嬰兒用品

跳至

首頁
12345...16

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 請報料~~GOO.N尿片

mlkk 寫道:
THX bluesoul同teresa621

WELCOME~~~不過如果你見到邊到有M碼記得報料比我聽啵

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mlkk 寫道:
請問goon有冇nb架?如果有o係邊間呢? 我今日去到pccw隔離個間得返一包s碼咋!

銅鑼灣有NB呀~

子爵府

teresa621 寫道:
[quote]
mlkk 寫道:

WELCOME~~~不過如果你見到邊到有M碼記得報料比我聽啵 [/quote]

好呀..我今日去左旺角4間卓悅見唔到有m,不過我會再留意 我想問下元朗卓悅係咪大馬路個間呀

子爵府

kawai928 寫道:
[quote]
mlkk 寫道:
請問goon有冇nb架?如果有o係邊間呢? 我今日去到pccw隔離個間得返一包s碼咋!

銅鑼灣有NB呀~ [/quote]

唔該哂

子爵府

mlkk 寫道:
[quote]
[quote]
mlkk 寫道:

WELCOME~~~不過如果你見到邊到有M碼記得報料比我聽啵 [/quote]

好呀..我今日去左旺角4間卓悅見唔到有m,不過我會再留意 我想問下元朗卓悅係咪大馬路個間呀 [/quote]mk我都行過哂~無哂m size~
元朗大馬路...無錯呀係呀~係中國bank對面~不過細間左好多~唔係以前果個位

子爵府

請問S碼元朗或屯門有冇?

子爵府

ling426 寫道:
請問S碼元朗或屯門有冇?

s碼元朗只剩3包,岩岩比我frd買哂
佢話2,5會番貨,(元朗)不過唔知會唔會有goon片片番~
你可以打電話去問左有無貨先落去買

男爵府

好媽媽勳章

我係中環卓悅見到S碼$78,點解仲貴過東西架!請問你哋係卓悅買 M 和 L 碼幾多錢呀?

子爵府

[quote]
michelle_cc 寫道:
我係中環卓悅見到S碼$78,點解仲貴過東西架!請問你

男爵府

Where can I buy the "L" size?

大宅

係丫我琴日經過太子果間見到都係78蚊s Size62片
teresa621,
你朋友係邊間買架?
[quote]
[quote]

大宅

[quote]
danny13217 寫道:
teresa621,
你朋友係邊間買架?
[quote]
[quote]

子爵府

係元朗買架~
[quote]
danny13217 寫道:
teresa621,
你朋友係邊間買架?
[quote]
[quote]

子爵府

karina302:
東西54片m碼,100蚊包 ?-(

大宅

karina302:
東西54片m碼,100蚊包 ?-(

咁咪貴d囉.....點解話東西平d既?? ?-( ?-(

大宅

其實舊裝同新裝有乜分別呢?係咪新裝好用啲呢?
我見東西仲有舊裝賣喎!

男爵府

各位用開GOO.N的姊妹,

有消息啦, 都知大家搵得好辛苦, 現在搵到另一個大王供應商, [size=medium]信亨
佢地會係今個星期六下午返貨, 有齊大家想要的碼, 全部都係 [size=medium]$78 一包, 只係片數因碼數有異而不同, 請參考以下的資料啦.

new born - 70片 (約$1.1143/片)
細碼 - 62片 (約$1.2581/片)
中碼 - 54片 (約$1.4444/片)
大碼 - 48片 (約$1.6250/片)
加大碼 - 35片 (約$2.2286/片)

信亨電話 : 2382 2588

希望以上資料可以幫到大家啦.

亦請注意, 信亨係旺角, 近旺角火車站, 無得送貨, 不過唔使一定要買一箱.

大宅

thank crystal888, 係咪打電話去訂就得咖啦??

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

crystal888,

唔知可唔可以叫佢留貨呢?

記唔記得我...果時問你伶架士的車呢...我老公去同你老公令...hehe~不過最後唔岩用比左人了...

男爵府

我都唔知佢肯唔肯留俾你, 定還時一家要去買呀?

首頁
12345...16

尾頁

跳至