2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

QQSalad 發表於 11-11-5 13:17
係好平,O唔OKAY就唔知,未買過,我都驚淘完返黎發覺D料唔靚或會敏感...可能試1,2條玩下..
試過話你知ar...
...
我岩岩都睇緊淘寶....不過未訂....你快d試下睇下o唔ok再話比我地知....

大宅

回覆:snowyeung 的帖子

尖沙咀同又一城都有,我估中環應該都有~

大宅

我都好想試下喺淘寶買大肚褲!唔知質地好唔好!

男爵府

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

回覆 Beauthappybaby 的帖子

我覺得OK, 幾十蚊著一年

大宅

MommyPanel勳章 陪月勳章

回覆:大家換晒孕婦褲同孕婦內衣未?

我淘返黎嘅牛仔褲都幾好料,只係可惜我買大左,要等多幾個月先啱著啦

大宅

我今日打算再過去望下啲牛仔褲。太貴我唔想買,硬係覺得又要成日換size, 尋日買bra佢話啱都要買多幾個。老闆娘仲好好,教我著到7個月都啱。

大宅

環保接龍勳章

匯景嗰間珊珊買過,都覺得幾好,買左好多內膽都好舒適 ,初著真係好唔慣,款又唔靚,色又唔鍾意,但著上身的確超舒適,比起之前010,GENNNIS買還舒適.雖然010款幾靚,又多色,但著左一排胸都有小小痛,唔舒適~放埋一邊..之後再去X珊買大肚褲.款,cutting ,物料都好滿意~~我最滿意條全棉褲.不過都幾貴~但非常舒適,返工著都得,我買左6條
價~幾間都貴,珊珊就平小小~sales so pro,唔試都唔知自己著錯bar,now 冇再痛,胸又大番.

大宅

環保接龍勳章

淘寶試過,價錢平,款同顏色又好多,姣靚~里方便選擇的確唔錯,但size,物料就真係唔多得~我著過其他好物料後就更加唔想著佢.

大宅

引用:Quote:catherinechow+發表於+11-11-5+18:40

原帖由 maney_wong 於 11-11-05 發表
唉....我今日同個fd行晒成個元朗都買唔到大肚婆衫褲,最終走左去屯門市中心間010買....2個bra、2條托肚底底 ...
我今日喺010睇,四百幾一條牛仔褲,覺得唔抵又唔靚冇買。去華都間琪琪店買,二百幾一條,感覺平D款好D

別墅

回覆 回覆:小山丘的帖子

010真係幾貴!尋日同老公去旺角Grand Century睇,買左一件低低加bra bra $570埋單,老公仲話你地女人啲低低唔係咁貴嫁咩?佢仲問我唔使買多啲替換咩?唉!要咁早買已經有少少心理唔平衡,仲要價錢唔平,我都係決定去藍田睇下先。

大宅

引用:Quote:原帖由+maney_wong+於+11-11-05+發表

原帖由 小山丘 於 11-11-06 發表
我今日喺010睇,四百幾一條牛仔褲,覺得唔抵又唔靚冇買。去華都間琪琪店買,二百幾一條,感覺平D款好D:happ ...
我都係呢間買呀

大宅

回覆:大家換晒孕婦褲同孕婦內衣未?

我今日喺h&m買左牛仔褲喇,雖然要$399,但好啱身同個款好啱心水,比平時買大左一個碼,希望夠捱過呢個冬天,我預計到回暖時候我都係會著返裙+legging多

大宅

引用:Quote:catherinechow+發表於+11-11-5+18:40

原帖由 maney_wong 於 11-11-05 發表
唉....我今日同個fd行晒成個元朗都買唔到大肚婆衫褲,最終走左去屯門市中心間010買....2個bra、2條托肚底底 ...
我今日係屯門010買左50xx仲肉赤呀 bra + sleeping bra + 托帶under + 普通under * 4@

別墅

回覆 回覆:SwanL的帖子

哇!你好似買左唔係好多野都$50xx?所以我都係睇下第二間,如果唔係真係好似買寶露絲咁貴!

別墅

小山丘 發表於 11-11-6 13:51
我今日喺010睇,四百幾一條牛仔褲,覺得唔抵又唔靚冇買。去華都間琪琪店買,二百幾一條,感覺平D款好D:happ ...
好灰....覺得自己笨左!

別墅

SwanL 發表於 11-11-6 23:18
我今日係屯門010買左50xx仲肉赤呀 bra + sleeping bra + 托帶under + 普通under * 4@ :i ...
完全覺得有被騙ga感覺!佢d野真係貴到離譜!

大宅

引用:Quote:SwanL+發表於+11-11-6+23:18+我今日

原帖由 maney_wong 於 11-11-07 發表
完全覺得有被騙ga感覺!佢d野真係貴到離譜!
條托帶under$498@我買左四條,好肉赤

男爵府

Sharing_love_li 發表於 11-11-5 15:28
回覆 QQSalad 的帖子

藍田離我太遠喇~~ 我之前睇到H&M D款幾好, 都係299, 我覺得OK, 但就唔知應該買咩SIZE ...

h&m d 款我都覺得幾好,只不過我覺得d quality油麻地,唔知點解我有左BB後皮膚比較敏感,小小唔好都會痕.買咩SIZE ,你試下,有fitting.

男爵府

SwanL 發表於 11-11-7 07:58
條托帶under$498@我買左四條,好肉赤

wa~~~under真係好C貴wow點解要買?~~~我係藍田珊珊見條托帶under都係$299,但珊珊個sales叫我唔好嘥錢買,叫我可以遲多1個月買條護腰托帶替換重實際wow...我之前唔識邊到買,都有去010買左1個bra$4XX,但同藍田比較下,我覺得藍田好穿好多....所以我買左好多好多,平均about$2XX

男爵府

Sharing_love_li 發表於 11-11-6 16:23
我今日喺h&m買左牛仔褲喇,雖然要$399,但好啱身同個款好啱心水,比平時買大左一個碼,希望夠捱過呢個冬天 ...

我都覺得h&m牛仔褲幾靚架,但褲頭冇得調較,應該唔穿得耐...

首頁

尾頁

跳至