婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

wow, seems like this is not the end yet, your c6 might come bk to find you cause now he had to pay even more
becareful

男爵府

一次過追晒你D post .覺得你好叻,忍左咁耐同班癲嘅人生活。

恭喜你終於走出個深淵

子爵府

hauhauhau 發表於 12-6-4 13:43
重新打過

99vs大佬電話內容(99今次扮可憐)

唉,講嚟講去都係
大佬至搵1萬,咪玩啦
一係請妳候任ex俾埋囉,我真係想知佢幾時至識醒

大宅

引用:好好笑,死都要2萬,個post嘅topic可以改"

原帖由 Deniseleung 於 12-06-05 發表
好好笑,死都要2萬,個post嘅topic可以改"情迷兩萬元"
呢個名好貼題成家人除左大哥係正常,全部都癲上腦

伯爵府

好媽媽勳章

剛才講了樓主的故事比c6知,佢話樓主老公影衰晒男人,唔明點解會有樓主呢d男人?希望樓主脫離c6一家,快快開始幸福生活。
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

hauhauhau 發表於 12-6-4 13:43
重新打過

打得好! 一早就要飛起姑仔啦! 都唔係人嚟既! 拍下拖要養起你仲要養起你全家,咁佢不如搵男人包啦! 咁同做雞有咩分別? 個男友贛居居,花咗咁多年時間金錢係一個淨係認錢唔認人既女人身上,好彩都仲識抽身,如果唔係佢既一身仲衰過流浪狗呀! 陰公!

至於果條99,咩叫做個妹比唔到就叫幾個仔比埋佢呀? 唔識睇餸食飯呀? 老憑要啲仔個個家破人亡嚟養你住大屋請工人,咁幾個仔既幸福呢? 正常父母情原自己慳啲都唔想見仔女唔掂,呢啲咁既父母,一毫子都比多佢!

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:update(姑仔篇)唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

見到你返黎就好喇!

水晶宮

畀面勳章

我念每次愛愛刀要俾$$$$$

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我念每次愛愛刀要俾$$$$$

原帖由 BaoYue_BaoKun 於 12-06-05 發表

都有可能喎!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

BaoYue_BaoKun 發表於 12-6-5 20:39

咁同"咯咯"有咩分別?

男爵府

回覆:update(姑仔篇)唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

姑奶男友好慘:人生有幾多個廿八萬?分分鐘又多個破產人士

水晶宮

畀面勳章

alicemic 發表於 12-6-5 22:18
咁同"咯咯"有咩分別?
企呢d史前未進化g

大宅

比係我都會走呀!!咁既老公同6299..仲有姑仔咁賤!!

伯爵府

畀面勳章

引用:重新打過99vs大佬電話內容(99今次扮可憐)

原帖由 hauhauhau 於 12-06-04 發表
重新打過

男友果巴真係打得好!!佢地真係成家都痴架

不好點評我,我睇唔到架!!Thx~~

男爵府

呢兩日先睇晒你既POST,睇到你C6掩住你個口果陣我忍唔住眼濕濕...SORRY,冇意要你再諗起你果日既事,希望你已經放低左

'鄧'你開心
我要恭喜你重獲新生
冇左99滋擾,以後你既人生將會更加美好

伯爵府

畀面勳章

引用:我念每次愛愛刀要俾$$$$$

原帖由 BaoYue_BaoKun 於 12-06-05 發表

不好點評我,我睇唔到架!!Thx~~

男爵府

接佐d外快野返屋企做,攪到唔得閒留言我見好多人想知姑仔外貌,佢唔靚,普通過普通,點解男友會對佢咁好呢,有以下幾個因素:@@@@@1)佢地一齊佐大約10年,頭幾年佢有做野,同埋個時佢好純的,係由冇做野開始慢慢變到而家咁。@@@2)男友天生非常專一,仲咁多年感情,聽聞以前只有比人飛,冇佢飛人。@@@3)男友係好怕女友、老婆個種人,我地成日叫佢做順得人。@@@@@男友當初應承養佢同幫佢頂家用,講明係短期,因為本身一直都係62養姑仔,直至上年62生意失敗,姑仔話會搵野做,先幫佢頂,點知姑仔反口,又大洗,最後養佐姑仔唔夠一年就爭人28萬,所以呢,其實男友只係忍佐姑仔差唔多一年,同埋呢男友太怕姑仔,所以我地3個8婆仔同佢唔熟,費事熟\--\。99同姑仔本來都只係比較霸權,但係..唔係而家咁癲架,所有野都係由62冇錢比佢地開始,拿我估..係佢地立場,可能會擔憂自己將來生活掛,因為佢地又要食得好,又要著得好,又唔肯郁以佢地咁洗錢法,真係做"咯咯"都養唔掂自己拉,所以變到咁

大宅

回覆 hauhauhau 的帖子

oh wow, it's all about $$$$$

複式洋房

回覆 回覆:hauhauhau的帖子

太太過份了,你選擇離婚,應該是最最壞的打算吧,因為心已經涼了,對他們一家已經忍不下去了。。。肉體的傷害,隨著時間會慢慢好起來,而心靈的創擊,可能一輩子也無法痊癒。

大宅

引用:接佐d外快野返屋企做,攪到唔得閒留言我見

原帖由 hauhauhau 於 12-06-06 發表
接佐d外快野返屋企做,攪到唔得閒留言我見好多人想知姑仔外貌,佢唔靚,普通過普通,點解男友會 ...
佢地兩個根本就係將自己既快樂建築係人地既金錢上 太自私

首頁

尾頁

跳至