跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 蕭記老味......開當啦!! 唔講買野既TOPIC!!!

鹵味大王,
呢期我忙到爆呀!!!!!

各位躉王,
miss u much!!!

伯爵府

畀面勳章

蕭記鹵味茶餐廳......開檔啦!! 唔講買野既傾計TOPIC!!!

oh.....fatb,連你都上埋黎撐我......多謝哂 而家唔叫躉王, 呢期改叫食客呀, 黎得呢個topic, 都係入蕭記鹵味茶餐廳既

mandy,
哈哈, 你又會成個下晏都咁忙既? 咁你唔想講買野就入黎啦 你要好好休息呀, 面色唔好呀! 我都想monica個奶奶面色好架, 洗唔洗整d太太口服液過你呀? :mrgreen:
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

伯爵府

畀面勳章

Re: 蕭記鹵味茶餐廳......開檔啦!! 唔講買野既傾計TOPIC!!!

mei,
我想帶家齊去學英文話劇, 有冇興趣一齊
btw, 有冇聽過皮紋測試? bk有一度有個家長話一歲就做得, 呢樹都有得做。我想帶妹妹+哥哥做一做呢........
click here for the website
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

禁止訪問

Re: 蕭記老味......開當啦!! 唔講買野既TOPIC!!!

大宅

哎呀!又一次錯用了我蜜糖的帳號!

大宅

FatB 寫道:
鹵味大王,
呢期我忙到爆呀!!!!!

各位躉王,
miss u much!!!

fatb,

我真的好想念你......的b仔,快換一張近照來看看啊!

禁止訪問

Re: 蕭記鹵味茶餐廳......開檔啦!! 唔講買野既傾計TOPIC!!!

大宅

照字面睇燒味係燒出來的,例如义燒,燒排骨,燒鵝等等
鹵味是用鹵水鹵出來的,如鹵掌翼,鹵水鷄腎,鹵水鴨等等
what is the different of 鹵味 & 燒味? ?-(

大宅

Mandy,
你會唔會睡眠不足?

大宅

大家早啊!兩邊走,跑得我好累呢!

伯爵府

畀面勳章

跑得多, 身體好呀。更何況可以証明你唔係膚淺! 不過, 你本身都唔係女人.........
教育王國個人空間

伯爵府

畀面勳章

brendalam97 寫道:
照字面睇燒味係燒出來的,例如义燒,燒排骨,燒鵝等等
鹵味是用鹵水鹵出來的,如鹵掌翼,鹵水鷄腎,鹵水鴨等等[quote]

what is the different of 鹵味 & 燒味? ?-(
[/quote]

ic........我好少食呢d野.........
教育王國個人空間

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

mandyyml 寫道:
sil,
真係唔知點解,我d面色甘差,有咩解決辦法呢?我間唔中都食下燕窩,飲下mami煲既花膠湯架la!都重係甘既!

飲下豬潤水, 紅早水.......多d唔同既湯水咁囉。
教育王國個人空間

禁止訪問

大宅

Mandy,

半夜醒真係好傷,你係咪同Isaac一齊訓,所以成日醒?姐姐幫唔幫到手?

肺炎針anytime都打得,below 2歲要打兩針,隔個月打,即係2月打第一針,4月就打第二針,我上次打要$720/針,巧貴啊

禁止訪問

子爵府

Re: 唔講買野既 - 0508BB媽咪/爹地

silvia_ng 寫道:
贏得3個"X"有冇獎品呀?

3個 "x" 換1個 "X", 集齊10個 "X" 請你食鹵味

大宅

Mandy,

而家同姐姐訓,半夜仲有冇醒?

應該唔駛休息,事關e生話Jason支歲半針可以同肺炎(第二針)一齊打喎

子爵府

silvia_ng 寫道:
mei,
我想帶家齊去學英文話劇, 有冇興趣一齊
btw, 有冇聽過皮紋測試? bk有一度有個家長話一歲就做得, 呢樹都有得做。我想帶妹妹+哥哥做一做呢........
click here for the website

你呢期係咪$$多冇定洗? 聽講皮紋測試巧貴wor
btw, 其實我都想做既

英文話劇 - when, where & how much

首頁

尾頁

跳至