈 : 我鐘意你
我 : 咩話, 講多次
我攬住佢 :乖囡 

翡翠宮

巧呈好識講野呀....朗朗仲係BB話...如果有一日佢甘同我講...開心C我喇

原文章由 LLK 於 07-12-5 10:45 發表
琴晚巧呈又講咗句我好啱聽既說話

我 : 咩話, 講多次
我攬住佢 :乖囡 

子爵府

原文章由 littlecar 於 07-12-5 11:02 發表
巧呈好識講野呀....朗朗仲係BB話...如果有一日佢甘同我講...開心C我喇

記得巧呈第一句說話係 : 媽咪抱
係13個月零10日果日講
一個字一個字吐出來, 好好笑

大宅

早晨~~~大家好~~~

天氣又凍了~~大家著多件衫喇

翡翠宮

好歷史性既一刻呀...我都好想聽朗朗講野...不過屋企中英都有..可能會有影響....:cry:

原文章由 LLK 於 07-12-5 11:05 發表

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 LLK 於 07-12-5 10:39 發表

哈哈, 佢琴日竟然忍唔住, 痾咗係片度
都係開始咗兩日, 唔知係唔係好咗d
同埋昨天我阿媽比咗4oz 子母奶佢飲
之後就咁喇, 唔係一粒一粒喇 :lol:

子母奶邊隻,介紹下啦.

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 LLK 於 07-12-5 10:43 發表

你部機影夜景好好
reply 咗 :mrgreen:

thanks littlecar , 巧呈媽.
我第一次影夜景 , 都唔係好.
唔得,要再影過.我唔收貨呀. :-(
唔靚既.

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 LLK 於 07-12-5 11:05 發表

你真係好有記性.我都唔記得啦.

子爵府

原文章由 littlecar 於 07-12-5 11:29 發表
好歷史性既一刻呀...我都好想聽朗朗講野...不過屋企中英都有..可能會有影響....:cry:

你果個係BUN BUN

子爵府

原文章由 fannyyug 於 07-12-5 11:46 發表

子母奶邊隻,介紹下啦.

全脂奶-膠樽裝-1 Litre
:-P

子爵府

原文章由 fannyyug 於 07-12-5 11:50 發表

你真係好有記性.我都唔記得啦.

仲有, 識行係12個月零10日
又個第10日:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至