跳至

首頁
23456...83

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 乜b物b都入黎(part 2)

公爵府

大家呢排小朋友, 進展如何呀? 一齊溝通溝通下呢.

蝦仔呢排, 好自主:
要自己著波鞋, 一次符碌比佢著入左, 不過踩爭.

又要自己渣筷子食飯, 都唔知比唔比佢夾野食好 ?-(

已拎住杯飲水, 但力度仲未控制得好.
[/url]

大宅

如果我妹bb今日出世的話, 即是同我同月同日, 我好開心呀!

公爵府

即係話, 你提我地同你講 ... [size=x-large]生日快樂!!

祝你青春常註! 搵多 d $$ ! 囝囡老公錫晒你

[/url]

公爵府

我細妹個 bb, 之前係咁想佢同公公同一日牛一, 佢都唔制, 仲要逾期居留
[/url]

大宅

蝦蝦,

講唔講都冇所為囉, 對生日兩個子已經麻木咗, 不過有人同我講當然開心啦! 多謝!多謝!

大宅

係bb唔想 即你妹係自然分娩, 唔係開刀

蝦蝦 寫道:
我細妹個 bb, 之前係咁想佢同公公同一日牛一, 佢都唔制, 仲要逾期居留

伯爵府

我都要b同bonnie講先得啦
[size=xx-large]生日快樂,一家大小都咁聽教聽話題!

伯爵府

咁即係出世未 ?-( ?-(
Bonnie.121 寫道:
如果我妹bb今日出世的話, 即是同我同月同日, 我好開心呀!

該用戶已被刪除

大宅

尋日一早入咗院, 到依家仲咪有聲氣呀! ?-( 我叫咗妹夫如果我妹生得就打畀我架喇!

[quote]
mankat06 寫道:
咁即係出世未 ?-( ?-( [quote]

大宅

man & cherie,

多謝晒!

cherie,

會同朋友一齊食飯, 桐桐&謙謙坐唔耐,冇時停, 唔會帶佢地去喇!

伯爵府

咁叫小b加油出來啦
尋日一早入咗院, 到依家仲咪有聲氣呀! ?-( 我叫咗妹夫如果我妹生得就打畀我架喇!

[quote]
mankat06 寫道:
咁即係出世未 ?-( ?-( [quote]

伯爵府

過下二人世界啦
man & cherie,

多謝晒!

cherie,

會同朋友一齊食飯, 桐桐&謙謙坐唔耐,冇時停, 唔會帶佢地去喇!

公爵府

可以撇低兩個電燈膽就撇啦, 自己去 wet 下慶祝下.

不過話時話, 我都冇乜 mood 去慶祝紀念日 / 生日

我細妹係自然分娩架, 第二胎咯, 個 bb 入左 d 院成 3 日先肯出黎
[/url]

公爵府

bonnie,
做乜仲唔換謙謙既大頭嘜? 我想睇下佢個百厭樣
[/url]

伯爵府

快d快d
蝦蝦 寫道:
bonnie,

大宅

近排少咗影呀! 而我又覺得佢嚟張相夠古惑, 好低死嘛! 所以唔換住囉

蝦蝦 寫道:
bonnie,

大宅

謙謙叻嘢就冇咩, 衰嘢就一大籮, 依家個膽仲大, 將個放玩具高筒返轉擒上攞嘢食; 又係sofa背上行, 畀佢嚇鬼死.

只係近排鍾意自己食嘢, 唔畀人餵佢, 但咪有蝦蝦咁叻識渣筷子及可以自己用上落樓梯.

蝦蝦 寫道:
大家呢排小朋友, 進展如何呀? 一齊溝通溝通下呢.

蝦仔呢排, 好自主:
要自己著波鞋, 一次符碌比佢著入左, 不過踩爭.

又要自己渣筷子食飯, 都唔知比唔比佢夾野食好 ?-(

已拎住杯飲水, 但力度仲未控制得好.

伯爵府

咁睇怕最豬個個都係我亞豬啦,佢名付其實係一隻大懶豬,咩都唔做同唔,唉... :-(

首頁
23456...83

尾頁

跳至