自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

爸B勳章

成日都見到nissen.com做廣告,但未試過喺呢個網站買嘢。

請問有冇媽咪試過喺呢個網站買衫呢?
請問D衫質地靚唔靚啊?
運費貴唔貴啊?

大宅

d衫都幾ok
有時做promotion,買滿一個數免運費就底d~~ 不過都要預番差唔多一個禮拜先到!! 通常用DHL的

大宅

爸B勳章

原帖由 honeycali 於 11-1-20 18:42 發表
d衫都幾ok
有時做promotion,買滿一個數免運費就底d~~ 不過都要預番差唔多一個禮拜先到!! 通常用DHL的

thank you!
請問而家港紙對YEN,幾錢換啊?

別墅

我係nissen買左件羽絨俾個囡, d quality都幾好, 貨連運費, 大約HKD326.- ,
我仲心思思買多件俾自己添 !

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 yuki0718 於 11-1-20 19:12 發表

thank you!
請問而家港紙對YEN,幾錢換啊?

www.xe.com

大宅

爸B勳章

原帖由 ivytse_20002000 於 11-1-20 23:20 發表
我係nissen買左件羽絨俾個囡, d quality都幾好, 貨連運費, 大約HKD326.- ,
我仲心思思買多件俾自己添 !

呢排D羽絨斷貨啊!我都好想買,唔知會唔會再返貨呢?
而家香港買衫唔便,因為內地自由行嚟掃貨,根本唔洗減價,都已經賣晒。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

冇丫..以前佢係jshoppers既line時.我有買過...佢d衫都幾ok..

不過佢自己轉左做一個web時...我就未買過囉....

買過野既..我想問下..佢地送貨點丫?會唔會好耐?

別墅

原帖由 yuki0718 於 11-1-21 12:11 發表

呢排D羽絨斷貨啊!我都好想買,唔知會唔會再返貨呢?
而家香港買衫唔便,因為內地自由行嚟掃貨,根本唔洗減價,都已經賣晒。

我就係小朋友個款俾我囡了.
http://www.nissen.com/ch/special/20101101_down/index.html?grid=sub

別墅

原帖由 月希 於 11-1-21 14:04 發表
冇丫..以前佢係jshoppers既line時.我有買過...佢d衫都幾ok..

不過佢自己轉左做一個web時...我就未買過囉....

買過野既..我想問下..佢地送貨點丫?會唔會好耐? ...

我由上網落order至收到貨差不多都要9日左右, 佢地d貨是由DHL送貨的. 以下是網上之用戶指南:-

關於送貨日期通常顧客所訂購的商品在完成訂購支付手續後,4~9日內即可送抵。但根據郵遞公司的日程、人力,以及各國、地 區的海關通關業務量等,有可能會影響商品送抵所需日程,因此請恕無法告知確切送貨日期。

<商品寄送通知>
當商品寄送時,系統會向您註冊時登記的電子郵件信箱發送標題為【Shipping Notice】的電子郵件,通知您寄送商品 一覽以及商品包裹的查詢號碼等詳情。

男爵府

我都係以前jshoppers買過衫,質料ok,同網站show出黎張相分別唔大,預番約一星期送貨

大宅

爸B勳章

原帖由 ivytse_20002000 於 11-1-24 23:38 發表

我就係小朋友個款俾我囡了.
http://www.nissen.com/ch/special/20101101_down/index.html?grid=sub

我都睇中呢個款,不過手袖太長了。
我手短腳短㗎!哈哈

別墅

原帖由 yuki0718 於 11-1-26 11:30 發表

我都睇中呢個款,不過手袖太長了。
我手短腳短㗎!哈哈

是嗎 ? 不過我都覺得沒有得試上身就先要買, 感覺係差少少的 !!

民房

Nissen呢期有免運費...
好抵...
http://www.facebook.com/event.php?eid=186722101365693
我個仔3個月...SIS們..我買呢個好定呢個好?
http://www.nissen.com/home/shop/ ... 70&productname=

民房

回覆 10# ivytse_20002000 的文章

我都想買...
佢呢期好抵AR真係... :)
你去唔去?
http://www.facebook.com/nissen.hk
佢好似做到3月尾..係唔係AR?

首頁

尾頁

跳至