興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yschen 發表於 12-6-22 15:10
回覆 tempooo 的帖子

多數check 晒價格先..
你會去邊D鋪頭格價?
除左百老X,豐X,中X ETC.
我見有人介紹DCFEVXX,但又有人話佢貴

複式洋房

http://www.price.com.hk/
我相信人在造,天在看!

複式洋房

DCXXVER

我試過格價 S95 比出面貴280.00

而且送既野又少左..

我相信人在造,天在看!

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yschen 發表於 12-6-22 16:53

http://www.price.com.hk/
岩岩睇到你俾呢個網,我見到我想買個部600D都好多間行貨,
呢D鋪頭信唔信得過?點睇評價好唔好?

男爵府

price.com.hk
佢個到好多都係現金價, 所以比較平D, 而且有D係向MTR交收.
有D係網上店, 樓上店....信唔得信過就自己決定.

個價錢你做個參考吧!
佢入面有時都會報大舖既價.
去邊到買就自己決定

男爵府

引用:Quote:yschen+發表於+12-6-22+15:10+回覆+t

原帖由 tempooo 於 12-06-22 發表
你會去邊D鋪頭格價?
除左百老X,豐X,中X ETC.
我見有人介紹DCFEVXX,但又有人話佢貴
無一間絕對平晒。舉例,有一枝鏡頭,大部分地方賣九千三四,我去DCfever 買就八千六。另一次買相機袋,Cam2 特價280,DCfever 賣正價430。百老某同豐某通常吾係最平,不過有時有驚喜,仲包埋免息分期。

別墅

650D* + 17-55 f2.8 (AV mode set f/ to 2.8 to 3.5)
For snap shot, use Ai-servo mode plus higher ISO 800 to 1600 or Auto in AV mode

*if you can afford to pay for price and the weight of 7D that will be faster for kid snap shot as 8/fps & 19AF points for accurately

首頁

尾頁

跳至