跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: *一月暢談聊天室Part 2*

[size=large]早晨!
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

別墅

早晨!

大宅

大宅

wuwu

北角,嘿嘿!同老公未有bb時成日都同朋友去北角碼頭bbq,現在去親北角就是買韓劇DVD!
Shirleywuwu 寫道:
請你食無問題呀,幾時得閒呀,去買鱷魚肉順便請你羅 ,我住北角,但我外家係荃灣,所以每個星期六會帶敏澄返荃灣.[quote]
喬頭媽媽 寫道:
妳問我是否想請我吃呢 話時話老人痴呆又來,妳住邊架?[quote]
ths,係喎同唔同你一間呀?唔同的話,你可以pm給我知你那間在那裏呀.

p.s.你鐘唔鐘意吃芝麻榚,白糖榚.......呀,買嬰兒及兒童衫那條街附近有間買這些甜榚點好正
[/quote] [/quote]

其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

喬頭媽媽 寫道:
wuwu

北角,嘿嘿!同老公未有bb時成日都同朋友去北角碼頭bbq,現在去親北角就是買韓劇DVD!

喬頭媽媽:

去到北角甘遠買韓劇 DVD? (實則你 ride MTR 去又唔係遠 )

Joycelyn

大宅

老板娘 & joycelyn,

你哋安好嗎

Shirleywuwu:

我都幾好丫.

欣廷隻手傷都好番了, 佢已繼續 '串' 手指. 我就繼續忙緊搬屋的事宜.

你成日 weekend 帶敏澄由北角去荃灣都幾辛苦估 woh. :-|

Joycelyn

子爵府

好媽媽勳章

嘩....咁咪唔係好容易買.....

喬頭媽媽 寫道:
乾貨黎架hehe,是在奶奶訂開的老字號海味店買的,包送貨,哈哈! 好野黎~~睇落去個樣像柴魚之嘛[quote]
NOPAN 寫道:
話, 邊樹有野生鱷魚肉賣呀....點搵架...勁喎

[quote]
喬頭媽媽 寫道:
刻日因小琳小喬都有咳,所以煲了野生鱷魚肉+肥肉佬豬肉+元朗地道波菜 [quote]
m琳琳 寫道:
媽打:
今日煲咩粥呀??
[/quote] [/quote][/quote]
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

大宅

其實有些街市雜貨店有得賣的,不過不是野生多
NOPAN 寫道:
嘩....咁咪唔係好容易買.....

[quote]
喬頭媽媽 寫道:
乾貨黎架hehe,是在奶奶訂開的老字號海味店買的,包送貨,哈哈! 好野黎~~睇落去個樣像柴魚之嘛[quote]
NOPAN 寫道:
話, 邊樹有野生鱷魚肉賣呀....點搵架...勁喎

[quote]
喬頭媽媽 寫道:
刻日因小琳小喬都有咳,所以煲了野生鱷魚肉+肥肉佬豬肉+元朗地道波菜 [quote]
m琳琳 寫道:
媽打:
今日煲咩粥呀??
[/quote] [/quote][/quote][/quote]
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

其實都不遠的 今日要執執執.........屋呀
Joycelyn 寫道:
[quote]
喬頭媽媽 寫道:
wuwu

喬頭媽媽:

去到北角甘遠買韓劇 DVD? (實則你 ride MTR 去又唔係遠 )

Joycelyn [/quote]

別墅

喬媽,

北角多韓劇 DVD咩? 正定番架? 幫我留意下"外出"出佐未呀.

大宅

喬頭媽媽 寫道:
其實都不遠的 今日要執執執.........屋呀

喬頭媽媽:

我遲 d 都有排執啊!

Joycelyn

大宅

育兒性格勳章

喬頭媽媽

sorry, 小小失誤
distance.nkfust.edu.tw/babyflash/

大宅

大宅

搵個人 出黎同我反吓啦

大宅

一個二個巴閉

男爵府

好媽媽勳章

小巴閉1號

細露 寫道:
一個二個巴閉
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

男爵府

施晴媽咪 寫道:
小巴閉1號

[quote]
細露 寫道:
一個二個巴閉
[/quote]

男爵府

喂.....食飽飯未呀))))))))

複式洋房

hi~~ 各位好! 我又嚟喇!
歡迎來參觀嘉熙仔仔@小小天地 (第一輯) (第二輯)

男爵府

HIHI
annie628 寫道:
hi~~ 各位好! 我又嚟喇!

首頁

尾頁

跳至