跳至

首頁
45678...99

尾頁

子爵府

原文章由 SukiYau 於 07-7-12 11:23 發表
咁有冇15cm??

Sorry!!

What is the size of the feet?? Ka ka only 12-13cm??
so i buy 14cm.....but you buy 16cm.....??

大宅

Yes! 成功啦,好似以前咁啦!

原文章由 SukiYau 於 07-7-12 11:28 發表
你係觀看賬號----編輯個人資料----係e-mail address果欄既下面有個回應顯示(你改返新的在前)---跟手update下你張相---再接提交就OK,不過當我回應左之後,佢就會跳到最後一頁,但係就入去其他topices果時都係新係前 ...

大宅

我都可以"新的在前" , 不過攪咗好鬼耐.

大宅

YEAH!!! 我都搞掂左!

原文章由 HonBBMaMa 於 07-7-12 13:46 發表
Yes! 成功啦,好似以前咁啦!

大宅

多口問句, 係咪大頭相都係要番以前個file size? 可唔可以就咁用平時digital camera 出來的相直接upload 上來?

原文章由 PriscillaNg 於 07-7-12 14:05 發表
我都可以"新的在前" , 不過攪咗好鬼耐.

大宅

請問幾多$$對??
原文章由 suklaic 於 07-7-7 18:31 發表
bob the builder 水靴!20碼
http://image.taobao.com/bao/uploaded/i5/20070510/d61/d6f339ff12fb96039a760b56b1cf426b_114837.jpg
bob the builder 帽!
Pooh ...

大宅

我係re-size咗先, 因為係用400D, 張相成1M宜家得44k咋
原文章由 katngan 於 07-7-12 14:07 發表
多口問句, 係咪大頭相都係要番以前個file size? 可唔可以就咁用平時digital camera 出來的相直接upload 上來?

大宅

除左photoshop 外, 仲可以用邊隻software re-size?
我想自己整唔靠人, 費事叫10年都未整到!

原文章由 PriscillaNg 於 07-7-12 14:12 發表
我係re-size咗先, 因為係用400D, 張相成1M宜家得44k咋

大宅

畀面勳章

各位想訂東西的媽咪:

淘寶網唔知發咩神經,(同bk有得揮),突然唔收恆生同埋hk bank的visa,不過我試過連dbs都唔ok...我依家比唔到錢。

所以大家可以慢慢選,因為反正我未攪掂付款問題。

激氣

大宅

畀面勳章

最新消息

終於成功付款!

卓希的袋和帽子都有了。可惜現在已經是星期四下午,相信趕不及明天豆父離開廣州前收貨了。

至於bob雨靴,那個賣家還未回答。真懶!

大宅

beanma,

Please change the order to :

click (19euro size)

Thanks.

[ 本文章最後由 vv.chan 於 07-7-12 16:52 編輯 ]

大宅

畀面勳章

雨鞋

同一個賣家,除了vv選的,還有下列3款有碼:

大宅

畀面勳章

哎呀!怎樣貼相呀?

大宅

畀面勳章

子爵府

我上次買畀囡囡對鞋都係13cm,不過已經唔岩著,特晒d腳指出黎,所以又唔想要14,怕好快又唔得,所以未要16羅,之後15都算,點知都冇

原文章由 Cat108 於 07-7-12 13:10 發表

Sorry!!

What is the size of the feet?? Ka ka only 12-13cm??
so i buy 14cm.....but you buy 16cm.....??

子爵府

我試過就唔得羅

原文章由 katngan 於 07-7-12 14:07 發表

子爵府

唔知哩個又有冇呢?我要16如果冇就要17la,Thanks

[quote]原文章由 NewSnoopy 於 07-7-12 18:27 發表
http://http://auction1.taobao.com/auction/50008165-50003620/item_detail-0db2-c02bbd1e73e098bb58eec1b43641e265.jhtml

子爵府

畀面勳章

我都得咗啦“新的在前”!謝謝suki

另外,唔該哂豆媽!

子爵府

Ha ha yes!! Me too ...我想自己整唔靠人, 費事叫10年都未整到! U know I know 叫人整10年都未整到... ( Ka ka D photos.....only update since ka ka 5mths old ....
原文章由 katngan 於 07-7-12 14:32 發表
除左photoshop 外, 仲可以用邊隻software re-size?
我想自己整唔靠人, 費事叫10年都未整到!

大宅

畀面勳章

sukiyau,

你依家選的是否深藍色車仔?都好男仔款喎。17cm?會唔會太大?

卓希:

我被你張新相嚇一跳,唔同曬樣!

首頁
45678...99

尾頁

跳至