跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: Hello~~有冇預產期2005年3月既媽咪呀!!

複式洋房

我預產期3月23日.

男爵府

我預產期2005年3月8 日呀! 多多指教.

大宅

我的情況同你差唔多, 早二星期又係有啡色物体, 星期一終於去睇醫生, 照左超聲波, Baby已有6週幾, 而且有心跳,好彩今個星期無再流啡色東西, 醫生比左folic acid 我每日食,可以唔休息!

男爵府

Hello, 各位好呀, 我想知你地所講既6weeks, 係唔係由最後一次M黎開始計算呀? 因我都已經過左兩日未有M黎啦, 不過我老公話等到星期日先Test, 好D喎. ^_^

如果係由最後一次M黎開始計算,我最後一次M黎係21/6,咁已經係唔係已經有5Weeks 啦?

請指教 !! Thanks!! :mrgreen:

複式洋房

imcc0_0 寫道:
Hello, 各位好呀, 我想知你地所講既6weeks, 係唔係由最後一次M黎開始計算呀? 因我都已經過左兩日未有M黎啦, 不過我老公話等到星期日先Test, 好D喎. ^_^

如果係由最後一次M黎開始計算,我最後一次M黎係21/6,咁已經係唔係已經有5Weeks 啦?

請指教 !! Thanks!! :mrgreen:

imcc0_0,
你應該係4weeks & 3 days wor...

男爵府

mc991201
Thank you very much!

咁我想問我幾時先test會準確d呢? 係唔係過多幾日test先會準架? 其實如果我明天test, 可唔可以呀?

Thanks!

複式洋房

imcc0_0 寫道:
mc991201
Thank you very much!

咁我想問我幾時先test會準確d呢? 係唔係過多幾日test先會準架? 其實如果我明天test, 可唔可以呀?

Thanks!

imcc0_0 ,
可以驗啦! 我都係 4 weeks & 2 days 時已驗咗有, 第二日再去醫生度驗多次confirm. 我現在剛5 weeks.

男爵府

mc991201

十分之多謝你回答左我咁多問題.

好..知道, 我明天就test啦, 希望Bingo啦.咁我就係2005年3月我一份子啦!! 哈哈!! :mrgreen:

複式洋房

imcc0_0 寫道:
mc991201

十分之多謝你回答左我咁多問題.

好..知道, 我明天就test啦, 希望Bingo啦.咁我就係2005年3月我一份子啦!! 哈哈!! :mrgreen:

imcc0_0,
希望你明日有好消息公佈, 加人我地2005年3月預產嘅行列, 一齊分享其他懷孕topic.

大宅

Hi 各位3月既媽咪,
今次係我第二胎; 預產期:2005年3月1日, 請指教.

民房

hello all, i am also a 2005 Mar mother, my due date is 15-3-04 (not sure yet cos i don't remember my last m date)
this is my first baby, so i don't know much, 請大家多多指教

別墅

我今日好開心,因為去左做第一次產前檢查,bb依家6週幾,仲已經有心跳喇,醫生話預產期係3月14日,之前一直都好擔心,因為生囡囡前曾經試過一次宮外孕,有d陰影,依家放心晒lu。唔知大家又做左檢查未呀?

男爵府

mc991201

Hello, Good Morning!

Oh No.......... not bingo ar, today M come la...... :cry:

May be next month try again la, 我會努力架啦!

祝各位2005年3月份既媽媽, 個個都身體健康, 生個又靚又白又肥既BB!!!

大宅

Alice,

下個月再接再厲!
比d心機會呀!
我都不經意地有左
可能你可以做2004/4月媽咪呢!
*********************************************************************************************************************************************
該用戶已被刪除

複式洋房

imcc0_0 寫道:
mc991201

Hello, Good Morning!

Oh No.......... not bingo ar, today M come la...... :cry:

May be next month try again la, 我會努力架啦!

祝各位2005年3月份既媽媽, 個個都身體健康, 生個又靚又白又肥既BB!!!

Alice,

唔緊要啦! 唔好灰心, 繼續努力, 話唔定下次就成功架喇! 好多姊妹支持你架! 加油!!

大宅

Hello, 各位3月既媽咪:
我o既預產期都係2005年3月21日,
我係第一次做準媽咪。
請多多指教。

別墅

珮珮媽咪,

我上次宮外孕初頭有d啡色野流,我仲以為m黎,後來流左幾日,開始覺得有d唔妥,心血來潮走去驗孕,一驗就發現有左,之後約6個幾星期去睇醫生,但照唔到個胎,直至8個星期都照唔到,但驗血就發現d懷孕激數不斷升高(不過就係唔正常咁升),後來仲大出血tim,於是醫生就話係宮外孕。

別墅

Dear all mummy,

預產期也是在明年3月左右, 請問您們有否頭暈和終曰肚餓, 但又吃得不多 ? 總之感覺是很辛苦啦 !

little parent

首頁

尾頁

跳至