跳至

首頁
12345...34

尾頁

禁止訪問

複式洋房

你好呀 , 我都係剛check 到 呀 , 我last 係25 may , 我自己計預產期係01 mar 呀.............
我聽日會去醫生到confirm , 我岩岩係用棒check 到啦 , 我覺得好開心呀 , 不過又有d worry 啦 ....
一起努力..........

原帖由 sweet2008 於 10-6-24 13:26 發表
有無媽媽加入, 雖然未過穩定期,一齊加油

禁止訪問

複式洋房

你好呀......
但係我覺得都似係中bor ,因為如果唔中 , 係連淺線都唔會有架 , 比D信心 , 一定係bingo 架.....
有咩新消息 ,記住上黎update ah.....加油

原帖由 mamasws 於 10-6-24 20:07 發表
我早兩日自己check, 但個結果好尷尬, 條紅線好淡, 我上次黎m係22may, 依家仲未黎, 諗住過兩日再自己check多次先睇醫生. 希望一切順利啦, 大家加油!

大宅

原帖由 ykm2010 於 10-6-24 19:57 發表
你好呀 , 我都係剛check 到 呀 , 我last 係25 may , 我自己計預產期係01 mar 呀.............
我聽日會去醫生到confirm , 我岩岩係用棒check 到啦 , 我覺得好開心呀 , 不過又有d worry 啦 ....

...
我last m26/5,預產期遲你1日

複式洋房

恭喜曬呀.....HAHA....一起加油
你而家有冇咩特別感覺呀 ?? 分享下.....

原帖由 cocotea 於 10-6-25 01:49 發表
我last m26/5,預產期遲你1日

大宅

原帖由 ykm2010 於 10-6-25 10:52 發表
恭喜曬呀.....HAHA....一起加油
你而家有冇咩特別感覺呀 ?? 分享下.....
今日去医生到驗左啦!你都快d去驗!間唔中好似谷m痛,好多胃氣脹,乳頭有点痛,好容易肚餓,2-3小時就会餓,胃好頂!你呢?

禁止訪問

大宅

驗左啦?恭喜!
我應該係3月6,但係預計開刀會早2week,所以其實會係2月
原帖由 cocotea 於 10-6-25 12:02 發表
今日去医生到驗左啦!你都快d去驗!間唔中好似谷m痛,好多胃氣脹,乳頭有点痛,好容易肚餓,2-3小時就会餓,胃好頂!你呢?

男爵府

我last m day 同你一樣呀! 上網check 係1/3, 但e生信寫28/2. 但我會開刀, 都應該係2月mama!! 但都想一齊傾吓!!
大家book 左檢查未呀??

原帖由 ykm2010 於 10-6-24 19:57 發表

...

大宅

我book了私家7月8,星期一應該會去廣華登記

男爵府

我打電話去約左健康院,都要約到13/8先有得睇! c+就7/7去覆診, 前2日照肚仔us, 只係照左內膜16mm, 未睇到其他! 另外我心目中接生嘅e生, 就要20/7先有得睇第1次!!

原帖由 釘釘 於 10-6-25 13:28 發表

大宅

點解你咁快照us?

複式洋房

我BOOK 左今晚去DR 度驗啦 ....
亦岩岩BOOK 埋仁安霍詠儀醫生 , 好幸運地BOOK 到03 JUL , 下星期六就係啦 , 唔知到時會照D咩呢 , 好期待呢....
我呀 , 我而家有谷M feel 架 , 同埋個胃唔舒服 , 同埋下腹有d拉扯feel , 反而我又唔餓 , 仲唔太有胃口呀, 好易飽 , 仲有胸痛....... 不過覺得而家感覺好唔真實呀......

原帖由 cocotea 於 10-6-25 12:02 發表

複式洋房

恭喜曬呀.....
你仲有咳緊 , 你要小心身體呀....加油....

原帖由 sweet2008 於 10-6-25 12:22 發表
好多媽媽加入了, 大家比心機
我last m是5月28日, 預產期是3月4...
暫時覺得人很累, 仲咳緊(睇緊中醫)..
我諗住下星期先去醫生度confirm, 因為醫生的驗孕棒沒有出面的敏感... ...

複式洋房

恭喜曬 , 好開心呀真係.....
我都考慮緊開刀or順產 , 老公&媽咪叫我自己生 , 不過我有d怕啦 ,怕自己成受唔到個種痛.....
我今日book 左仁安霍詠儀醫生啦 ,好幸福地仲book 到好快tim ,03 jul 下星期六就係啦 , 唔知到時會點呢....
你呢 ? 你會係邊生呀 ?
加油呀 , 自己小心....
原帖由 KuromiFans 於 10-6-25 13:17 發表
我last m day 同你一樣呀! 上網check 係1/3, 但e生信寫28/2. 但我會開刀, 都應該係2月mama!! 但都想一齊傾吓!!
大家book 左檢查未呀??

複式洋房

我想問呢 , 我都會政府私家2邊check , 政府個邊係點book 架 ? 上網book or 親身去架 ??

原帖由 釘釘 於 10-6-25 13:28 發表

大宅

要親身去ga,拎驗證明去登記
原帖由 ykm2010 於 10-6-25 14:21 發表
我想問呢 , 我都會政府私家2邊check , 政府個邊係點book 架 ? 上網book or 親身去架 ??

男爵府

我就book咗仁安余啟文, 政府我係打電話去健康院到book!

原帖由 ykm2010 於 10-6-25 14:19 發表
恭喜曬 , 好開心呀真係.....
我都考慮緊開刀or順產 , 老公&媽咪叫我自己生 , 不過我有d怕啦 ,怕自己成受唔到個種痛.....
我今日book 左仁安霍詠儀醫生啦 ,好幸福地仲book 到好快tim ,03 jul 下星期六就係啦 , 唔 ...

大宅

原帖由 ykm2010 於 10-6-25 14:14 發表
我BOOK 左今晚去DR 度驗啦 ....
亦岩岩BOOK 埋仁安霍詠儀醫生 , 好幸運地BOOK 到03 JUL , 下星期六就係啦 , 唔知到時會照D咩呢 , 好期待呢....
我呀 , 我而家有谷M feel 架 , 同埋個胃唔舒服 , 同埋下腹有d拉扯feel ...
咁我大獲,可能会肥得好快

首頁
12345...34

尾頁

跳至