婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

育兒性格勳章

回覆 140# A.C.C. 的文章

又或者扮 "精神病" 去操控人....
如果你看到面前的陰影,別怕,那是因為你的背後有陽光!

地球是運動的,一個人不會永遠處在倒楣的位置。

人不能太方,也不能太圓,一個是會傷人一個是會讓人遠離你,因此人要橢圓!

別再用0.5的思維管理這個2.0的世界了!

[強國]搞笑+發人深省的句子
http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=EP&message=2706370&highlight_id=0&page=1

大宅

追~~~
BB你要健健康康啊!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好恐怖既99 心計難古計
比如果我實比佢玩死
樓主好叻 又冷靜

大宅

畀面勳章

我又追...

不過好好奇,,樓主依家2X歲
同C6拍左10年拖..咁當時拍拖係幾多歲呀~
如果我係你都唔識反抗..
我依家都2X都唔係好識~~

大宅

同99駁完火之後,我夜晚同老公講番成件事,我話你阿媽係咪拜神拜到傻左呀?全世界既人都有問題都剎氣大既,你你阿媽最好,得閒帶佢睇下醫生啦...................(不停喪鬧老公發洩)老公一直都冇出過聲,但黑口黑面.成晚我地都再冇溝通.

可能99知我會同老公講番佢咁話我同我阿媽,第二日一早99打比我老公,我同老公都仲訓緊覺,我老公冇聽呀,之後99不停奪命追魂call,我老公索性轉埋無聲,唔理99.隔左一陣我起身先,我偷睇老公電話,發現99打左8次比我老公,仲留左4次言,我唔知老公唸咩?佢做戲比我睇佢為左我唔彩99?但老公亦冇同我講任何野......
連續2~3日同老公都冇咩交流,我都唔想主動同佢friend番扮冇野,之不過第3日佢一放工返黎好興奮咁同我講,問我仲唔仲意銀色?我話仲咩呀?佢話遲d可能會有車呀,可以車我同bb周圍去,我老公一直都想有車,尤其佢而家返工時間唔定,有時放半夜2~3點都幾煩.我話邊有錢買車呀?老公話遲D我就知喎,要我做第一個乘客,好似好好咁................但我一D開心期待都冇,反而仲好不安

大宅

我同老公係中學同學,中學已經一齊喇
開頭我都唔識反抗架,不過我發現我老公都唔撐我,我唔保護自己唔得架.

翡翠宮

畀面勳章

架車一定係99為左氹番個仔所以話買俾佢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

真是要做个故事大刚先得,不是的话追不切。
原帖由 mrsleung0716 於 10-10-19 19:55 發表
我同老公係中學同學,中學已經一齊喇
開頭我都唔識反抗架,不過我發現我老公都唔撐我,我唔保護自己唔得架.

公爵府

好媽媽勳章

and..........
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

育兒性格勳章

原帖由 mrsleung0716 於 10-10-19 19:49 發表
同99駁完火之後,我夜晚同老公講番成件事,我話你阿媽係咪拜神拜到傻左呀?全世界既人都有問題都剎氣大既,你你阿媽最好,得閒帶佢睇下醫生啦...................(不停喪鬧老公發洩)老公一直都冇出過聲,但黑口黑面.成晚我 ...

"銀色車".....

好不安呀.......................

我估當時妳 c6 真係好天真
佢真係覺得妳99 係慈母黎ga....(仲要覺得係個老婆 多多聲氣, 唔忍讓ja...)

人不能太方,也不能太圓,一個是會傷人一個是會讓人遠離你,因此人要橢圓!

http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=EP&message=2706370&highlight_id=0&page=1

侯爵府

BK Milk勳章

咁得人驚的99....

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

好驚....買車黎收買個仔...

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主C6唔係天真, 每個做仔的...只會 諗到 阿媽 對佢係好的 , 沒有原因....永遠都係覺得阿媽的出發點係為佢設想, 冇諗過因有咩事發生咗 , 阿媽 會買車 比佢同BB去街 仲而為阿媽知佢想買車, 所以咪買車比佢囉.....

原帖由 jesuslovesyou 於 10-10-19 21:51 發表
"銀色車".....
好不安呀.......................
我估當時妳 c6 真係好天真
佢真係覺得妳99 係慈母黎ga...
.(仲要覺得係個老婆 多多聲氣, 唔忍讓ja...) ...

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我阿媽由細教我一個道理
"平兒莫貪"

男爵府

育兒性格勳章

回覆 154# mulan1985 的文章

妳媽咪真係教妳好多真理~~

男爵府

育兒性格勳章

回覆 153# katie0921 的文章

agree...........so 有時真係好難招架.

d 99 "財洪勢大"...一野用車 用樓 去收買個囝...個囝又受

都唔知點叫佢地唔好收....

大宅

我都追先~

水晶宮

追~~

大宅

畀面勳章

追到呢度,真係大開眼界 mouth:

伯爵府

畀面勳章

好心急想知呀~~~快d有下集啦~~~

首頁

尾頁