跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

Re: 蕭記鹵味茶餐廳......開檔啦!! 唔講買野既傾計TOPIC!!!

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 蕭記老味......開當啦!! 唔講買野既TOPIC!!!

同我既情況一樣!

brendalam97 寫道:
Sil,

未生Jason之前都成日唱,而家無セ機會wet
我一出夜街,婆婆就要OT,巧辛苦

伯爵府

畀面勳章

Re: 蕭記鹵味茶餐廳......開檔啦!! 唔講買野既傾計TOPIC!!!

mei,
好呀, 我睇下有冇折先。頭先打去, 佢話anytime都可以約喎。
下星期5, 可以呀! 約埋joey啦。

edgar媽,
well........係間房入面, 食左都冇人理。不過如果同房既朋友仔頂唔順, 邊度都冇得食架啦

brenda,
咁你下星期五叫呀婆婆ot一day得唔得呀?
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

mei,
你指o係我地包souvenir 入面有 ? 我冇留意呀, 好似見到有d 牛乳 xxx o既 sample, 不過諗住阿仔未食得pat 埋一面, 等我睇下搵唔搵得番包野出黎再look look 先

我買左kawai 魚肝油糖比edgar 食, arm arm 開比佢試, 食左兩日第3日就唔食, 都唔知咩解究

Mei721 寫道:
garry
smartfish - 我覺得有一半可能係做媒, i.e. 我唔會盡信.
1歲生日會好似有sample, 你有冇試到?

我知依家係全面禁煙, 但亦知有時煙癮起會唔理地點照食

子爵府

sil
咁你約joey, 我約老公 :mrgreen:
next friday丫
叫埋B女丫

brenda
yes, 同婆婆攞幾個鐘假出黎同我地鬆一鬆, 包你上癮

子爵府

Garry
smartfish - 你返去搵下丫, 應該有.
肝油丸 - 唔食就停一排再試, 唔好迫. 同埋記緊每日1粒咋.

大宅

Mei/Silvia,

好衰架,攪到人地'law law luen',我最遲九點要閃 :mrgreen:

大宅

死!個晚我老公annual dinner,我咪得一條友
brendalam97 寫道:
Mei/Silvia,

好衰架,攪到人地'law law luen',我最遲九點要閃 :mrgreen:

大宅

Yes Mei

Mei721 寫道:
Garry
smartfish - 你返去搵下丫, 應該有.
肝油丸 - 唔食就停一排再試, 唔好迫. 同埋記緊每日1粒咋.

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

garry/all,
rebi日日都要食,不過我唔係好想佢日日食囉.雖然只係一粒,但驚佢消化唔到,積埋係身體裡面.呢排rebi愛上左"優x良品"既柑桔,日日lair住我要食......一盒就黎食晒喇.最衰我啦,開左個頭,依家斷唔到啊.......提子乾佢唔肯食呀...有無計?

[quote]
Edgar媽 寫道:
mei,
我買左kawai 魚肝油糖比edgar 食, arm arm 開比佢試, 食左兩日第3日就唔食, 都唔知咩解究

子爵府

先自聲明, 我去k只係齋坐咋 :mrgreen:

大宅

winnie,
"優x良品"既柑桔係點整架, 咩味? 我反而驚佢d 野o係大6 做有色素or 有d 唔知咩成份o係入面, 都係唔好食咁多
至於kawai, 我反而冇咁驚, 都講明1 日1粒應該唔會過量掛, 我成日都唔記得比edgar 食架, 兩3日先一次

伯爵府

畀面勳章

brenda,
9點咁早, 好多野食架喎。 一支公都唔怕啦, 一係等你老公食完癲黎搵你囉。

mei,
係唔係又尖東neway? 我打比joey先。

mandy,
咁confirm你啦
教育王國個人空間

伯爵府

好媽媽勳章

唉,想當年,我都係k場留過唔少頭毛架!!

Mei721 寫道:

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

garry,

我知道呀,但係rebi食完一次又要第二,三,四次呢....甘kawii一日食一次之嘛.因為我日日帶佢出家姐度,搭車好麻煩,為免佢扭計,我咪買左盒"羅漢果柑桔"係袋tum佢囉...點知佢食上癮啊......停唔到,一見到我就要食.........

佢既成份:金柑,羅漢果,香料,食用糖. (其實無咩味架,少少甜,甘甘地囉)

我都驚架,點知佢甘鬼鐘意食jet,諗住食少少唔怕嘛.......唉........

伯爵府

畀面勳章

比你笑死我

雲妮彭 寫道:
唉,想當年,我都係k場留過唔少頭毛架!!

[quote]
Mei721 寫道:
[/quote]
教育王國個人空間

子爵府

mandyyml 寫道:
mei,

甘食唔食野架!齋坐?

有問題嗎?

大宅

Sil,
婆婆係一個21:30訓覺嘅人,夜d都想死
老公起碼食到23:00
你地幾点開始?
silvia_ng 寫道:
brenda,
9點咁早, 好多野食架喎。 一支公都唔怕啦, 一係等你老公食完癲黎搵你囉。

首頁

尾頁

跳至