跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:日本媽媽報到區

各位請先add我Facebook! 請pm我、我比個account name 你地之後我會盡快add大家入group!

伯爵府

引用:可以介紹我加入fb果邊個group嗎?

原帖由 fongbma 於 15-07-24 發表
可以介紹我加入fb果邊個group嗎?
各位請先add我Facebook! 請pm我、我比個account name 你地之後我會盡快add大家入group!

伯爵府

引用:你好呀!我住係神奈川青葉區,舊年11月黎日

原帖由 FJSK 於 15-08-13 發表
你好呀!我住係神奈川青葉區,舊年11月黎日本,今年5月剛剛生左個BB。請問可吾可以add我入你地個群組呀?

...

伯爵府

引用:請問有冇嫁左日本人但係香港定居既媽媽grou

原帖由 sambbb 於 15-08-14 發表
請問有冇嫁左日本人但係香港定居既媽媽group?
老公係日本人,而家暫時仲係香港做野
bb下個月出世,計劃一年 ...

伯爵府

引用:我住鄉下長野縣,老公日本人,有個女,住左

原帖由 na007 於 15-12-03 發表
我住鄉下長野縣,老公日本人,有個女,住左年半,悶爆... 想識下住喺日本嘅香港人。請加我入group, Thx! :f ...

男爵府

引用:Quote:原帖由 na007 於 15-12-03 發表我住

原帖由 p_kotone 於 15-12-11 發表

...
can u pm me

伯爵府

引用:Quote:原帖由+p_kotone+於+15-12-11+發表各

原帖由 Fishma007 於 16-03-11 發表
can u pm me
Please pm me

複式洋房

can you pls add me

首頁

尾頁

跳至