跳至

首頁
12345...52

尾頁

大宅

─?☆ 大窩口葵蓉靚太俱樂部 ☆?─

各位靚太,
搬竇喇~過嚟呢邊傾lu喂

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: ─?☆ 大窩口葵蓉靚太俱樂部 ☆?─

報到先!~~
[url][/url]

大宅

我可以加入埋你地一齊傾嗎?
雖然我仲未搬過o黎住,但今個月月尾就會搬o架o剌!

子爵府

hello omchung,
welcome
你住一座定二座呀?

]

子爵府

比比,
我地11月搬入黎,到依家交左2次水費,兩次都係around$450。
我地以前住間屋交開$300幾蚊水費。
我估間屋大左,真係會一闊三大。 :-| :-|
]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

omchung14,

hi ,我住 blk 2 架!
[url][/url]

男爵府

Morning

agnes...
好似個個weekend都係小巴站相遇....heehee好似多野講左...

busy...努力!!!

心裡平安, 想住進一個寜靜小島...
好好珍惜過去, 活在當下...

男爵府

早晨~~

omchung14
hihi, 你好嗎

大宅

各位,
你地好呀!我係住2座o架!
不過我係住細單位... :cry:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

omchung14,

我都係住 2 房單位 :lol:
其實 3 房單位係多咗 1 間房同 1 個厠所,
其他都係一樣咁大乍!因我朋友都係住 3 房單位,
我去 look 過!

--------------------------------------------------
all,

你哋有無收到張"警察居協會問卷"??...
[url][/url]

大宅

交咗lu
ClaireMa 寫道:

all,

你哋有無收到張"警察居協會問卷"??...

大宅

26號點架 仲有冇人join?

男爵府

等我都來報到先!

ClaireMa, omchung14

好野!終於有人同我一齊住2座lu,之前個個都話住1座,攪到我好孤單咁。唔知我地撘lift有冇見過呢?

至終水費問題...... 都無從稽查 , 點都要交左先, 但我唔明點解唔係成個屋苑一齊收水費單咁攪鬼。我都己經較細左個水制,但都係咁上下大。想再較細d但個沖涼爐就唔著......

HOLONGMAMA

你決定左26號攪乜未先,如果LUNCH應該就無問題,但DINNER我就要睇下使唔使返外家食先知,同埋你地會唔會同老公一齊出。

子爵府

lbb,
係囉!成日都撞見你喎,可能子晞同澤澤好有緣呀!
子晞近le個幾月以來,真係成隻開籠雀咁,好多野講,就連學校老師都話佢多野講。
澤澤都好叻吖,佢識得同其他小朋友玩,le樣子晞就完全唔識,佢返學都係自己同自己玩
]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

比比,

你點會孤單呀 呢道有咁多位靚太陪你! :mrgreen:
cat28都係住 blk 2 架,但佢好少上黎。

26/8 食 lunch 都 ok!
[url][/url]

大宅

Hi all,
咁不如就食lunch啦!不過我要返工,要兩點先返到嚟 比比,我哋終於有機會相認喇
lbb,ltt 你哋lunch得唔得呀?
比比,

你點會孤單呀 呢道有咁多位靚太陪你! :mrgreen:
cat28都係住 blk 2 架,但佢好少上黎。

26/8 食 lunch 都 ok!

大宅

比比,
我未搬入o黎住o架!不過,將會o係今個月21號搬o黎o羅。
多多指教啊!

大宅

omchung14,

我去 look 過!

哦?係咩?我仲以為3房會大好多o忝!

大宅

omchung14,
其實三房只係多咗間細房同套厠,我之前度過實際尺吋,兩房單位個廳比係我哋三房仲大小小tim,即係電視同梳化個距離遠dd,我覺得最唔好就係呢個位太近,小朋友坐喺度睇電視好易近視,用LCD會好少少,但個電視只用咗幾年,又冇壞,冇理由無lala唔要架
omchung14 寫道:
[quote]
omchung14,

我去 look 過!

哦?係咩?我仲以為3房會大好多o忝![/quote]

男爵府

[quote]
HOLONGMAMA 寫道:
Hi all,
咁不如就食lunch啦!不過我要返工,要兩點先返到
busy...努力!!!

心裡平安, 想住進一個寜靜小島...
好好珍惜過去, 活在當下...

首頁
12345...52

尾頁

跳至