美容扮靚

跳至

首頁
12345...91

尾頁

男爵府

發表於 昨天 21:37 |只看該作者
me920 發表於 24-5-29 21:01
我都想換個斯文少少的背囊。
但未有心水,想搵輕身的,又唔鍾意longchamp個款。
...

我有喎!我之前專登買咗個去行山,又平又輕又可以洗衣機洗

男爵府

發表於 昨天 21:30 |只看該作者
greentea000 發表於 24-5-29 20:08
港島區咁可怕,我都係唔搬過去啦!

我印象仲停留係你好陽光好健康嗰張相,一時接受唔到你身型龐大。照計 ...

我既龐大唔關港島事,係年紀問題
我已經食得比以前少,運動無少到,但年紀大了就真是無咁易瘦
身型龐大就唔至於好誇張,體脂而家31,減緊啦!暫時做了半年gym,脂肪率、腰臀比例都有減到既,係唔可以好似以前咁,一食少啲就瘦到

你都講得啱,而家買埋老花,應該都唔買啦!你都見我個櫃都無位了!
過多兩年,我想買返車

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

發表於 昨天 21:01 |只看該作者
greentea000 發表於 24-5-29 20:02
我有諗過皮背囊,望落斯文啲,但又怕重同熱。

我都想換個斯文少少的背囊。
但未有心水,想搵輕身的,又唔鍾意longchamp個款。

珍珠宮

發表於 昨天 20:58 |只看該作者
greentea000 發表於 24-5-29 20:08

我印象仲停留係你好陽光好健康嗰張相,一時接受唔到你身型龐大。照計 ...

恭喜!

珍珠宮

發表於 昨天 20:08 |只看該作者
liverpool2023 發表於 24-5-29 18:57
我之前ftm鐘意揹乜袋都得,著得靚嗰日就去超市,無咁靚就去街市。
自從去做補習,就出入唔同地方,初初去 ...

我印象仲停留係你好陽光好健康嗰張相,一時接受唔到你身型龐大。照計你運動開,又行低碳,加上又返工,日常活動量好多下。你維持到新陳代謝旺盛,就算每星期北上吃喝一日都可以抵消得返。

唔買袋啦,買咗樓。

珍珠宮

發表於 昨天 20:02 |只看該作者
kaka80 發表於 24-5-29 16:14
LV nano speedy 我睇中全黑色, 襟興d,
之前買左個Ivy 灰色個隻logo 都ok, 完本想買黑色, 個下冇貨, 就要 ...

我有諗過皮背囊,望落斯文啲,但又怕重同熱。

珍珠宮

發表於 昨天 19:58 |只看該作者
me920 發表於 24-5-29 18:31
我返工係孭個north face 背囊咋

如果唔使見客,我都係揹背囊,夠方便,又裝得多嘢!

呢個款式我見淘寶好平,買多兩個替換先。
attach0/tmp/phpOwhHaA
attach1/tmp/phpsT4ejV

珍珠宮

發表於 昨天 19:00 |只看該作者
liverpool2023 發表於 24-5-29 18:57
我之前ftm鐘意揹乜袋都得,著得靚嗰日就去超市,無咁靚就去街市。
自從去做補習,就出入唔同地方,初初去 ...

但我冇得揀地方返工呢

男爵府

發表於 昨天 18:57 |只看該作者
me920 發表於 24-5-29 18:31

自從去做補習,就出入唔同地方,初初去返同類私人屋苑覺得無乜野,後來有個學生住既地方比較地道,我發覺影響我襯衫用袋既選擇,跟著我唔再補了。而家我揀地方做,先問清楚上課地點才決定

男爵府

發表於 昨天 18:52 |只看該作者
me920 發表於 24-5-29 17:22
lady dior 我都覺得好靚,但又係覺得自己唔會成日用到............

經典款,越來越貴,我去年日本買時$39000,現在香港5萬了
除非一世唔買,否則早買早享受
我幾年前想買CC classic 25cm, 嗰時覺得比較elegant ,覺得等5字先買,買了mini 20cm,嗰個可以斜揹
點知疫情幾年classic狂加,classic 25已經過了6萬,我唔會買了,over我買袋既尺度了!
所以點解我去年最終都揀lady Dior

珍珠宮

發表於 昨天 18:31 |只看該作者
greentea000 發表於 24-5-29 18:15
我無咩出入高級地方,日常返工去街揹個30 montaigne反而係自己唔自在,都係幾百蚊貨色用得最多。

...

珍珠宮

發表於 昨天 18:25 |只看該作者

回覆樓主:

iherb日常都有76折碼,618先得8折?!
attach0/tmp/phpwYzT2L
attach1/tmp/phpJ0OhX6

珍珠宮

發表於 昨天 18:15 |只看該作者
me920 發表於 24-5-29 17:22
lady dior 我都覺得好靚,但又係覺得自己唔會成日用到............

我無咩出入高級地方,日常返工去街揹個30 montaigne反而係自己唔自在,都係幾百蚊貨色用得最多。
attach0/tmp/php9RwCMl

珍珠宮

發表於 昨天 17:28 |只看該作者

回覆樓主:

見博主話24小時刪除,即刻留底先。
attach0/tmp/phpTZ4lR0
attach1/tmp/php2RKtD0
attach2/tmp/php59Puq0
attach3/tmp/phpqvQAd0

珍珠宮

發表於 昨天 17:22 |只看該作者

男爵府

發表於 昨天 16:32 |只看該作者
kaka80 發表於 24-5-29 16:19
lady dior 感覺elegrant 好難成日用到呀
我睇中都是細袋 my dior mini bag, 吾想d袋咁重
...

呢個都係我去年目標之一,好抵玩,平又裝得多野
我同你相反,我而家開始唔買太細既袋,因為自己身型越來越龐大,所以老花都揀大嗰款唔買細長方嗰款

男爵府

發表於 昨天 16:30 |只看該作者
kaka80 發表於 24-5-29 16:14
之前買左個Ivy 灰色個隻logo 都ok, 完本想買黑色, 個下冇貨, 就要 ...

我都覺得黑色靚

珍珠宮

發表於 昨天 16:19 |只看該作者
liverpool2023 發表於 24-5-29 14:33
LV nano speedy都是我目標之一,之前就是呢個同Dior老花兩者間糾結
Dior 皮我唔敢講得唔得?因為 ...

lady dior 感覺elegrant 好難成日用到呀
我睇中都是細袋 my dior mini bag, 吾想d袋咁重

珍珠宮

發表於 昨天 16:14 |只看該作者
liverpool2023 發表於 24-5-29 14:33
LV nano speedy都是我目標之一,之前就是呢個同Dior老花兩者間糾結
Dior 皮我唔敢講得唔得?因為 ...

之前買左個Ivy 灰色個隻logo 都ok, 完本想買黑色, 個下冇貨, 就要左灰色, 今次要買個黑色
而家膊頭吾得, 買袋要輕身

男爵府

發表於 昨天 14:33 |只看該作者
kaka80 發表於 24-5-29 11:43
dior d皮ok 吾ok,
遲下我又去日本, 諗住買lv nano speedy

Dior 皮我唔敢講得唔得?因為我買完先發覺得唔係好鐘意手挽,所以買咗成年都用得嗰10次8次,仲要唔係粗用(無去超市)嗰隻
你睇中邊個款?佢都有唔同皮款,我覺得可能都唔一樣

首頁
12345...91

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊