烹飪搵食

跳至

首頁
23456...23

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 元朗有咩好食呀~?

ox 仔, 咪就係我講果間囉, 哈哈!果度 d 車仔麵真係幾鬼大碗架,我食細碗都有時食唔晒!仲有你有無去真光對住果檔大排檔食小炒架? 好鬼正架, 晚晚都好多人, 好好鑊氣, 價錢 ok 啦! 碟頭都算大架啦, 未去過可以去試下!

別墅

littlepaco 寫道:
西菁街金福閣樓下O既~~橋記~~﹐食物水準也不錯

橋記係食乜o架?

bobo, xo仔,
係咪好易見到o架? 舖頭出面有d乜記認? 等我行過幫襯下先~~我都好鐘意食車仔麵o架! :-P

大宅

bobo,

真光對住果檔大排檔食小炒, 係咪車仔麵隔離果間呀, 未試過wor, 下午有無得食ka, 我明午會係元朗, 係就明天下午試下.
xo仔

大宅

LENGMA,

元朗廣場, 地下大文具舖出口, 不過馬路, 靠右直行, 好多中學生幫襯ka.

LENGMA 寫道:
[quote]
littlepaco 寫道:
西菁街金福閣樓下O既~~橋記~~﹐食物水準也不錯

橋記係食乜o架?

bobo, xo仔,
係咪好易見到o架? 舖頭出面有d乜記認? 等我行過幫襯下先~~我都好鐘意食車仔麵o架! :-P [/quote]

xo仔

男爵府

好媽媽勳章

LENGMA, 果間車仔麵檔係正彎角灣好易搵架咋,你一定搵到!

OX 仔, 唔係車仔麵隔離果間呀, 車仔麵果間 NO GOOD 呀, 唔好食o既, 以前都 ok, 不過轉左唔知幾次手後就唔掂啦, 我講果間係對住朗屏西鐵站架,係屏信街, excactly 係真光果條街, 日頭唔開檔架, 晚上先開, 唔好搵錯呀!

大宅

我個人覺得三號幹線餐廳d野食唔係太好味,同埋比較貴,不過個環境幾靚lor,如果搭車去o個度真係幾煩...

嘉麗園o既墨魚丸好好味,但係好貴!

元朗d日本野好抵食又好味,次次都等好耐

大宅

bobo,

日頭唔開檔架, 晚上先開, 5怪得我5知邊間啦, 我個仔係真光讀書, 但係都5覺有你講果間舖wor, 間舖隔離有mud舖呀?
xo仔

洋房

TW, 嘉麗園是否搬左, 我找不到!
TW 寫道:
我個人覺得三號幹線餐廳d野食唔係太好味,同埋比較貴,不過個環境幾靚lor,如果搭車去o個度真係幾煩...

嘉麗園o既墨魚丸好好味,但係好貴!

元朗d日本野好抵食又好味,次次都等好耐

大宅

babymum,

嘉麗園在orange隔離,斜對面係sunday!!你見到頭頂有大招牌,成間鋪都紅"dong dong"o既就係佢喇!

男爵府

hi!!

我想問元朗西鐵站果間"敦煌"摺左後, e+轉左幾手,新開果間掂唔掂呀??
乜名??

唔該!
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

男爵府

好媽媽勳章

xo 仔, 西鐵站果度咪有個 van 站o既? van 站對面有一列貨 van 咪錶位架, 咪就係果度囉, 係轉角彎位架, 你晚上去一定見到!佢隔離好似係一間賣二手冷氣雪櫃o既舖頭

大宅

bobo,

kam係5係左邊寅光, 右邊就係果間舖呀, 5好意思, 我係路盲. :-P
xo仔

男爵府

好媽媽勳章

xo 仔, 真光隔離係石油氣舖, 石油氣舖對面咪有一間賣二手冷氣雪櫃囉,係二手冷氣雪櫃對面喎! 如果再唔識, 你晚上去就一定會見到架啦, 信我啦! 不過如果假日去記得早 d 呀, 因為真係好多人架, 到時無位就掃興啦!

男爵府

阜財街o既石崗咖哩好好味呀~ 你地有無試過呀? :-P 仲有"乙水"仔餐館呀~ 我都好耐未去過lu~

洋房

"博多和風拉麵"係元朗廣場, 佢地d野食好好味架, 特別係拉麵同焗飯, 價錢又平, 外賣都唔使加錢, 不過就無壽司同魚生食!
"是你的餐廳"係開心廣場後面, 最正就係鐵板餐同全餐, 勁好味, d扒唔會硬, 全餐份量真係可以夠兩個人食呀!
"椰林閣餐廳"係開心廣場, 不過最好食都係肉醬意粉, 下午茶餐都係$20蚊, 連埋加一, 但份量就同午餐一樣咁大咁多!
縉霖已經7歲啦
**大眼天地**http://kidclub.shopping.####.hk

大宅

xo仔,

我今日終於去左千色對面條巷仔睇下間泰國菜叫咩名喇~嘻

佢叫"泰良苑"呀~

o係聚龍閣右面條巷仔既~

冬陰公&咖喱蟹<-----必試呀

大宅

KEYIE,

5該晒, 引死我啦(冬陰公&咖喱蟹<-----必試呀), 講過秘密你知, 我5知聚龍閣係邊, he~he~, 不過5駛驚, 我知千色係邊, 實找到對面條巷仔ka. :-P
xo仔

大宅

KEYIE,

做mud鬼你kam早起床ga.
xo仔

大宅

一一B,

我有試過呀, 好味. "乙水"仔的燒牛仔骨, 好正.
xo仔

民房

to: Cyan
博多和風拉麵係元朗廣場邊到ar∼
可唔可以講佢講個地址比我ar∼
唔該∼∼
[img align=left]http://www.sanrio.co.jp/products/200309/images/ss_baby.gif[/img]

首頁
23456...23

尾頁

跳至