跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 有無2005年6月預產期?

keropi
before having bb, i drink one cup of 奶茶 per day.
but now. . . .as with 心引, 但 don't want to drink too much . . . so only 1/2 cup lor!!

i asked Dr. . . . he said coffee / tea, 1 cup per day is ok. . . .but no more!!

伯爵府

keropi
i know with no bb .. . . .don't eat too much egg yolk, but i only 以為有左bb要多吃姐!!

大宅

eeetse,
我之前兩胎都有食朱古力架,唔知係真work定係咁橋'''',兩個都成日笑架

大宅

HIHI, BENBEN,

其實我地平訓是不是不好呀?? 是不是一定要側訓呀??

男爵府

kitty&mimmy,
可能係真係work, 又可能係咁橋, 但係最有可能係對得你多, 因為你都成日笑ma...

大宅

keropi,
醫生建議最好係側訓架

男爵府

keropi_lai,
我睇書話7個月開始最好側訓, 仲要係左側, 話咁樣就唔會壓住2條大動脈, 會對bb 好d wor.

伯爵府

do u all think we should open new part?
nearly 1000 page lar. . . hard to search lei!!

大宅

eeetse,
u're right
eeetse 寫道:
keropi_lai,
我睇書話7個月開始最好側訓, 仲要係左側, 話咁樣就唔會壓住2條大動脈, 會對bb 好d wor.

男爵府

benben 寫道:
do u all think we should open new part?
nearly 1000 page lar. . . hard to search lei!!

agree

大宅

EEETSE, KITTY&MIMMY,

如果訓訓下平訓都OKGA?? 我怕整到BB AR

大宅

keropi_lai ,
ok......只要唔好平訓太耐都可以架,唔洗太擔心

伯爵府

不如去 Part 2 Continue lar . . .

click "\"\"art 2"

大宅

kelly_bb,
Get well soon ar....

我而家每日"park"三粒Vit C...真係覺得抵抭力好左...你記住要吔Vit C ar...会好啲架~~~ rest more in this week la...

由 kelly_bb 於 2005-02-23 14:58:22

Hi all,
好辛苦呀, d鼻涕同鼻水好似流極都流唔完咁, 尋晚又越訓越凍, 唔知幾時至好番? 但係我真係好唔想食藥, 希望靠自己可以打勝仗喇!

gotgot,
我都幾有興趣去pure yoga, 但係而家得番半條人命, 我去唔到試堂架喇. 我就靠哂你, 如果你同maggy試過話ok既, 咁我就join喇, thanks!

別墅

Morning all ~~

Maggy,
琴日下晝 off 左去檢查, 所以咁遲先覆你, 26/2 我唔 join 啦, 老公岩岩先係上海返黎呀, 要陪佢, 你地玩得開心d, 我都可能嗰日去行 jusco, 不過應該去荃灣。

伯爵府

Hayiu

不如去 Part 2 Continue lar . . .

click "\"\"art 2"

[size=x-large]~ CLOSED HERE ~

首頁

尾頁

跳至