在職全職

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

htts 發表於 23-3-8 11:32
咁好???早餐普遍都要3x喇

我係屋企吔乍

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 23-3-8 11:44
吉野家下午茶先抵個喎
我返工, 點食tea time嘅野?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 23-3-8 11:45
我返工, 點食tea time嘅野?

咁快餐店都有超值餐嘅,通常三十幾就得

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pomanlife 發表於 23-3-8 11:44
我係屋企吔乍
我實係活仔, 返工定放假都係。 係有時太早要出門, 我就食d 餅, 或杯麵, 或整隻蛋, 加杯舊街x coffee。

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 23-3-8 11:47
咁快餐店都有超值餐嘅,通常三十幾就得
最近我office開左間牛奶冰x, 好多人食, 佢唔平,都5-6x一個set, 但多人食架, d 公公婆婆讚佢d 菠蘿包同蛋撻。我自己未試, 唔太捨得. 佢隔離開左間日式燒肉, 一人set 58起, 我都係未試. 但感覺上, 大家都係5x, 係咪食燒肉好過食冰室??

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 23-3-8 11:51
最近我office開左間牛奶冰x, 好多人食, 佢唔平,都5-6x一個set, 但多人食架, d 公公婆 ...

燒肉話幾十嗰啲係真係得幾塊嘅咋,感覺唔飽囉,牛奶冰室我屋企附近都開咗間,夜晚有時同阿仔都落去食

侯爵府

acbeans 發表於 23-3-8 11:41
有多我同你換
而家RATE跌緊, 你睇定D換都唔遲

禾械就返呢幾日FREE方便去銀行攞先至貢早換

侯爵府

大小同價 發表於 23-3-8 11:56

禾茅儲yen,難忍巧似有D.. 嘟排胡倒去JP..

琴日同小姐講開,企胡豬會否icn轉雞,睇會胡會短尖幾日去陪企

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 23-3-8 11:54
燒肉話幾十嗰啲係真係得幾塊嘅咋,感覺唔飽囉,牛奶冰室我屋企附近都開咗間,夜晚有時同阿仔都落去食
...
純覺得感覺良好D, 但唔代表飽肚。 我見我OFFICE BUILDING都多人去食燒肉, 因都叫做唔太貴(佢地覺得), 因轉角果D西餐, 無200一位, 都走唔到呀

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大小同價 發表於 23-3-8 11:56

你而家咩rate?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

99-01 發表於 23-3-8 12:03

琴日同小姐講開,企胡豬會否icn轉雞,睇會胡會 ...

睇你個款都想佢轉機

侯爵府

acbeans 發表於 23-3-8 12:08
你而家咩rate?
0.57XXX

禾今早換完而家又跌左少少喇

雲母殿

htts 發表於 23-3-8 12:04
純覺得感覺良好D, 但唔代表飽肚。 我見我OFFICE BUILDING都多人去食燒肉, 因都叫做唔太 ...

燒肉其實佢有分大細,如果想食得飽起碼百幾蚊嗰啲先得,咁我不如去任食

侯爵府

99-01 發表於 23-3-8 12:03

琴日同小姐講開,企胡豬會否icn轉雞,睇會胡會 ...
仁川?

侯爵府

acbeans 發表於 23-3-8 12:09
睇你個款都想佢轉機

械架 來個 lady trip lady talk 都胡錯

侯爵府

大小同價 發表於 23-3-8 12:17
仁川?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

htts 發表於 23-3-8 11:47
我實係活仔, 返工定放假都係。 係有時太早要出門, 我就食d 餅, 或杯麵, 或整隻蛋, 加杯舊街x c ...

你係佢長期顧客咁喎

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 23-3-8 12:17
燒肉其實佢有分大細,如果想食得飽起碼百幾蚊嗰啲先得,咁我不如去任食
...
任食抵好多啦

寶石宮

pomanlife 發表於 23-3-8 12:34
你係佢長期顧客咁喎
係架, 超過10年啦

彩鑽殿

htts 發表於 23-3-8 12:37
係架, 超過10年啦

叫佢頒返個獎比你

首頁

尾頁

跳至